Şimdi Ara

The Godfather 1'in Sonunda Ne Oluyor Beyler Anlayamadım (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün godfather in ilk filmini izledim filmi anladım güzel de sonunu anlayamadım baba ölüyor işte torunuyla oynarken ondan sonra michael vaftiz yaptırmaya gidiyor yeğenini o vaftiz yaptırırken bayağı adam ölüyor masaj yaptırırken filan ve diğerleri . işte bu ölen adamlar kimdir orayı anlayamadım bi türlü yardımcı olursanız sevinirim.Ölen adamların arasında barzini filan da var galiba corleone ailesinin düşmanı ama bu michaelin kız kardeşinin sürekli döven kocası mı bu adamları öldürüyor?Bi de bu barzini kim oluyor orayı da tam anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 16 Temmuz 2011; 0:31:26 >

• bir daha izle ben 10 kere baba 1 . 15 kere baba 2 . 5 kere baba 3 ü izledim
  • Yok be kardeş bi kez izleyeyim de ne oluyor orasını da anlamak istiyorum boş yere izlemiş gibi olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypérion

Arkadaşlar bugün godfather in ilk filmini izledim filmi anladım güzel de sonunu anlayamadım baba ölüyor işte torunuyla oynarken ondan sonra michael vaftiz yaptırmaya gidiyor yeğenini o vaftiz yaptırırken bayağı adam ölüyor masaj yaptırırken filan ve diğerleri . işte bu ölen adamlar kimdir orayı anlayamadım bi türlü yardımcı olursanız sevinirim.Ölen adamların arasında barzini filan da var galiba corleone ailesinin düşmanı ama bu michaelin kız kardeşinin sürekli döven kocası mı bu adamları öldürüyor?Bi de bu barzini kim oluyor orayı da tam anlayamadım.

Film çok uzun diye skipledin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Dein Kampf

quote:

Arkadaşlar bugün godfather in ilk filmini izledim filmi anladım güzel de sonunu anlayamadım baba ölüyor işte torunuyla oynarken ondan sonra michael vaftiz yaptırmaya gidiyor yeğenini o vaftiz yaptırırken bayağı adam ölüyor masaj yaptırırken filan ve diğerleri . işte bu ölen adamlar kimdir orayı anlayamadım bi türlü yardımcı olursanız sevinirim.Ölen adamların arasında barzini filan da var galiba corleone ailesinin düşmanı ama bu michaelin kız kardeşinin sürekli döven kocası mı bu adamları öldürüyor?Bi de bu barzini kim oluyor orayı da tam anlayamadım.

Ne alakası var şimdi atlama filan yapmadım anlayamadım sadece o belirttiğim olayları.

• Hadi be o kadar kişi bakmış bi yardımcı olun
  • Hadi arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Dein Kampf

quote:

Ne alakası var şimdi atlama filan yapmadım anlayamadım sadece o belirttiğim olayları.

Atlama yapmasaydın anlardın

• diger aile babalarını öldürüyor
  • İşte bütün düşmanlarını ona ihanet edenleri öldürüyor sonunda özeti bu .
  • @Hitler's Dein Kampf

Kardeşim manyak mısın atlama yapmadım diyorum bi git senle mi uğraşacam

Arkadaşlar teşekkür ediyorum bu michaelin kız kardeşini döven kocası carleone ailesinin düşmanlarını öldürüyor da niye michael bu adamı öldürüyor sonra orasını anlayamadım.Herhalde ondan habersiz iş yaptığı için
  • quote:

@Hitler's Dein Kampf

Arkadaşlar teşekkür ediyorum bu michaelin kız kardeşini döven kocası carleone ailesinin düşmanlarını öldürüyor da niye michael bu adamı öldürüyor sonra orasını anlayamadım.Herhalde ondan habersiz iş yaptığı için

sonny e tuzagı o kurdu çünkü bence sen filmi bidaha izle
  • sene 2011.daha bugün izlemiş babayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViktorReznov -- 16 Temmuz 2011; 15:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

@Hitler's Dein Kampf

sonny e tuzagı o kurdu çünkü bence sen filmi bidaha izle

Oha tamam ya çıkış noktasını buldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.