Bildirim
The Elder Scrolls V: Skyrim - Kurt Adam
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
önceki oyunlarında kimseye zararı olmayan iyilik meleği gibi dolaşırdım ama bu ırk herşeyi değiştirecek gibi görünüyo. _____________________________ -
oyunda aşırı grafiksel hatalar var _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
nasıl döünşüypz _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
whiterun kentindeki jorrawskr (galiba) adlı yerde companions grubu var onlara katıl bikaç görev veriyolar onları yap kurtadam özellliği geliyor. _____________________________ -
sağol otorobot arkadaşım _____________________________ -
hangi tuşlaa oluyo o bölüme geeellldiimm oldum kurt bidaha olmak istiom nasıl olurum _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
menüde
beast form görüceksin_____________________________ -
Bu oyun bir harika ya :) ne istersen olabiliyorsun _____________________________ 
Kural Disi Konu Destroyer
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36
-
Skyrim'de nasıl kurtadam olunacağı hakkında bütün görevleri içeren müzikal kısa film tadında bir video yaptım umarım yardımcı olur.
[link]https://www.youtube.com/watch?v=DT1cR5PZ5eQ[link]_____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler