Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf olduğum yerde 3d sinema yok diye 14'ünde izmire gidip izleyeceğim
  • Japon poster çalışması

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
  • her seansina bilet alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman geliyor film arkadaslar. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Vermithrax

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Vermithrax

Son 19 gün

Duvara çentik atmaya başlayacağım az kaldı.

Istinye Park IMAX'e dh olarak gitsek fena olmazdı.

Bende gelirim

• Yüzüklerin Efendisi tam kadro bu filmde oynayacak deniyordu yalan mı oldu? Ben bir tek Gandalf ı gördüm eski kadrodan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

Ne zaman geliyor film arkadaslar. ??

14 Aralık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Yüzüklerin Efendisi tam kadro bu filmde oynayacak deniyordu yalan mı oldu? Ben bir tek Gandalf ı gördüm eski kadrodan.

Aslında kitapta yüzüklerin efendisindeki çoğu karakter yok.PJ sayesinde legolas, galadriel,... gibi konuya dahil oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

Ne zaman geliyor film arkadaslar. ??

14 Aralık.

Sağolun hocam. :)

• Bir sey kalmadi artik. Zaman cabuk geciyor.

• Ygs-lys telaşından hobbit filminin tatlı bekleme heyecanını bile yaşayamıyorum.
  • filmi 2 senedir bekliyorum
  • Bir ara film Del Toro'ya gitti geldi PJ ikna olamadı maddi problemler vardı derken kaldı 2 hafta.

Ankamall Imax'de üst üste 3 kez biri gözünüze çarparsa o benim.
  • ya aslında hobbitin kitabı yüzüklerin efendisinden daha iyiydi bana göre ama nedense içimde bir his filmi öyle etki bırakmıyacak diyor :(
  • Herhangi bir resim görmemek için konuya dahi girmiyorum. İlk çıktığı gün giderim kesinlikle. Senelerdir bu anı bekliyorum. Hiçbir fragmanını izlemedim. Sinemada fragmanı çıktığında salonu terk ettim. Onca zamandır iki, üç poster hariç hiçbir şeye bakmadım. Çünkü film öyle daha heyecanlı oluyor. Bunu Dark Knight Rises'da da yapmıştım ve herkesten daha çok etkilemişti film beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Yüzüklerin Efendisi tam kadro bu filmde oynayacak deniyordu yalan mı oldu? Ben bir tek Gandalf ı gördüm eski kadrodan.

Onlarin olmasi kotu olurdu biz onlari Legolas Aragorn Frodo diye sevdik bu karakterler Hobbit kitabinda yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Herhangi bir resim görmemek için konuya dahi girmiyorum. İlk çıktığı gün giderim kesinlikle. Senelerdir bu anı bekliyorum. Hiçbir fragmanını izlemedim. Sinemada fragmanı çıktığında salonu terk ettim. Onca zamandır iki, üç poster hariç hiçbir şeye bakmadım. Çünkü film öyle daha heyecanlı oluyor. Bunu Dark Knight Rises'da da yapmıştım ve herkesten daha çok etkilemişti film beni.

Senin gibi yapabilmeyi çok isterdim ama hiç bir video'yu izlemeden falan duramam ben kesinlikle, çünkü o kadar uzun süredir bekliyoruz ki herhangi bir küçük resim ya da video bir nebze yatıştırıyor bünyeyi...

Son 18 gün!...

• Senelerce ha çıktı, ha çıkacak diye beklemiştik. Üstünden 3 sene geçmiş. Mükemmel bir fan yapımıydı. Born of Hope'u izlemeyen varsa kaçırmasın derim. Türkçe altyazılıdır.

Buraya koyma nedenim en güncel Orta dünya konusunun burası oluşu şuan.
  • Dayanamıyorum artık, günleri saya say bir hal oldu.Vizyona bir çıksın zaten 2-3 kere izleyeceğim sinemada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Senelerce ha çıktı, ha çıkacak diye beklemiştik. Üstünden 3 sene geçmiş. Mükemmel bir fan yapımıydı. Born of Hope'u izlemeyen varsa kaçırmasın derim. Türkçe altyazılıdır.

Buraya koyma nedenim en güncel Orta dünya konusunun burası oluşu şuan.

Altyazı yok ama koyduğunuzda.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.