Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
501
Cevap
9
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son fragman cidden iyi duruyor sinemada şans vereceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B sınıfı kahraman filmi gibi duruyor.Hayır ilk seride çok tutulmadı ama oyuncular sırıtmıyordu.Lise talabeleri gibi yani aklım almıyor dr richards o yaşta oyuncuya emanet edilir mi.Hadi onu geçtim siyahi arkadaşı oynatmaktaki amaç nedir yokmuydu sarışın biri.Thing nasıl birşey öyle bu nasıl bir film...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

B sınıfı kahraman filmi gibi duruyor.Hayır ilk seride çok tutulmadı ama oyuncular sırıtmıyordu.Lise talabeleri gibi yani aklım almıyor dr richards o yaşta oyuncuya emanet edilir mi.Hadi onu geçtim siyahi arkadaşı oynatmaktaki amaç nedir yokmuydu sarışın biri.Thing nasıl birşey öyle bu nasıl bir film...

Fox'un planları ileriye dönük. X-Men evreniyle birleştirecekler. O yüzden genç isimlerle çalışıyorlar sanırım. Ama tuhaf olan piyasa o kadar başarılı genç elemanla doluyken bu pırtıkları seçmeleri. Bakalım 4 yanlış bir doğru edecek mi.

Benim içimde umut var, nedense ortaya şaşırtıcı bir şekilde iyi bir iş çıkacak gibi hissediyorum.

• Siyahi olmayan karakteri siyahi yapma aski nedir anlamadim.

Nick Fury'i siyahi yap, sarisin adami git siyahi yap zamaninda Daredevil'da Kingpin'i siyahi yap hayir bu neyse onu sec bu ne sacmaliktir.

Dr. Doom icinde Cinli birini koysunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 21 Nisan 2015; 12:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir film çıkar inşallah ama Marvel'in kahramanlarını Fox'un almasını sevmiyorum.Wolverine ne güzel Avengers'te olurdu şimdi hakları Marvel'de olsa.

• marvelın yeni filmi fantastic four filminin trailer incelemesi hemde türkçe :)https://youtu.be/H_792x2j28k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul

Siyahi olmayan karakteri siyahi yapma aski nedir anlamadim.

Nick Fury'i siyahi yap, sarisin adami git siyahi yap zamaninda Daredevil'da Kingpin'i siyahi yap hayir bu neyse onu sec bu ne sacmaliktir.

Dr. Doom icinde Cinli birini koysunlar

Fury'e laf yok gidiyor Fury.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Bazı serilerde siyahi Nick Fury var zaten, yeni bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Bazı serilerde siyahi Nick Fury var zaten, yeni bir şey değil.

O serilerdeki fury, fury jr diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda
  •  The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda
     The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda

• Gerçek Fantastic 4 ile alakası olmayan bir yapım izleyeceğiz gibi geliyor. Fragmanlar, posterler filmle ilgili her şey çok soğuk geliyor. Days of Future Past, teması gereği öyleydi ve mükemmel uyum sağlanmıştı. Fantastic Four'da hiçbir zaman böyle kasvetli, soğuk bir hava olmamıştır.
  • Posterde sanki Invisible Woman değil de Killer Frost var
  • age of ultron ile birlikte en ümitli oldugum filmdi son yıllarda.
    age of ultron kocaman bir balon cikti bakalım bu bizi şaşırtacak mı?

Arkadaslar bir de X-Men ile evreni Birleştirme olayı hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mı beni ben takip edemedim X-Men ff gelişmelerini bu aralar

• çocuk filmi gibi olmuş karakterler.
  • Bu filmden çok umutluydum, ama biraz gençlere yönelik bir film gibi geldi. Sinema tutkunu biri olarak mutlaka bu filmi de sinemada izlerim. Ama çok fazla beklentiye girmemek lazım.
  • Mr. Fantastic nedir ya o tip öyle

Siyahi adamıda nerden uydurmuşlar...

Tamamen bir hayal kırıklığı ama izlemek lazım evde.. Kesinlikle sinemada değil.
  •  The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda
    Bildiğimiz ff i yaptılar zaten niye yine aynısını yapsınlar bu sefer Ultimate ff baz alıyorlar ht laf edenler aqua man e baksın ayrıca kate Mara <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 2 Mayıs 2015; 14:47:38 >
  • Fox taktik yapiyor.hic kimsenin bu filmden beklentisi yok.azicik eli yuzu duzgun bir film cikarsa ortaya millet abanacak yuksek puanlara,olumlu elestirilere.beni thing'in tasarimi haricinde heyecanlandiran bir sey yok projede.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.