Şimdi Ara

The Fate of the Furious 8 | (13/04/17) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
11
Favori
25.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

dans, müzik, arabalar, klasik arabalar, drag, kapışma, kızlar, dar pantalonlu kızlar, mini etekli kızlar. owwwwwwww beybi. film tam istediğim gibi olacak. yep :D

8 filmdir aynı şeyleri izlemekten bıkmadınız zaten.Saçma sapan kuru gürültü filmler

sen izleme kardeşim. boşver. seri hala devam ettiğine göre sıkılan eden yok. zorla çekmiyolar bu filmi. git yerli küfürlü komedi filmlerini izle sen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dans, müzik, arabalar, klasik arabalar, drag, kapışma, kızlar, dar pantalonlu kızlar, mini etekli kızlar. owwwwwwww beybi. film tam istediğim gibi olacak. yep :D

8 filmdir aynı şeyleri izlemekten bıkmadınız zaten.Saçma sapan kuru gürültü filmler

sen izleme kardeşim. boşver. seri hala devam ettiğine göre sıkılan eden yok. zorla çekmiyolar bu filmi. git yerli küfürlü komedi filmlerini izle sen.

Ahahahah yerli komediler sinema sanatı anlamında ne kadar çöpse bu film serisi de o kadar çöp. Gözümde hiçbir farkı yok.Hadi 1,2,3 neyse de adamlar aynı konu üzerinden 8. filmi çekiyorlar sizin gibiler hala izliyor.Adamlar da haklı böyle cahiller olduğu sürece 70 tane de çekseler izlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Sanane milletten? Nereden geliyor bu özgüven, sinema anlamına ne katkın ne derecen var da bu filmi izleyenleri cahil olarak yaftalıyorsun.
    Bilmeyenden değil, çok bildiğini sanan insandan korkacaksın işte. Asıl cahillik sende kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Sanane milletten? Nereden geliyor bu özgüven, sinema anlamına ne katkın ne derecen var da bu filmi izleyenleri cahil olarak yaftalıyorsun.
    Bilmeyenden değil, çok bildiğini sanan insandan korkacaksın işte. Asıl cahillik sende kusura bakma.

Tamam kardeşim ağlama.Ne istiyosan izle

• Arkadaslar şu filmlere çöp, coluk çocuk filmi, küfürlü boş beleş ergen filmi demeyi bırakın. Milletin zevk aldığı eğlendiği filmlere bu kadar nefret kusacak ne var anlamıyorum insanların tercihlerine saygı duyun azıcık da olsa. Tarzım değil sevmedim deyin geçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ahahahah yerli komediler sinema sanatı anlamında ne kadar çöpse bu film serisi de o kadar çöp. Gözümde hiçbir farkı yok.Hadi 1,2,3 neyse de adamlar aynı konu üzerinden 8. filmi çekiyorlar sizin gibiler hala izliyor.Adamlar da haklı böyle cahiller olduğu sürece 70 tane de çekseler izlenir.

Sen film den ne anlarsın be yigenim. Anca boş boş laklak. Ne izliyok merak ettim. Nolan da izlerim, Spielberg de izlerim. S.king de izlerim. Tarantino da izlerim bunu da izlerim. Filmleri begenmiyeyim de elit goruneyim diye takılan yeni bi nesil türedi. Eski nesil daha aklı başında. Bu yeni türün bi anlamı da yok. Herşeye karşılar. Film izlemeye de karşımısin yigenim. Boş beleş muhabbet yapiyon, bizi ayar ediyon burda.

• Jason'ın karizması yeter bu film için.

• önceki filmlerden daha sağlam olacakmış gibi bir his var içimde.

5.film kadar olsun yeter zaten.
  • Yönetmen ümit vaadediyor.

• yönetmenin enerjisi harika güzel bir film gelebilir. Ama o kadar olay oldu ki senaryo konusu sıkıntılı oluyor hep.
  • beyler paul waker olucak mı
  • İyice saçmaladılar artık.

Son filmde berbattı. Nerede tokyo nerede son film

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seri olarak bakıldığında bu kadar film yapılmasına rağmen hiç kötü film çıkmadı, gerçekten başarılı bir film serisi.İzleyici her filmi izleyişinde filmden emin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

İyice saçmaladılar artık.

Bence sen sacmaladin kardeşim. Tokyo nun yeri ayrı ama napsınlar seriyi bitirsinler mi ? Sacmaladilar diyicegine izleme. Efsanevi bi seri.

• quote:

quote:

Bence sen sacmaladin kardeşim. Tokyo nun yeri ayrı ama napsınlar seriyi bitirsinler mi ? Sacmaladilar diyicegine izleme. Efsanevi bi seri.

Seri yarış serisi

Son filmler hırsızlık hırsızlık..

Bitirsınler demiyorum ama konu saptı diyorum.

• quote:

quote:

quote:

Seri yarış serisi

Bence ne dediğini sende bilmiyorsun. Begenmiyosan izleme. Son film berbatti diyip kivirman yakismamis.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seri yarış serisi

Bence ne dediğini sende bilmiyorsun. Begenmiyosan izleme. Son film berbatti diyip kivirman yakismamis.

Son film berbattı. Paul Walker olmasa izlenmezdi o kadar basit.

Bunda kıvıracak bi sey yok film yarış filmi konu hırsızlık. Ha ben soygun filmi severim diyorsan o ayrı ama yarış filmi değil.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Film zaten ben yarış filmiyim demiyor ki ? İlk filmi de ikinci filmide yarış filmi değildi. Sen serileri karistirmissin. Yakuzalar, mafyalar, polisler cirit atıyordu ilk serilerinde. Ne yarış filmi ?

• quote:

Film zaten ben yarış filmiyim demiyor ki ? İlk filmi de ikinci filmide yarış filmi değildi. Sen serileri karistirmissin. Yakuzalar, mafyalar, polisler cirit atıyordu ilk serilerinde. Ne yarış filmi ?

Adi fast and furıous ve yarış filmi değil.

Karakterlerin tanıştığı yer yarış pisti. Tokyo full yarış ve seri yarış filmi değil.

Rica ediyorum alıntı yapma

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalıyon kardeşim. Filmin adı fast. Hızlı diyor. Yarışçı ya da racer falan demiyor. Neyin demegolojisisini yapıyorsun. Buyuyun artık. Fast And Furious efsane bi seridir. racer filmini izle sen, boş yapma. İlk serisinde haydutlar yok muydu sanki de şimdi eli silahlı adam gorunce ooo seri bozdu diyorsun. Seri hala ilk günkü gibi. Sen uyuyorsun kardeşim. 3 den önce 1 ve 2 yok mu ? Gelmişin burada 3ü ornek veriyon ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.