Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
29.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye kimse beklemiyor bu oyunu? Bu kadar mı düştük piyasadan? 13 Ekim'de oyun çıkacak komedi resmen. Call of Duty'lere Fifa'lara yorum atarlar sabah akşam anca..
  • arkadaşım ne bu hiddet bu celal, ayrıca bu oyun gayet de bekleniyor sadece kitlesi bizim ülkede düşük bu tarz oyunları oynayabilen fazla adam yok sebebi bu. şahsen bir iki güne ön sipariş vericem uzun zamandır bekliyorum.

@Tfn123
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Niye kimse beklemiyor bu oyunu? Bu kadar mı düştük piyasadan? 13 Ekim'de oyun çıkacak komedi resmen. Call of Duty'lere Fifa'lara yorum atarlar sabah akşam anca..

Ee artik zamanin internet kafelerindeki kesim burada cogunlugu olusturuyor. Varsa yoksa pes fifa nfs cod bf forum bu konular arasinda donup duruyor.

10 sene onceki kesim olsaydik su an cok farkli oyunlar gundemde olurdu burada. Observer, Get Even gibi iki kult denebilecek oyun cikti ama burada esamesi duyulmuyor. Wasteland 2, The Surge gibi bir oyun bakin en son ne zaman mesaj atilmistir. Elite Dangerous gibi koca bir galaksi simulasyonunu uc bes kisi ayakta tutuyor forumda. Indirim konularinda bakin Deus ex nasil oyun alinir mi sizce diyen var. Kesim boyle oldu artik burada. Nerede o eski bayramlar derler de guleriz ama durum ayni, nerede o eski forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2017; 22:33:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Eskiden böyle bir oyun duyurulacaktı ortalık yıkılır ve başlık devamlı güncel kalırdı.

Sürüyle senaryo, varsayım, karakterler üzerine değerlendirme yapılırdı şimdi dediğin gibi Fifa, Cod, Pes muhabbetleri birde kaç çözünürlük kaç fps o kadar.

Şu forumun Ps3 ve Xbox 360 günlerini o kadar özlüyorum ki :( Oyun konuşurduk ve oyunları karşılaştırıp tartışırdık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Eskiden böyle bir oyun duyurulacaktı ortalık yıkılır ve başlık devamlı güncel kalırdı.

Sürüyle senaryo, varsayım, karakterler üzerine değerlendirme yapılırdı şimdi dediğin gibi Fifa, Cod, Pes muhabbetleri birde kaç çözünürlük kaç fps o kadar.

Şu forumun Ps3 ve Xbox 360 günlerini o kadar özlüyorum ki :( Oyun konuşurduk ve oyunları karşılaştırıp tartışırdık :(

Xbox 360'in yildiz oldugu donemler Xbox bolumundeki kalite bir daha gelmez. Cok guzel bir kitle vardi. Ps3 bolumunde de cok guzel aksiyon olurdu kan govdeyi gotururdu

Ama iki taraf da bu tur oyunlarin degerini bilen kaliteli oyunlari bilenlerden olusurdu genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2017; 0:21:2 >

• PS3 döneminden aldığım keyfi tadı şu nesilden alamadım yok abi olmuyor. Eski tadı hiçbir yerde yok ne forumda ne PS de. Pes Fifa Cod Bf Valla usandım bu oyunların muhabbetinden kalite sıfır.

Evil Within 1 de kaliteli bir yapımdı oynamadım ama oynayanlar dan biliyorum. 2 yi alacağım oturup guzelce oynamayi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Ekim 2017; 0:58:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    @Dante;

O günler mümkün değil geri gelmez çünkü çoğu forumu terkedip gitti. O dönemlerden çok az kişi kaldık. Aksiyon kralı olurdu ama kimse kimseyi kırmaz ve oyunların üzerinden eleştirisini yapardı. Oyunları fena tartışırdık. Şimdiki gibi online dünyasıda oturmamıştı bol bol tek kişilik senaryoların önplanda olduğu oyun kaynıyordu piyasa.

@C-İ-E_SN;

Ps3-Xbox 360 döneminde şu mevsim dönemleri tam oyun dönemiydi. Yanı başında çayın, kahven yada kolayı alıp mis gibi oyunlarımızın tadını çıkarırdık. Aralardada foruma girip değerlendirirdik.

Bu nesilde ise dediğin gibi sürekli olarak Pes,Fifa, Cod ve BF başlıklarının muhabbeti. 50 tane farklı başlık altında online grupları.

Evil Within 2 gibi oyunların kıymetini bilmek gerekiyor çünkü bir sonraki nesilde böyle tek kişilik senaryolu oyunları neredeyse görmek imkansız bir hal alacak gibime geliyor.

• İlk oyunu oynamamıştım ama bunu alıp oynuycam nasipse, dediğiniz gibi bu tarz yapımların değerini bilmek gerekiyor gelecek nesilde mumla arıycaz belkide.

• İlk oyunu çok oynamak istemiş fakat pahalı olduğu için alamamıştım. Sonra birgün forumda d&r'da indirim olduğunu görüp 19.99TL'ye almıştım. Çok iyi oyundu. Şu an ps4 konsolum yok ama ilerde aldığımda oynanacaklar listemdeki oyunlardan biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

İlk oyunu oynamamıştım ama bunu alıp oynuycam nasipse, dediğiniz gibi bu tarz yapımların değerini bilmek gerekiyor gelecek nesilde mumla arıycaz belkide.

İlk oyunun fiyatı epey düştü, konuyu tam anlamak için ilkini mutlaka oynamanı tavsiye ederim.

• İlk oyunu severek oynayıp bitirmiştim. Beğenmediğim tek kısım hikaye anlatımının çok karmaşık olmasıydı. İkinci oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

• Bende oyunu bekleyenlerin arasındayım fiyatı düşünce kaçırmıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 6 Ekim 2017; 10:44:6 >
  • İlk oyundaki bazı bosslar ,oyundan soğutuyordu.Yerlere kapan döşeyen bosstan 4 tane geldiği bir bölüm vardı.O bölümü geçmeme rağmen epeyi zorlanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 6 Ekim 2017; 10:56:40 >
  • Nerede eski survival horrorcular. Şimdi herkes top ve fps peşinde.
  • Bu oyun icin orta seviye ing yeterli olur mu ?

• hala resident evil 2 silent hill 1-2 alone in the dark ve dino crisis tarzı oyunlara özlem duyarım 37 yaşına geldik ama en kral fps ve online oyundan daha çok zevk verir bana; bu oyundan azda olsa geçmişe olan özlemimi dindiriyor değerini bilmek lazım bu zamanda online olmayan TPS korku oyunu görmek çok zor notlarına bile bakmadan alacağım ender oyunlardan birtanesi çıkış tarihide harika 13 ekim cuma
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazz16

Bu oyun icin orta seviye ing yeterli olur mu ?

İlk oyunu oynadınız mı? onda zorlanmadıysanız bunda zorlanacağınızı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Xbox 360'in yildiz oldugu donemler Xbox bolumundeki kalite bir daha gelmez. Cok guzel bir kitle vardi. Ps3 bolumunde de cok guzel aksiyon olurdu kan govdeyi gotururdu

Ama iki taraf da bu tur oyunlarin degerini bilen kaliteli oyunlari bilenlerden olusurdu genel olarak.

Hocam hatitlar misinoz bilmem alone in the dark ciktoginda millet kontrolllerden dolayi ve gercek survivor horror oyun gormediklerinden cahilliklerinden dolayi oyuna saydirirken biz ne guzel ayila bayila oynamistik.

Elmasin degerini elbette ki elmasdan anlayan bilecek. Topcu fps ci adam ne anlar bu tip oylardan.

Aksam az boraz da baska bi konudan karalamak istiyorum. Ps2 zamanlarindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Hocam hatitlar misinoz bilmem alone in the dark ciktoginda millet kontrolllerden dolayi ve gercek survivor horror oyun gormediklerinden cahilliklerinden dolayi oyuna saydirirken biz ne guzel ayila bayila oynamistik.

Elmasin degerini elbette ki elmasdan anlayan bilecek. Topcu fps ci adam ne anlar bu tip oylardan.

Aksam az boraz da baska bi konudan karalamak istiyorum. Ps2 zamanlarindan.

Alone in the dark harikaydi hocam hatirlarim cok begenilmedi ama yine de degerini bilen fazla kisi vardi. Canliydi forumda konusu en azindan.

Evil Within 2 o zamanlarda gelecekti herkes ciglik cigliga beklerdi muhtemelen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GMIM

arkadaşım ne bu hiddet bu celal, ayrıca bu oyun gayet de bekleniyor sadece kitlesi bizim ülkede düşük bu tarz oyunları oynayabilen fazla adam yok sebebi bu. şahsen bir iki güne ön sipariş vericem uzun zamandır bekliyorum.

@Tfn123

Adam doğru diyor bu oyunu Türkiye de bekleyen ve oynayacak kişi sayısı 30 kişi bile yoktur ben ilk oyunu 2 kere bitirdim çok eksileri olan bir oyundu ama bu sefer olmuş gibi.

Bu arada ilk oyunu bitirmeden 2. oyuna başlamayı düşünenler büyük hata yapar söyleyeyim, senaryodan hiçbir şey anlamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.