Şimdi Ara

The Elder Scrolls V Skyrim - Türkçe Menü Çalışması (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

Orijinalden alıntı: rabbit06

quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Belkide Health yerine Sağlık. Magicka yerine sihir görmek istemedikleri için türkçe oynamak istemiyorlardır. Altyazı olayı iyi olabilirde böyle terimlerin falan türkçe olması uyuz edici bir durum bence. Kimse kimseye senin seviyen kaç demez. Kaç sağlığın var demez. Şu sihiri öğrendinmi demez. Birde ipin koptuğu kelime vardır ENVANTER. O da olursa :). Olayı hemen vatan millet sakarya ya bağlamayın bu arada.

Arkadaş sen onu health diye okuyunca da kafanda sağlık yada can olarak düşünüyosun sende ne gibi bi kafa var ya

Neyin derdindesin sen ?

Oyunu türkçeye çevirsinlerde saçma saçma terimler çıksın değil mi. Metin2 oynar gibi.
    Herşeyin orjinalı güzeldir.

İngilizcen yetmiyorsa oynamazsın arkadaşım.

Burda ingilizce yetmesi değil sen gayet türkçeyi beğenmiyorsun Türkçe kelimelere hangi hakla saçma terimler dersin ?

• menülerde ve görevlerde pek zorlanmıyorum ama diyaloglara yetişemiyorum.
    tam çeviriyi bekliyoruz
    bu arada emeğe saygı +rep...
  • Eline sağlık hocam. İyide olmuş, benim gibi cahiller için.
    Fakat, bu çevirilere karşı olan arkadaşlar dilinize sahip çıkın derim. Memleket yabancı kelimelerle doldu taşıyorda; misal olarak shopping center bu nedir, şuna adam gibi alışveriş merkezi denilse olmuyormu? Siz filmlerin hepsini orjinal dilindemi seyrediyorsunuz? veya romanları-kitapları vb. orjinal dilindemi okuyorsunuz. Özel durumlar (İsimler-kurum isimleri -askeri terimler- o dile ait ata sözleri vb. ) hariç hemen hemen her cümle ve kelimenin Türkçe karşılığı mevcuttur. Heleki şu ENVANTER kelimesine koptum yaaa... Zaten bu kelime fransızca kökenlidir elin ingilizcesine nasıl geçmişse ne anlıyorsa bizde aynısını anlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Oyun firmalarından gıcık kapmaya başladım.o kadar orijinal alıyorum hak yememek için,bir türkçe dil çıkarmıyorlar.

+1 ama senle benle olmuyor şöyle bakarsan forumda herkes oynuyor ama orjinal yok doğru düzgün yani orjinale yönelirse insanlarımız neden olmasın
  • İngilizce ögrenin gençler. Bu şekilde nereye kadar...........
  • Teşekkürler hocam, ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada

İngilizce ögrenin gençler. Bu şekilde nereye kadar...........

peki ..............

Teşekkürler yama için :)
  • elime bu oyunun rusçası geçti. menüleri türkçe yaptım ama görevleri falan türkçe olmasada ingilizceye cevirebilmenin bi yolu var mı. internette aradım bulamadım bişey.
  • Dostum emeğin için teşekkürler bende senin .txt dosyan üzerinde değişiklik yaptım [Ç] harfini destekliyor bilgin olsun.
  • creaion kit bu hafta çıkıyormuş.Böylece daha fazla modlama ve çeviri işlemine başlanabilecek sanırım.
  • creation kit çıktı mı bi bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqi

creation kit çıktı mı bi bilginiz var mı ?

creation kit ne oluyor tam olarak ?
    Bu arada oyun ingilizce olmalı diyen arkadaş türkçeye çevrildiğinde orjinalliği bozulacağından dolayı ingilizce kalmalı demiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

quote:

Bu arada oyun ingilizce olmalı diyen arkadaş türkçeye çevrildiğinde orjinalliği bozulacağından dolayı ingilizce kalmalı demiş olabilir

creation kit mod yapmaya yarıyor yeni haritalar, karakterler vs oluşturmak için yani.

bkz.

http://www.youtube.com/watch?v=0Aqg0oFYuig&feature=fvst

• quote:

quote:

quote:

creation kit mod yapmaya yarıyor yeni haritalar, karakterler vs oluşturmak için yani.

bkz.

aa iyi ya güzel olur valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

bkz.

aa iyi ya güzel olur valla

aynen... belki bu sayede oyunu Türkçeleştirmeye başlayabilirz.

• Türkce yamasi nezaman cikicak cok zor oyun gecemiyorum
  • zaten oyun bug kayniyor 1 saat ugras didin bug yuzunden gorev yarim kaliyor biktim bugtan heryer bug dolu
  • Takipdeyiz. Başarılar.
  • Ustad şu skiller bölümünü de çevirseymişsin keşke.
  • Oyunçeviri tarafından "mini yama" olarak yayınlanmış ve "Skiller"in olduğu bölümde Türkçe olarak çevirilmiş.

Bkz:http://www.oyunceviri.com/forum/threads/5345-Skyrim-Mini-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.