Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdilik idare etmesi için horror fanlarına fatal frame oyununu öneriyorum. Psn e geldi eski bir oyun ama oynamayan varsa kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Şimdilik idare etmesi için horror fanlarına fatal frame oyununu öneriyorum. Psn e geldi eski bir oyun ama oynamayan varsa kaçırmasın.

ya bi turlu bulamadım fatal framei,daha 2 gun evvel baktım yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock34

anahtar aramak istiyorum...bulmaca çözmek istiyorum...piyanonun notalarını doğru girip ortaya kristal taşlar çıksın istiyorum...lütfen vur kır parçala oyun olmasın ya bıktık böyle oyunlardan...katkısız ve safkan lafları benide heyecanlandırdı...

+++++++++++
    1903++++++++++++
    ne kadar artı yazsam azdır
    bende istiyorum bende
  • Bethesda'nın 2. Videosu "Yanan Çiçekler"

Bethesda dün akşam saatlerinde Vine aracılığıyla mini bir video yayınlamış ve yeni oyun projesinden ilk esintileri oyunculara hissettirmeye başlamıştı. Önemli oyun yayıncısı icraatlarına bu akşam da devam etti. Bu seferki görüntülerde yanan çiçekler ve arkada hapishane görünümlü bir bina mevcut. Bethesda, gelen Fallout söylentilerine karşı "bir daha tahmin edin" diye yanıt vermişti.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bethesdanin_2_Videosu_Yanan_Cicekler-37394.htm

ilk günden beri PROJECT ZWEi hakkinda forumda nekadar olumsuz düşünülsede ben adım gibi eminim herkezi şaşırtacak ve müthiş bir korku oyunu olucak , bekleyin ve görün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bethesda Bugün "Project Zwei" Duyurusu Yapacak

Bugün duyurusu yapılacak yeni Bethesda oyunu açıklandı. Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin kurduğu ve daha sonra Bethesda tarafından satın alınan Tango Gameworks'un yeni oyunu Project Zwei bugün duyurulacak.

IGN bugün duyurusunu yapacağı oyunun Project Zwei olduğunu onayladı. Shinji Mikami tarafından geliştirilen bu korku oyununun "saf korku" öğeleri ile dolu olacağı ve yayıncı baskısına uğramadan, özgür bir şekilde geliştirildiği daha önce belirtilmişti.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bethesda_Bugun_Project_Zwei_Duyurusu_Yapacak-37434.htm

• merakla bekliyorum...
  •  THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR

Mikami'nin Korku Oyunu "The Evil Within" Duyuruldu

Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami'nin yeni korku oyunu The Evil Within duyuruldu. Project Zwei adıyla ortaya çıkan oyunun resmi adı da böylece ortaya çıkmış oldu. IGN oyun hakkında ayrıntılı bir tanıtım yazısı yayınlayacak.

Şu an için ortaya çıkan bilgilere göre Shinji Mikami'nin Tango Gameworks adlı stüdyosu tarafından geliştirilen The Evil Within Playstation 3, Xbox 360, PC ve yeni nesil konsollar için geliştiriliyor. Oyun 2014 yılında piyasaya çıkacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mikaminin_Korku_Oyunu_The_Evil_Within_Duyuruldu-37442.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Nisan 2013; 16:09:07 >

• En başından beri arkasında durduğum bu yeni IP bomba gibi geliyor evelALLAH, oyun hakkında daha önce olumsuz düşünen bir cok kişinin fikri eminim ileride fazlasıyla değişecek.

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Nisan 2013; 16:23:03 >

• Yeni nesli erken almak için bir neden daha.
  • Horror özlemim sona eriyor
  • Aynen bu nesilde bulamadıgımızı nesilin sonunda ve yeni nesilde bulacagız. bu oyunu ben PS4 DE oynarım Diger yeni IP ler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Nisan 2013; 17:00:05 >
  • bu oyun ortalığı sallar

• quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

anahtar aramak istiyorum...bulmaca çözmek istiyorum...piyanonun notalarını doğru girip ortaya kristal taşlar çıksın istiyorum...lütfen vur kır parçala oyun olmasın ya bıktık böyle oyunlardan...katkısız ve safkan lafları benide heyecanlandırdı...

+++++++++++
    1903++++++++++++
    bende istiyorum bende

Bende isterim, bende isterim. Geriyor
    />
    ama zevki de veriyor.
    />
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

bu oyun ortalığı sallar

mıkamının yapımından son derece umutluydum ve umutlarımın boş çıkmayacağı kesinleşmiş oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

+++++++++++
    1903++++++++++++
    bende istiyorum bende

Bende isterim, bende isterim. Geriyor
    />
    ama zevki de veriyor.
    />
    />

gerilelim kardeş gerilelim vur kır parçala ile koskoca nesil geçti
    buyuk bir sabırla beklıyorum oyunu

• hele şükür bu nesilde bulamadığımızı yeni nesilde bulucaz inşallah...bastır mikami arkandayız...
  •  THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Nisan 2013; 21:22:24 >
  • mikami abimiz yeni zincir yapıyoruz demiş :)

yani oyun tek olmayacak seri olacak...
  • Geç kalınmış bir proje. Bu nesilde çıkmalıydı. Silent Hill i öldürdüler, Dead Space i bitirdiler, Resident Evil zaten sürünüyor. Fatal Frame den umut yok. Artık gerçekten korkutacak bir oyun lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.