Şimdi Ara

The godfather 3 izlenirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baba 3 büyük bir hataydı. Michael Corleone'u aklamak için yapılmıştı ve hem ticari kaygılar hemde tipik Amerikan izleyicisi beğenilerine uygun bir senaryoya sahip olan film diğer iki filmin yarattığı saygınlığını ve estetiğini yerle bir etti.
    -Al pacino

dün baba 1 ve 2 yi izledim çok güzeldi sizce 3'üde izlemelimiyim yoksa filmi tadında bırakmalımıyım baba 3 filminin hem imd puanı düşük hemde alpacino'nun bu sözü için filmi izlememeyi düsünüyorum

• up
  • Ben beğenmiştim aslında. 1ve2 kadar değil tabi ki ama izle bence yinede. Sonuçta 3ü izlersen ilk 2 film kaybolmayacak :)
  • Arkadaşım Godfather 3 imbd top 250 'de görebileceğin birçok filmden güzeldir.İMBD puanının o kadar düşük olmasının nedeni, serinin diğer filmlerine nazaran çok daha basit bir kurgusu olması ve beklentiyi karşılayamaması.Godfather 3 filmi devam filmi değil de ayrı bir film olarak çıksaydı 8.5 lik puanı vardı rahat.Yani Baba 1 ve 2 çıtayı çok yüksekte tuttu ve Godfather 3 bu filmlere erişemediği için karalandı .

Mutlaka izlemelisin kısacası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 21 Aralık 2013; 0:20:05 >
  • Eyw. Sagolun 3u de izleyim ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz bakış açınla alakalı. Beni en çok bu film etkiledi niyeyse, aile bağlarını anlatmış. Hani tam bir 3leme olmuş diyebiliriz bu filmle bence. Tabi oyunculukları kötü, kurgusu kötü bilmem ne diyorlar, onu ben anlamam çok ama, beni etkiledi.
  • diğer iki film gibi değil tabi ama izlemelisin bence , bende aynen böyle bir konu açmıştım sonrada izledim , izlemezsen ilerde acaba 3. filmde ne oldu izlesemiydim demekten kurtulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazing Spider Man 2 Video Game
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzlenir.
  • Dostum Godfather dan behsediyoruz tamam İMDB de düşük almış olabilir serinin diğer filmlerinden de kötü olabilir ama izlediğin çoğu filmden iyidir
  • Bütün seriyi izledim 1-2 kadar iyi olmasada izlenmeye değer yinede.
  • Baba 3 seri içersindeki en kötü film olabilir ama genel olarak film dünyasında yine kaliteli bir filmdir.

Seriyi tamamlamak içinde izlemen iyi olur.
  • bence baba 3 izlenmemesi gereken bir film. İlk ikisi izlenip akılda öyle kalması lazım Godfather serisinin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.