Şimdi Ara

The Expendables 3 (2014) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
6.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CR7_35

Nolursa olsun 1.film efsane olacaktır onda ki senaryo bütünlüğünü son 2 filmde beklemiyorum ayrıca kaliteli sahneler çoktu 1.filmde 2.filmde yok denecek kadar azdı 3.filmde beklentimiz yüksek ama bekliyoruz sağlam bi yönetmenle aksiyon dünyasının kült yapımı olabilirdi.

Bana kalırsa 1. film diğer filmlere göre çok düşük kalmış. Sylvester Stallone yönettiği için olabilir. IMDB'de de puanlarından anlaşılıyor. Ayrıca seri ilerledikçe aktör sayısı artıyor. Bu da daha iyi hale gelmesini sağlıyor. 3. film diğerlerinden kat kat daha iyi.
  • quote:

Nolursa olsun 1.film efsane olacaktır onda ki senaryo bütünlüğünü son 2 filmde beklemiyorum ayrıca kaliteli sahneler çoktu 1.filmde 2.filmde yok denecek kadar azdı 3.filmde beklentimiz yüksek ama bekliyoruz sağlam bi yönetmenle aksiyon dünyasının kült yapımı olabilirdi.

Alıntıları Göster
    Dvdscr izledim de efektler tam bitmemiş gibi ben tam sarmadı bekleyin arkadaşlar biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

Dvdscr izledim de efektler tam bitmemiş gibi ben tam sarmadı bekleyin arkadaşlar biraz daha

Alıntıları Göster
    bu sefer olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

bu sefer olmuş

Alıntıları Göster
    Babayla oturup izlemelik film işte fazla beklenti içine girmeye gerek yok.

2 filmdir jet li niye bu kadar arka planda bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Filmde karakter olarak en çok Galgo'yu sevdim. Gerileri bildiğimiz baba oyunculardı. Stallone,Schwarzenegger,Harrison Ford bu adamları yaşlı hallerini gördükçe üzülüyorum valla çökmüş yüzleri hep.

Film iyiydi kısaca fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Filmde karakter olarak en çok Galgo'yu sevdim. Gerileri bildiğimiz baba oyunculardı. Stallone,Schwarzenegger,Harrison Ford bu adamları yaşlı hallerini gördükçe üzülüyorum valla çökmüş yüzleri hep.

Film iyiydi kısaca fena değil.

Alıntıları Göster
    Wesley Snipes, Mel Gibson, Antonio Banderas karakterlerini çok güzel oynamışlar. Film bu üçü üzerinde yoğunlaşsa çok daha iyi olabilirdi. Hele Mel Gibson bence 3 lemedeki en iyi kötü adam olmuş. Rolünü en iyi yapan kesinlikle o. Blade abimiz mükemmel oynamış. Yazık oluyor adama. Kimse filmlerde oynatmıyor ama adamda doğal bir yetenek ve karizma var. Antonio da çok iyi oynamış. Çok eğlendim keyif aldım. Bu 3 oyuncu filmi bence tek bağına sırtlamış.

Arnold valla bence olmasada olurmuş. Çökmüş artık. Birde terminatörü çekiyorsun o vücudunla. Çökmüşsün artık.

Bence 3 lemenin en iyi filmi. En kötü adam. İyi bir ekip. Zevkle seyrettim. Mel Gibson babayı daha çok filmlerde görmek isterim. Adama yaşlılık bir karizma katmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Wesley Snipes, Mel Gibson, Antonio Banderas karakterlerini çok güzel oynamışlar. Film bu üçü üzerinde yoğunlaşsa çok daha iyi olabilirdi. Hele Mel Gibson bence 3 lemedeki en iyi kötü adam olmuş. Rolünü en iyi yapan kesinlikle o. Blade abimiz mükemmel oynamış. Yazık oluyor adama. Kimse filmlerde oynatmıyor ama adamda doğal bir yetenek ve karizma var. Antonio da çok iyi oynamış. Çok eğlendim keyif aldım. Bu 3 oyuncu filmi bence tek bağına sırtlamış.

Arnold valla bence olmasada olurmuş. Çökmüş artık. Birde terminatörü çekiyorsun o vücudunla. Çökmüşsün artık.

Bence 3 lemenin en iyi filmi. En kötü adam. İyi bir ekip. Zevkle seyrettim. Mel Gibson babayı daha çok filmlerde görmek isterim. Adama yaşlılık bir karizma katmış.

Alıntıları Göster
    Arnold'ın duruşu yeter o derece karizma yani ki o karizmayı halen daha sürdürüyor en ufak bi eksik görmedim ben hele bide ağzına puro aldı mı tamamdır.

Fizik olarak sana katılıyorum bildiğin bitmiş yani sadece vücut olarak değil o heybetli görüntüsü kalmamış adam küçülmüş bildiğin mubarek kapı gibiydi ...

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Zaten mesajımı arnold u sevdiğim için yazmıştım. Terminatör 2 deki arnold olarak kafama kazındığı için yaşlanmış halini görünce üzülüyorum. Kale duvarı gibi adam ne hale gelmiş. Yaşlılık...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Daha sinemada oynamadan izlemem, bu adamlara epey saygım var. Eninde sonunda yify izleyecektik ama bu kadar erken olması o kadar emeğe double zarar demek. Kafadan gişe hasılatı düşecek.

Sizler de biraz zevk sahibiyseniz sinansonik rip filmi izlemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Daha sinemada oynamadan izlemem, bu adamlara epey saygım var. Eninde sonunda yify izleyecektik ama bu kadar erken olması o kadar emeğe double zarar demek. Kafadan gişe hasılatı düşecek.

Sizler de biraz zevk sahibiyseniz sinansonik rip filmi izlemezsiniz.

Alıntıları Göster
    bu kadroyu da toplamak büyük iş, parayla pulla olacak iş de değil, ölene kadar oynasalar yine izlenir bu seri ama keşke kötü adam olmasaydı da daha ileriki serilerde de olabilseydi mel gibson, bu adamın oyunculuğu gerçekten bir başka

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

bu kadroyu da toplamak büyük iş, parayla pulla olacak iş de değil, ölene kadar oynasalar yine izlenir bu seri ama keşke kötü adam olmasaydı da daha ileriki serilerde de olabilseydi mel gibson, bu adamın oyunculuğu gerçekten bir başka

Alıntıları Göster
    çekimlerinde stallone, statham a eşek şakası yapmış.. stathamın içinde olduğu bi küp müdür nedir kablolarını kesmiş, statham küpün içinde denize düşmüş sanırım
    stalloneda 'filmde izleyip büyülendiğiniz aksiyon adamları, onu kurtarmak için hiçbi şey yapmadı' tarzı bi yorum kullanmış
    jasonda olayın üstüne 'bi daha stallonela aynı ortamda bile bulunmam' tarzı bi yorum kullanmış

doğru mu bu haber? ne güzel anlattım he :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 9 Ağustos 2014; 15:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

çekimlerinde stallone, statham a eşek şakası yapmış.. stathamın içinde olduğu bi küp müdür nedir kablolarını kesmiş, statham küpün içinde denize düşmüş sanırım
    stalloneda 'filmde izleyip büyülendiğiniz aksiyon adamları, onu kurtarmak için hiçbi şey yapmadı' tarzı bi yorum kullanmış
    jasonda olayın üstüne 'bi daha stallonela aynı ortamda bile bulunmam' tarzı bi yorum kullanmış

doğru mu bu haber? ne güzel anlattım he :D

imdb'ye göre kayonetin frenlerinde bir arıza olmuş ve denize uçmuş. jason az kalsın çok kötü yaralanacakmış. ama stallone'un öyle bir şaka yaptığı yazmıyor. zaten bu tip konularda çok profesyoneller. öyle kablo kesme falan olacağını hiç sanmıyorum.

aşağıdaki videoda yan yana oturuyorlar zaten.

• Genelde seriler kotuye dogru gider ama bu seri istisna olacak anlasilan. 2. filmi 1 kadar sevmesem de 3. film 1. kadar guzel olmus.
    4. cikacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

Genelde seriler kotuye dogru gider ama bu seri istisna olacak anlasilan. 2. filmi 1 kadar sevmesem de 3. film 1. kadar guzel olmus.
    4. cikacak mi?

Kesinlikle katiliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

Genelde seriler kotuye dogru gider ama bu seri istisna olacak anlasilan. 2. filmi 1 kadar sevmesem de 3. film 1. kadar guzel olmus.
    4. cikacak mi?

Kesinlikle katiliyorum .

Alıntıları Göster
    2.filmde de bi kaza meydana geldi az daha Jason geberiyormuş 9 canlı bu adam ya.

ALTINBAŞAKSeri 3 film olarak söylenmişti sanırım bu son filmdi 50. filmde olsa izlenirde bir şeyi tadında bırakmak güzeldir benim için 1.film halen efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 10 Ağustos 2014; 18:40:20 >

• quote:

2.filmde de bi kaza meydana geldi az daha Jason geberiyormuş 9 canlı bu adam ya.

ALTINBAŞAKSeri 3 film olarak söylenmişti sanırım bu son filmdi 50. filmde olsa izlenirde bir şeyi tadında bırakmak güzeldir benim için 1.film halen efsane.
    İlginçtir filmin inglizce altyazısı bile yok daha piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Yasaklandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Yasaklandı.

Alıntıları Göster
    Ben daha 2.yi izlemeden 3. çıkmış olaya bak piyasadan baya uzak kalmışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Bana kalırsa 1. film diğer filmlere göre çok düşük kalmış. Sylvester Stallone yönettiği için olabilir. IMDB'de de puanlarından anlaşılıyor. Ayrıca seri ilerledikçe aktör sayısı artıyor. Bu da daha iyi hale gelmesini sağlıyor. 3. film diğerlerinden kat kat daha iyi.

Alıntıları Göster
    Bu serinin görüntüsü neden tuhaf eski yıllarda çekilmiş gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Alıntıları Göster
    Son 2 gün beyler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.