Şimdi Ara

The Evil Within 60 fps alabilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunun son patch ini kurdum ancak imzadaki sistemle 45-50 fps zor alıyorum. normal midir? internette de i5 gtx760 lı sistem benzer performans veriyordu. oyun optimize olmamış mı sorun ne sizce?

• 'The Evil Within' optimizasyon=0 gibi birşey
  • İmzadaki sistem?
  • sorun optimizasyondan kaynaklanıyor. zaten 30fps'deki oynanış fena sayılmaz. bu seviyede de rahatlıkla oyun oynanabileceğini görmüş olduk. unity çıkınca onu da 30fps'ye kilitleyeceğim. gpu'ya yazık olmasın.
  • oyun son zamanlarda çıkan yeni nesil oyunlar arasında grafiği en kötü olan oyun.ama sistemlerde de en çok kasan en düşük fps yi veren oyun--->işte optimizasyon özürlüsü oyun nasıl çıkarılır özeti bu
  • İmza yok kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koydum hocam. ama dediğim gibi oyunda 60 fps alanlar gtx 980 sahipleri falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda gpu kullanımı hem çok düşük hemde dalgalı şekilde ilerliyor yani bir bakmışsın %70 lere düşüyor bir bakmışsın %99 lara çıkıyor.Gerçi 60 fps fix oynuyorum ama daha üzerini alabilmek varken bu fps ile yetinmek durumunda bırakılıyoruz yinede 30 fpsden iyidir.

Eğer fps çok dalgalı şekilde değişiyorsa bunun sebebi tamamen oyundan kaynaklı yapacağınız tek şey önce alınan fpslere bakılacak sonra ise msı afterburnerdan en uygun fps değerine sabitlenecek ancak bu şekilde düzgün oynanabiliyor.Mesela oyun içi 60 fps ayarını seçsemde fps sürekli değişiyor hep 60 üstü ama fpsnin sürekli değişmesi akıcılığı bozuyor sabit fpsde oynamak için sisteminize göre bir değeri fps limiti ile ekleyin ve oyun hep o fpsde çalışsın aradaki farkı göreceksiniz.

• hocam ekran kartınız nedir sabit 60 fps alıyorum dediniz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    Gigabyte Gtx 980 G1 Gamıng @1531 Mhz OC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Kasım 2014; 23:49:21 >

• Edit : Gönül isterki bu oyunda şöyle fps ler alınsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 12 Kasım 2014; 10:16:44 >

• oyunu son update ve windowed moda alınca stutter lar kalkıyor yoksa 60 fps de bile oyun takılıyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Edit : Gönül isterki bu oyunda şöyle fps ler alınsın.

göz 60 dan sonrasını algılamıyor diye biliyorum hocam. 100 isterse 200 olsun değişen birşey olmaz.

• Valla bunu 144hz monitör kullananlara anlatman gerek, mesut çevik 2si1 de geçen haftaki bölümde bahsediyodu, 120 hz. 'de 120fps oyun oynadıktan sonra 60hz. 60fps oyun, direk yavaşmış gibiş yada tuhaf gelio diyodu, demekki üzeri algılanıyo, yani 120 fps ye eğer 120hz destekli monitörün varda oyun oynarsan 60 hödy hödöy yapıo gibi yani 60hzde 60 fps de oyun oyna, mesela bu konudaki oyunu dene, sonra oyunu 30 fps ye sabitle nasıl yavaşladığı farkediyosun'ya , aynı durum 120 den 60 a inince'de oıluyşo, demekki gözün algısı ne 30 ne 60 ne 120 ne 240, şayet gözün 1 limiti varsa'da, kanımca henüz ölçebilicek alet / edevat yoktur belki.
  • 970 sli ve oyunun updatesiyle 60 fps sabit ve tam ekran oynayabiliyorum.Artık oynatmassa döverler oda ayrı mesele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.