< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Game Awards 2022 kazananları açıklandı: 2022 yılının en iyi oyunu belli oldu! (5. sayfa)
-
-
Her oyun belirli bir kesime hitap ediyor.Lafa bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikaye tabanlı oyunun herkese hitap ettiğini nerden çıkardınız?Öyleyse Elden neden daha fazla sattı?Bir oyunun yılın oyunu olmasıyla herkese hitap etmesi,hikaye tabanlı olması arasında nasıl bir bağlantı var?
beyninizde bir tümör olabileceğini ve bu tümörle onlarca yıl farkında olmadan yaşayabileceğinizi biliyor muydunuz ? çünkü tümörler, sanılanın aksine ağrı yapmaz. vücudunuzda bir tümörle yıllarca yaşayabilirsiniz.
-
okuduğunu anla hocam. Git yazdığımı bir daha oku. Aynı şeyi yazıp durmayın. Elden ring pre order alıp bitirmiş biriyim. Boş yorum yapmayın. Sony'e çıkan oyun ile Tüm platformlara çıkan oyunu kıyaslıyorsunuz. Bunun neyini anlamıyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuyruk acısı böyle bir şey tabi. 150 milyondan fazla satış yapan konsola özel oyunu 5m kişi ancak almış. Elden Ring tek başına 2 haftada sadece platstation özelinde neredeyse bu değere ulaşmıştı :)
-
Hikayesiz mi? Son yıllarda çıkmış en iyi hikayeye sahip oyunlardan birisi. Sadece narrative olarak Gow gibi ağzına kaşıkla zorla hikaye sokuşturmuyor. Ve açıkçası souls oyunlarının hikayeyi sunma mantığını daha çok seviyorum. AC ve Gow serisi gibi oyunların hikaye anlatım tarzından nefret ediyorum. Gow çok iyi oyun orası ayrı.
Bu arada souls oyunlarındaki kallavi hikayeyi görmek istiyorsanız ingilizce öğrenin :)
-
Başyapıt dediğin Gow'un ilk oyunu 4 senede 20 milyon, Elden Ring gibi sadece bir kitleye hitap ediyor dediğiniz oyun 17.5 milyon satmış.
Siz bi oyunu oynayın bi zahmet :)
-
Takla similatör derken? Oyunda takla atma var diye takla similatör mü oldu. Yüzlerce Ash of War, pek çok özel yeteneğe sahip silah, en iyi RPG deneyimi ve yüzlerce build ile karakter oluşturabildiğimiz oyuna takla similatör diyebilmek için akıl tutulması yaşıyor olmanız gerek. Panikten ne yapacağını bilmeyen kolsuzlar yüzünden oyunun adı takla similatör oldu ya la
-
1 ay olmadı daha 6 ay derken? Gow yeni çıktı farkında mısın?
-
96/100 almış ve kesinlikle bu puanı hak eden bir oyun.
-
burayı ciddiye alanın aklından şüphe duyarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu sadece ben değil, siz hariç herkes söylüyor :)
Takla ata ata oyunu bitirebiliyorsun işte. Tabii ki hikayesi, içerisindeki sanat vs, o ayrı bir konu. Zaten buna binaen yılın ödülünü aldı.
Fakat oyun mekanikleri berbat maalesef. Takla attın mı tamamdır. Takla Simulator 2022.
-
Hocam bu engin bilgileriniz ve büyük olayı görme yetiniz yüzünden size bir soru sormak istiyorum bilmeme ihtimalimiz yoktur bu Ronaldo bir basın toplantısında kola'yı kaldırıp su koydu ya o yüzden yedek kaldı Portekiz elendi ve Man u bu oyuncuyu takımdan attı değil mi ?
Spor bilgim sıfır bilmiyorum. Ama örneklendirmeyi anladım. Zaten elden ringinde %15'ide sony'nin diye biliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 12 Aralık 2022; 9:12:12 > -
Elden Ring' de roll atmak zorunda olduğunu zanneden, diğer seçenekleri bilmeyen saftirikler volume 20000
-
sen noobsan adamlar napsın 😀 oyunu kötülemek yerine oynayamadığını ve oyundan anlamadığını kabul etsen iyi olur aslan parçası 😎
-
En çok ödülü GOW almış daha iyi.. Sırf multiplatform çok sattı diye Elden Ring abartıldı. Mekanikleri 2011 terk
-
Takla atma yerde yuvarlanma simulasyonu olan bir oyunun en iyi oyunu ödülünü almasını bünyem kabul etmiyor. Animasyonları bile sırım sırım sırıtıyor.......
-
Öncelikle okumayı öğrenin. Bal gibi de haketmiyordu. Köküne kadar haketmiyordu hatta.... Köküne kadar hakeden bir oyun varsa o da GOW'dı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X