Şimdi Ara

The Equalizer (2014) | Denzel Washington

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1985-1989 yılları arasında gösterilmiş, aynı isme sahip dizinin sinema uyarlaması olacak. (dizi:http://www.imdb.com/title/tt0088513/ )

Yönetmen: Antoine Fuqua
    Yazan: Richard Wenk
    Oyuncular: Chloë Grace Moretz, Denzel Washington, Marton Csokas

Konusu: Kendisinden yardım isteyen insanlardan para almadan onlara yardım eden emekliye ayrılmış bir ajanın öyküsü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 21 Haziran 2013; 14:30:57 >

•  The Equalizer (2014) | Denzel Washington

Emekli bir istihbarat görevlisi Robert McCall (Denzel Washington), kimsesizler için bir kanun infazcısı olur. Genç bir fahişe olan Teri’ye (Chloe Grace Moretz) yardım etmeye karar verince, peşine Rus mafyası ve özellikle de acımasız bir iş bitirici (Marton Csokas) düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Temmuz 2013; 16:05:14 >

•  The Equalizer (2014) | Denzel Washington The Equalizer (2014) | Denzel Washington The Equalizer (2014) | Denzel Washington

• 16-17 yaşındaki kıza fahişe rolü de iyiymiş.
  • Kızın kendisi kaşınıyor hocam İf i stay filminde de bir sürü öpüşme sevişme sahnesi var daha 17 yaşında bide. 4 tane büyük abisi var. Anası babası da karışmıyor. Bence hiç yakışmıyor kick ass gibi aksiyon komedi filmlerinde oynaması lazım.
  • Denzel Washington ve Chloë Grace Moretz kaçmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamın oyunculuğuna hayranım her filmi gibi bu da iyi olacaktır.
  • Denzel Washington varsa her türlü izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Kızın kendisi kaşınıyor hocam İf i stay filminde de bir sürü öpüşme sevişme sahnesi var daha 17 yaşında bide. 4 tane büyük abisi var. Anası babası da karışmıyor. Bence hiç yakışmıyor kick ass gibi aksiyon komedi filmlerinde oynaması lazım.

Kendisi taş bebektir mübarek

The Equalizer (2014) | Denzel Washington The Equalizer (2014) | Denzel Washington The Equalizer (2014) | Denzel Washington

/>

/>

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 25 Ağustos 2014; 1:52:35 >

• Chloë Grace Moretz küçükken çok şirindi şimdi şirinliğimden eser kalmamış kocaman olmuş. Aynı şey hatta daha fazlasını Natalie Portman için de söyleyebiliriz. Nerde Leon'daki Mathilda nerde şimdiki Natalie.

Film mi? Hiçbir beklentim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denzel abi için izlerim, ne olursa olsun..
  • former fbi agent, former cia agent, former black ops diye başlayan filmler bana iyice itici gelmeye başladı.

genellikle adamın her yeri sarkmış ama bir vurduğu metamorfoz geçiriyor filmde.
  • Filmi izleyen yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • danzel abi morgan babanın yoluna dogru gidiyor bence
    fahişe kızda vampir filimden oynayan kız
  • izleyen varmı.
  • Bu filmin IMDb'deki görünümü neden farklı? Sadece bu filmin farklı sanırım anlaşma mı yapmışlar anlamadım.http://www.imdb.com/title/tt0455944/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.