Şimdi Ara

The Green Mile(Yeşil Yol) Filminin Türkçe Dublajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü televizyonda denk gelip izledim. Mükemmel bir filmdi şimdiye kadar izlemediğim için kendimden utanıyorum. Hemen internetten DVD versiyonunu bulup indirdim fakat bulduğum Türkçe dublaj, televizyondakinden çok daha farklıydı. Acaba nereden bulabiliriz televizyondaki gibi dublajlı halini?

Yardım için şimdiden teşekkürler.

• Favori filmimdir , eğer sevdiysen Identy ( Kimlik ) filmini izlemeni öneririm .
  • Altyazı izle orjinal dil ile daha çok zevk alırsın.
  • Türkçe dublaj film mi izlenir yahu? filmin içine ediyorlar.
    orjinal dil+türkçe altyazı izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Altyazı izle orjinal dil ile daha çok zevk alırsın.
  • @angelus

sanki sözleri düzgün çeviriyorlar altyazıda..

Ben 5 tane dizi takip ediyorum, onlar altyazılı oluyor.
    Ama bir sinema filmi indireceğimde dublajlı halini tercih ediyorum
    arada bir fark yok.

Türkçe dublajlı olarak da gayet güzel izlenebiliyor.
  • Beyler alt yazı alt yazı diyonuzda indirdiğim filmlere uygun alt yazı bulamıyorum.Her bi siteyi denedim bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Beyler alt yazı alt yazı diyonuzda indirdiğim filmlere uygun alt yazı bulamıyorum.Her bi siteyi denedim bulamadım.

mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelus

Türkçe dublaj film mi izlenir yahu? filmin içine ediyorlar.
    orjinal dil+türkçe altyazı izle.

Altyazılı da izledim fakat ikisinin de yeri ayrı.
  • zamanında TRT de yayınlandı film; dublaj nedeniyle filmden soğuyordum neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo

zamanında TRT de yayınlandı film; dublaj nedeniyle filmden soğuyordum neredeyse

TGRT de yayınlaşmıştı galiba ilk izledigimde
    böyle izliyorum
    gözümden yaş gelmişti
    muhteşem bi filmdi
  • Bazı filmler(genelde animasyonlar) nadir olarak dublajı daha iyi oluyor,
    hatta moviemaxteki dublaj ve orijinal dilinde izledim "V for vendetta" yı ve moviemaxteki dublaj orijinalinden çok daha iyiydi (bunun dışında zaten dublajı daha iyi film görmedim)
  • @Stormcaller

Kesinlikle. Örneğin bu filmin de televizyonda yayınlanan şekliyle Türkçe dublajı(DVD'deki berbat), alt yazılısından çok daha iyiydi bana göre.
  • @Stormcaller
    Bundan sonra benim de öyle. Teşekkürler tavsiyen için onu da izleyeceğim.

@Eren
    Altyazılı da izledim filmi ama biraz önce dediğim gibi dublajlının tadı ayrı.
  • esaretin bedelinide tavsiye ederim izlemeyenlere
  • @afd92
    Onu da listeye ekleyeyim. İzleyeceğim en yakın sürede.

Bu arada bilen yok mu arkadaşlar farklı dublajlı ses dosyalarını nerede bulabileceğimizi.
  • büyük ihtimalle trt'de izlemişsindir. ben de bir keresinde trt'de izledim bu filmi ve dublaja hayran kaldım. aynen senin gibi o dublajla ben de aradım ama bulamadım. trt'nin çok profesyonel bir kadrosu var. filmleri dublajlarken hep aynı ekip çalışıyor. vcd ve dvd'lerde bu kaliteyi bulamazsın.
  • Trt'de değildi. Reklam olmasın ama D-Smart'ta bir sinema kanalıydı adını hatırlamıyorum hangisiydi. Ama büyük ihtimalle onlar da oradan almışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo

zamanında TRT de yayınlandı film; dublaj nedeniyle filmden soğuyordum neredeyse

trtde 10 sene önce perşembe falan yayınlanmamışmıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

Favori filmimdir , eğer sevdiysen Identy ( Kimlik ) filmini izlemeni öneririm .

Tavsiye ettiğin filmle Yeşil Yol arasında ne gibi bir bağlantı var çözemedim? Türleri bile farklı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.