Şimdi Ara

The Elder Scrolls V Skyrim -Takıldım Yardım- (Büyü ile ilgili)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dağda bir tepeye çıktım. kral yollamıştı. bir yere girdim. orda büyücüler var yaşlı. benden bir büyü yapmamı istiyor. konuşmam gerek yada büyü yapmam gerek bana dediği söz şu "shout for us, drogonborn. than we may have time for quescions"

büyü hiç yapmamıştım oyunda. taba basıyorum magice geliyorum. yapabildiğim birtek ateş büyüsü birde sanırım sağlık doldurma büyüsü var. 2 tane daha var ancak onları seçemiyorum. youtubeden izledim adam orda büyü yapıyor yaşlı adam bizimle konuşuyor ve oyun devam ediyor. ancak ben yapamıyorum o büyüyü. eksik birşeyler mi var galba? birşeymi almam lazım.

ben kamil gibi birsürü malzeme sattım inşallah gerekli birşey satmamışımdır. okadar dağa çıktım ya nasıl incem birdaha köye :D

• Büyüleri aktif etmelisin.
    Ejdarha öldürdüysen onun ruhu ile açmalısın büyünün üstüne gelip aktif etmelisin.
    Alttaki kısımlardan görebilirsin.

Büyüyü istedikleri anda
    Bunun dışında Z+Mouse1 tuşunu kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Büyüleri aktif etmelisin.
    Ejdarha öldürdüysen onun ruhu ile açmalısın büyünün üstüne gelip aktif etmelisin.
    Alttaki kısımlardan görebilirsin.

Büyüyü istedikleri anda
    Bunun dışında Z+Mouse1 tuşunu kullanacaksın.

sağol kardeşim ya oldu:) aktif ediyorum ama sadece masuse 1 e basıyodum. elinden bişi çıkartmıyodu. z tuşuyla oldu sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires IV [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.