Şimdi Ara

The Equalizer 2 (2017) | Denzel Washington (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serserim06

Son 2 gün inşallah 10 Ağustos'ta girer vizyona.
    Sanırım yarın vizyona giriyor bilmiyorum burdada 10 Ağustos'ta vizyonda dendi çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmi hala unutamadım buda muhteşem olacak bence bakalım denzıl reis yine döktürecek.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    serserim06 kullanıcısına yanıt
    Film benim için doğru bir kararla 22 Ağustos günü vizyona girecek.Böylece Meg filmiyle çakışmadan IMAX'te izleyebiliriz.

Geç olsun güç olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 9 Ağustos 2018; 14:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Film benim için doğru bir kararla 22 Ağustos günü vizyona girecek.Böylece Meg filmiyle çakışmadan IMAX'te izleyebiliriz.

Geç olsun güç olmasın.
    22 değil 24 Ağustos cuma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 9 Ağustos 2018; 15:29:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

22 değil 24 Ağustos cuma .

Alıntıları Göster
    22 Ağustos Çarşamba günü.Biletler de satışa çıktı kontrol edebilirsiniz.Nedense bazı filmleri farklı günlerde vizyona giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

22 Ağustos Çarşamba günü.Biletler de satışa çıktı kontrol edebilirsiniz.Nedense bazı filmleri farklı günlerde vizyona giriyor.

Alıntıları Göster
    24 Ağustos vizyonda 22 Ağustos olmaz.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Aynen reis 22 Çarşamba çünkü cuma vizyona girer filmler 24 Ağustos cuma vizyondaymis

• quote:

24 Ağustos vizyonda 22 Ağustos olmaz.

Alıntıları Göster
    Filmlerin vizyon tarihini belirleyen sen misin ? Cinemaximum 22 Ağustos için bilet satıp insanları kazıklıyor yani.Bazı filmler erken vizyona girer.

Neyse yazmaya değmez sabit fikirli garip insanlarsınız.

• Bazı filmler 2 gün önceden vizyona giriyor artık ? Cinemaximum böyle yapıyor.
  • Film harikaydı yine döktürmüş denzıl reis. İlk film kadar iyiydi 3 yolda bence tabi yine bekleyeceğiz biraz.

• Korktuğum gerçekleşti. Film çok zorlama,ilk film gibi değil kesinlikle. İlk yarı sırf süre doldurmak için yazılmış gereksiz ve umrunuzda olmayan diyaloglarla doldurulmuş,asıl 2. yarıda başlıyor olaylar. Tabi başlamak denirse,kötü adam sırf kötü adam olsun diye konulmuş,altı doldurulamamış. Onun haricinde aksiyon seviyesi çok düşük ve fragman sizi yanıltıyor. Kısaca uzak durun.
  • İlk film belki biraz daha iyiydi ama buda yakındı kesinlikle zaten denzıl başka gerçekten. 3 çekilecek bence. Ve serinin tahminim en iyisi olacak.

• Dogruya doğru İlk filmin gerisinde kaldi biraz. Ama etkili atmosferli finali ile yine iyi Bir bir film çıkmış ortaya. Özellikle ilk 1 saat bir taksicinin maceraları tadında geçiyor. İkinci 1 saatte filmin ana hikayesi şekilleniyor. Filmde bir kaç felsefik dokunuş ve kitap tavsiyeleri de (ilk filmi izleyenler hatırlar) filmin ilginç tarafları. Zaman zaman temponun düşmesi aksiyon beklentisinde olanları üzebilir ama filmin açıkcası aksiyona boğma gibi bir derdi yok. Filmin sevmediğim tek yanı açılış sahnesi, yani fazla basit ve klişe bir sahne geldi bana. Bunun dışında özellikle başta finali olmak üzere genel olarak yine çok begendim.

• Adam liam neeson gibi kılları ağarmış hala iş bitirici birini oynuyor..

Gidin torun sevin allasen..
  • quote:

Dogruya doğru İlk filmin gerisinde kaldi biraz. Ama etkili atmosferli finali ile yine iyi Bir bir film çıkmış ortaya. Özellikle ilk 1 saat bir taksicinin maceraları tadında geçiyor. İkinci 1 saatte filmin ana hikayesi şekilleniyor. Filmde bir kaç felsefik dokunuş ve kitap tavsiyeleri de (ilk filmi izleyenler hatırlar) filmin ilginç tarafları. Zaman zaman temponun düşmesi aksiyon beklentisinde olanları üzebilir ama filmin açıkcası aksiyona boğma gibi bir derdi yok. Filmin sevmediğim tek yanı açılış sahnesi, yani fazla basit ve klişe bir sahne geldi bana. Bunun dışında özellikle başta finali olmak üzere genel olarak yine çok begendim.
    Valla ne yalan söyleyeyim reis İlk filmin tadını alamadım açıkça. Ha kötü değildi denzıl ölüsu Yeter zaten ama 1 başkaydi be.

• İlkinin yanında çok sönük kalmasının yanında, açılış sahnesiyle de benden hiç geçer not alamadı. Türkleri çocuk kaçıran cani insanlar gibi göstermelerini onlara yakıştıramadım.
  • Sanki başka bir filmin devamı gibi olmuş...İlk film nere bu nere....Zaman kaybı sadece...
  • kimse beğenmemiş zati
  • Dün izledim filmi arkadaşlar. Gereksiz uzatıldığını düşündüğüm yerler var. Hatta bazen sıkıldığım da oldu filmi izlerken. İlk filmden konu olarak tamamen bağımsız. Bu filmle diğer hangi filmler benziyor diye sorarsanız, biraz john wick ama çokça liam neeson filmlerini andırıyor diyebilirim. Aksiyon sahneleri pek az. En iyi sahne tabi son bölüm. 6,5/10 verdim ama izlenebilir bir film.

• Bu filmin olayı farklıydı arkadaş. İlk filmde kendi halinde bir adamın nasıl bir anti terör timi üyesi gibi taktik suikastçi olduğunu şaşırarak izlemiştik. Ki bunu devam filmindeki kadına yaptığı ziyaret ve sonrasında öğrenmiştik. İlk film için spoiler bile vermiş olabilirim.

Ama devam filminde bu iş biraz yavanlaştırılmış. Hatta yardım aldığı kadın bile basitleştirilmiş. İlk filmin havası olamazdı zaten ki herşey ortaya çıkmış ama o hava olmayınca yarım kalıyor tabi herşey.

Ama izlenir mi izlenir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.