Şimdi Ara

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) -

-\\\KADRO///-

Yönetmen Justin Lin

Yapımcı Neal H. Moritz
    Senarist Chris Morgan
    Oyuncular

Lucas Black
    Bow Wow
    Sung Kang
    Sonny Chiba
    Brian Tee
    Nathalie Kelley

Müzik Brian Tyler
    Görüntü yönetmeni Stephen F. Windon
    Kurgu Dallas Puett Fred Raskin
    Stüdyo Universal Pictures
    Cinsi Sinema filmi
    Türü Aksiyon, Macera
    Renk Renkli
    Yapım yılı 2006, ABD
    Çıkış tarih(ler)i 4 Haziran 2006 (Universal City, Kaliforniya)
    16 Haziran 2006 (ABD)
    Süre 105 dk
    Dil İngilizce, Japonca

Bütçe 85 milyon $
    Hasılat 158.468.292 $

-\\\KONU///-

17 yaşındaki Sean Boswell yasa dışı olan sokak yarışlarına meraklı bir gençtir. Katıldığı yarışlar hep kazalarla sonuçlanınca başı polis ile derde girer annesi hapse girmesinden korktuğu için onu Tokyo’da yaşayan asker babasının yanına gönderir. Kendisini tamamen farklı bir kültürün içinde bulan Sean’ın Tokyo’daki sıkıcı hayatı, Twinkie ile tanışınca değişmeye başlar. Twinkie sayesinde kendini birden Tokyo’nun drift yarışları dünyasında bulur. Daha önce alışık olduğu sokak yarışlarından çok daha farklıdır.

Ekleme: Serinin bu filmi diğer filmlerden farklıdır ve zaman olarakta da ileridedir. Tahminlere göre bu film Fast & Furious serisinin 6. bölümünden sonradır (zaman olarak) ve bazı replikler ile 6. bölümü 7. bölüme bağlar.

-\\\FRAGMAN///-

-\\\FİLM MÜZİKLERİ (Playlist)///-

http://www.youtube.com/playlist?list=PLetCt47kP_9LeKVpG6M18CQDbkD44O48S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Haziran 2016; 23:25:32 >

• Konuyu açma sebebim adam gibi bir konusunu bulamamam.

Kendi düşüncem en harika yarış filmi olduğunu dairdir.Başlangıcı bitişi çok iyi kurgulanmış şaheser bir film.Oyunculuklar çok iyi,kurgu mükemmel,atmosfer harika,arabalar şahane yani araba tutkunları için tam orgazm olunacak filmdir.Şu ana kadar 5-6 defa izlememe rağmen dün x265 Bluray 1080p torrentini indirdim.Ve yine bayıla bayıla izledim.

Heleki müzikleri ve bazı sahnelerdeki o agrasif tonuyla,bazı sahnelerdeki duygu akışı ile benim için en iyi araba yarışı filmidir.Müzikleri o kadar güzelki oynatma listesi oluşturdum hepsini dinliyorum.

Filmin sonunda Dominic Toretto ile olan sahnedeki hava ve Neela'nın yarışa start verişindeki müzikle bitişi muazzamdım.

Filmde gerçekten yarış hissi dibine kadar hissediliyor.Serini diğerlerinde farklı olması ve 6. ıncı filmin sonuna çok iyi bağlanması tek kelime ile harikaydı.

Aşkım benim senin o çeneni ısırır hafif çarpık gözlerini yerim ya Ne Tatlı bu böyle yaaaa.😍😍😍😍😍 Resmen film izlemek için sebep öfff be...
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Haziran 2016; 23:42:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp serinin çöp filmlerinden birisidir.
  • Serinin en sağlam filmidir fenadır.
  • Kesinlikle serinin en iyi filmi.
  • En kral filmidir bence serinin. Tekrar izleyesim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.