Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
28.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üç ayda üçte bir veya yarı fiyatına düşüyor oyunların geneli. Bir oyunu çıktığı gibi oynama hevesinden acilen kurtulmak gerekiyor. Şu indirimleri gördükçe zarar ettiğim parayla birkaç tane daha oyun alınabilirdi. En yakın örnekleri; Crash, Lost Legacy ve bu oyun. Evil Within 2'nin yalnızca az veya çok satmasından indirime gittiğini düşünmüyorum. Çünkü süreklilik arzeden bir oyun değil. Neredeyse hepimiz aldık bitirdik, sattık veya takasladık. Firmanın daha çok oyuncuya hitap edebilmesi için bu indirimi yapması gerekli diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya millet doymadı şu açık dünyalara, multilere ne açlıkmış arkadaş.

Sonra çok arayacaklar bu single oyunları sadece şimdilik farkında değiller.

Belli başlı oyunlar dışında exc. olmayan single oyunlar resmen artık satmaz oldu. Bunun bir sebebi daha var single oyunlar eskisi gibi mücadele içermiyor. Geneli kolay ve yapay zekalara kötü herkes oynasın diye yöneldikleri bu durum, oyunlar da bulunan keyfi de azaltıyor.

Öyle bir halde geldi ki durum biraz zor olan oyunlar öne çıkar oldu.

Yazık yani az satması üzücü, zaten korku oyunu diye birşey kalmadı olanlar da genelde indie tatmin edici şeyler sunmuyorlar.
  • Sony oyunları ile tüm platform'a çıkan oyunları karıştırmamak gerek zira Sony ilk 1-2 ayında iyi satışı yakalıyor zaten.

Horizon Zero Dawn yanlış hatırlamıyorsam 3.4 milyonluk satışı vardı çok öncenin bir haberi.

Şuan kaç oldu bilmiyorum.

EDİT : 5 Haziran 2017 haberiymiş.
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Horizon_Zero_Dawn_34_Milyon_Kopya_Satti-87025.htm

Bence Evil Within 2'in çıkış tarihi ekim yerine aralık olsaydı daha güzel olabilirdi zira Aralık'da oyun çıkmadı AAA kalitede.

Wolfenstein 2 ise AC Origins ile Mario'un kurbanı olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 16 Aralık 2017; 13:20:16 >

• ilkoyunu indirimdeyken aldım . bildiğin RE4 bu. silah sesleri bile ps2 zamanından kalma
    ikinci oyun da böyle mi

edit: oyun ilgiyi görmedi falan demişsiniz ama belki ilk oyunu oynayanlar ikinciye elini sürmemiştir.
    yani sanki RE4 oynuyorum dediğim gibi silah sesleri bile eski neslin aynısı
    mikami cepten yemiş resmen . ikinci oyuna bir şey diyeme daha oynamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 16 Aralık 2017; 23:25:44 >
  • french press kullanıcısına yanıt
    İkinci oyun ilkinden kat kat iyidir, çok büyük fark var. İlk oyunu yarıda bıraktım, bunu büyük keyif alarak bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 16 Aralık 2017; 23:27:6 >
  • french press kullanıcısına yanıt
    İkinci oyunu Mikami yapımcılığını üstlenmiş başka bir eleman yapmış oyunu ama tabiki Mikami'nin de fikir danışmanlığı yapmıştır. Sanatsal tasarım çok başarılı, sesler çok başarılı sağlam kulaklıkla oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Grafikler ilk oyuna göre çok daha iyi olmuş. Hikayeside devam ediyor ilk oyunu oynayanlar mutlaka 2. oyunu oynamalı. 74 lira için bu oyuna değer her kuruşuna kadar.

Oyun güzel şüpheniz olmasın bu yılın bence en bomba oyunların arasına yerleşti.
  • İlk oyunun gerilimi çok daha yüksekti ve daha zor bir oyundu 2. oyun grafikler hariç her şeyde ilk oyunun gerisinde kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evil Within 2 aldım. İngilizcem orta seviye. Hikayeyi anlayabilir miyim oyunun dili ağır mı?
    Bir de evil within 1i oynamadım. Hikayesini bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim, 2. oyunu anlamak için çok da gerekli mi? 1. oyunu oynamak istemiyorum
  • Açık dünya saçmalığı kaç bölüm sürüyor. Görev alma var. Şaka gibi. Bırakma noktasına geldim.
  • Anlarsınız hocam o halde çok ağır bi dili yok. Youtube yada netten bulursunuz hikayeyi bende ilk oyunu oynamamıştım bu oyun öncesinde öyle yapmıştım.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    3,7,13'te var sadece hocam.
  • Oyunu dün bitirebildim.. İlk oyun kadar germesede çok güzeldi, tavsiye ederim
  • Oyun lezzetli bir aşure olmuş.
    Last Of Us
    Silent Hill
    P.T.
    Resident Evil
    Let It Die

FPS bölümü var. Outlast fantezisi yapmışlar. RE 4'deki poligon bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 21 Aralık 2017; 18:53:1 >
  • Uzun zamandır bu tarz oyun oynamamıştım çok sardı başlardayım ama aralıksız oynamak istiyorum. Tavsiye ederim

• Başından sonuna kadar öyle dahada saracak ;)

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Atmosferini çok beğendim

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    iyi oynamalar hocam :)
  • Eyvallah sağolasın da bu sefer de oğlum uyumuyor kaldı başıma oyun oynayamıyorum ben böyle işin var ya. Herkes uyuyor o ayakta yine ızdırap

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    oğlum içeri git bende arkandan geliyorum şimdi deyin sonra oynamaya devam edin hocam taktik nasıl
  • Pek öyle olmuyor pratikte.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.