Şimdi Ara

The Godfather 2 adam öldürme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunda adamı nasl boğuyoruz yada nasl tutup aşağıya atıyoruz lutfen tuş takımını aklında olan oynıyıpta bilen varsa yazssın ...........The Godfather 2

• Adam boğmak için bir adamın yanına git sağ ve sol tıka aynanda bas adamı tutmuş olursun ardından space bas bu arada choke boğmak demek bazı görevler için lazımdır.Adam aşşağı atmak yine sağ ve sol tuşlara aynanda basılır ve adamı uçurum çatı gibi biyerin köşesine sürüklenir orda bizim adam öteki adabı sarkıtıcak ve mausu ileri doğru itmeni söğlicek yani bütün iş bilekte
  • tşkler dostumm ellerine sağlıkk
  • Bende kurdum ama daha başlamadım yarım kalmasın diye.
  • bırakın godfather 2 yi Mafia 2 oyna türkçe + DLc akıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

bırakın godfather 2 yi Mafia 2 oyna türkçe + DLc akıyor insan

Oyunu çıktığı günden 2 gün sonra bitirdim ki.DLC leride çıktığı gibi bitirdim

Kaliteli oyun oldumu dayanmıyor işte.Bekle 1 sene CoD 6 saatte bitsin.İnsanın oyunu yapanlarını ağzını yüzünü s..

Kırası geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

bırakın godfather 2 yi Mafia 2 oyna türkçe + DLc akıyor insan

Oyunu çıktığı günden 2 gün sonra bitirdim ki.DLC leride çıktığı gibi bitirdim

Kaliteli oyun oldumu dayanmıyor işte.Bekle 1 sene CoD 6 saatte bitsin.İnsanın oyunu yapanlarını ağzını yüzünü s..

Kırası geliyor

Bkz: Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin

seviyorum yav bu lafı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar slm herkese ve tşkler konuya katılımlar için. birşey daha sorsam, bu özzel arabamız varya demirli camları onu nasl alıcaz ne yapmamız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezdim

arkadaşlar slm herkese ve tşkler konuya katılımlar için. birşey daha sorsam, bu özzel arabamız varya demirli camları onu nasl alıcaz ne yapmamız gerekiyor

Kardeş hani 2 tane sitipriz kulubu aldın zaman sana yumrukluk veriyor , 3 tane gümüşcü haraca bağladında yelek filan veriyor hani varya şimdide o zırhlı arabayı almak için Chop Shop denen bir dukyan var onu alman gerekiyor ama oyundaki bütün Chop Shopları aldıktan sonra o arabalar artık senin oluyor. Haritada araba şeklindedir. Zaten görevde orayı almanı isticek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertfaik -- 1 Haziran 2011; 19:13:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.