Şimdi Ara

The Free State of Jones (2016) | Matthew McConaughey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Beyazperde
    Matthew McConaughey Lincoln İçin Savaşıyor!

The Free State of Jones (2016) |  Matthew McConaughey

Sinema arenasına Pleasantville ile sıkı bir giriş yapan ve son olarak da Açlık Oyunları serisinin ilk halkasının yönetmenliğini üstlenen Gary Ross, sıkı bir Sivil Savaş dramasıyla geri dönüyor!

Ağırlıklı olarak Sivil Savaş döneminin cephe tarafına bakmayı hedefleyen filmin senaryosu da bizzat Ross'un kendisine ait. Başrolde son yılların en çok konuşulan oyuncularından biri olan Matthew McConaughey'i izleyeceğimiz film, detaylı sanat işçiliğiyle de adından söz ettirecek gibi görünüyor.

İç Savaş'ı en sıcak haliyle cephe içerisinden izleyiciye aktarmayı hedefleyen The Free State of Jones, 11 Mart 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 23 Nisan 2015; 19:58:58 >

• Matthew varsa ben de varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu köşeye yerleşeyim bende kalabalıklaşmadan..
  •  The Free State of Jones (2016) |  Matthew McConaughey

The Free State of Jones (2016) |  Matthew McConaughey

Reyiz yakıyor.

• güzel film olucağa benziyor matthew için bile izlenir adamın oyunculuk efsane
  • Matthew için gene izlenir beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 29 Mayıs 2015; 15:23:13 >
  •  The Free State of Jones (2016) |  Matthew McConaughey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam daha iyi projeleri hak ediyor
  • Umarım güzel olur. Öyle bir oyuncu ki, mutlaka iyi yönetmenlerle ve sağlam projelerle boy göstermeli.
  • Filmi daha izleyen olmamış sanırım.
    Torrent'e görünce indirip izledim.Ortalama bir film olmuş.O dönemi iyi yansıtmışlar.
    Matthew reyiz de gayet başarılıydı rolüne yakışmış.
  • Arkadaşlar filmi izledim, tavsiye ederim puanım 7.1/10
  • güzel filmdi ama bazı yerlerde kopukluklar vardı. yine de ortalamanın üstü bir film olmuş kanımca
  • izlemeyenler okumasın...filmin sonunda mahkemedeki adam neyin savunmasını yapıyor neden suçlu bulunuyor bi arkadaş cevaplayabilirmi.başroldeki adamlada bi bağlantısını kuramadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan iç savaşı ve kölelik olayını konu alan bir film. her halukarda amerikaya iğneleyici senaryosu ile bir nevi gerçekleri yazmışlar. Bir başyapıt değil ama hiçbir şekilde kötü bir filmde değil. Matthew McConaughey oyunculuğunu konuşturmuş. Ana konusu biraz daha derli toplu olsaydı çok daha iyi bir konu olabilirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.