Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (739. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
128
Favori
1.641.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihan924

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bayadır yan görevleri yapıyordum. birazda ana göreve devam ediyim dedim. en son konseyi topladığımız yerde kalmıştım ana görevlerde. konseyi topladık, güzel hoş sohbet muhabbet derken söz Esbern e geldi. ama adam yine konuşmuyor. nedir bu adamın sıkıntısı anlamıyorum delil etti beni oyun boyunca. valla çekip vurucam en sonunda yeter ulan.

eger son versiyonsa koltuga oturunca konusması lazım onun,bu arada bende 69 lvlimokçu olarak başladıgım karakterle ister magelik ister warrior takılabiliyorum,ama birşey soracagım fps arttıran TESV Acceleration Layer diye bir mod vardı bi ara ona noldu ya skyrim nexustan bakınca dosya gizlenmistir yaziyor,dosyanin yerine gecen yada farklı bir link varsa atin,fps arttırmaliyim

son patch yüklü. masadaki herkes esbern e bakıyor ama adam konuşmuyor :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihan924

quote:

bayadır yan görevleri yapıyordum. birazda ana göreve devam ediyim dedim. en son konseyi topladığımız yerde kalmıştım ana görevlerde. konseyi topladık, güzel hoş sohbet muhabbet derken söz Esbern e geldi. ama adam yine konuşmuyor. nedir bu adamın sıkıntısı anlamıyorum delil etti beni oyun boyunca. valla çekip vurucam en sonunda yeter ulan.

eger son versiyonsa koltuga oturunca konusması lazım onun,bu arada bende 69 lvlimokçu olarak başladıgım karakterle ister magelik ister warrior takılabiliyorum,ama birşey soracagım fps arttıran TESV Acceleration Layer diye bir mod vardı bi ara ona noldu ya skyrim nexustan bakınca dosya gizlenmistir yaziyor,dosyanin yerine gecen yada farklı bir link varsa atin,fps arttırmaliyim

son patch yüklü. masadaki herkes esbern e bakıyor ama adam konuşmuyor :D

Esbern Voice Fix yazıp arat Google'da.Sonra indir o nereye atacağını söylecek oynamayalı bir kaç hafta oluyor unutmuşum.

• Neden izlediğim tüm suikastçi videolarında khajiit karakter var nord suikastçi olmuyordu da benmi hata yaptım 22 lvl oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nero 

Neden izlediğim tüm suikastçi videolarında khajiit karakter var nord suikastçi olmuyordu da benmi hata yaptım 22 lvl oldum

assassin tipi karaktere en uygun ırk khajiit,ama nord'dan da assassin olmaz diye bir kaide yok :)
  • Oyunu yine özledim ama herşeyi öğrendim oyundaki :D.Sıkıntımı SaintsRow ile gidermeye çalışıyorum.Ama salak Pierce her şeyi bozuyor.
  • Arkadaşlar, ben oyunu torrentten indirmiştim, sınavlar girince araya bitiremedim.
    Zaten esbern de takılıp kalmıştım. Önce konuşmuyordu, sonra netten ses dosyası indirdim, bu sefer konuşuyor ama beni takip etmiyordu, ben onu takip ediyordum bu sefer de o aynı yerlerde dolaşıp duruyordu.

Neyse yani oyunu daha bitirmedim ama yukarılarda bi güncelleme muhabbeti geçti.

Şimdi güncelleme yapınca ek paketler falan mı geliyor? Ne oluyor tam olarak anlamadım. Ve şuan en güncel sürüm nedir?
  • tam da sevinmiştim Lydia'yı tekrar canlandıracağım diye dead thrall büyüsü ile zalım kader zombiye çevirdi arkamda ''eeeeeee'' diye diye dolaşıyor bende öldürdüm ne yapayım en azından huzur içinde yatsın burada Dremora lordlar için thrall büyüsü var mıdır acaba ?? bir de summon unbound dremora görevinden sonra o büyüyü kullanarak yeniden dremora çağıramıyoruz benim normal çağırabilidğim dremoralar güçsüz sayılır ben o görevdeki karşımıza çıkan gibi bir şey çağırmak istiyorum oyunda şansımız var mı buna??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan303 -- 10 Nisan 2012; 14:21:19 >

• Dragon Mod

http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3829

Gerçekten dragon ların hakkını veren bir mod zorluk seviyesinide master a çektiginizde ejder in gücü ortaya çıkıyor baya mücadele yaşanıyor.Yani ejder geldigi zaman kaçıcak yer arıyorsunuz pot vs. yoksa üstünüzde.

Oyunun modsuz halinde ejdarhalara insanlar dragon bone veya dragon soul gözüyle bakıyor ama bu mod fikrinizi degiştiricektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 10 Nisan 2012; 21:32:35 >
  • Adamım hırsız, nam-ı diğer Gecelerin Yargıcı Gundalas'ın son hâlinden birkaç resim daha, Nightingale oldum, Thieves Guild ana görevleri bitti, yan görevlerini yapıyorum:

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

• enb mod süper ya
  • Arkadaşlar bana oyunda assassin ve okçu karakteri açıklar mısınız ? 2 si arasında kaldım. ve bunları hangi ırkla daha iyi olurum. Şimdiden teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Arkadaşlar bana oyunda assassin ve okçu karakteri açıklar mısınız ? 2 si arasında kaldım. ve bunları hangi ırkla daha iyi olurum. Şimdiden teşekkürler. :)

başlarda archery ve sneak ile oyna.uzaktan adam yanına gelene kadar 2x dmg ile öldürebiliyorsun.Öldüremediklerinide,2x 1 handed weapon ile(dagger tercihen) devamını getirirsin.
    Öncelik skill'in sneak olsun.Diğerlerini eşit olarak dağıtırsın.

not : bu arada avatar ne ayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 11 Nisan 2012; 19:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Arkadaşlar bana oyunda assassin ve okçu karakteri açıklar mısınız ? 2 si arasında kaldım. ve bunları hangi ırkla daha iyi olurum. Şimdiden teşekkürler. :)

başlarda archery ve sneak ile oyna.uzaktan adam yanına gelene kadar 2x dmg ile öldürebiliyorsun.Öldüremediklerinide,2x 1 handed weapon ile(dagger tercihen) devamını getirirsin.

Cevap için teşekkürler. Avatarı bende şimdi farkettim. :D Dave'ciyim bende. Dur değiştireyim karışıklık olmasın.

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. Avatarı bende şimdi farkettim. :D Dave'ciyim bende. Dur değiştireyim karışıklık olmasın.

kalsaydı ya tapulu malım değil ki mesajı attıktan sonra,acaba kendi soruma mı cevap verdim dedim bir an

• quote:

quote:

quote:

quote:

kalsaydı ya tapulu malım değil ki mesajı attıktan sonra,acaba kendi soruma mı cevap verdim dedim bir an

ahahah banada oluyordu ''aa ben bu konuya mesaj mı atmışım'' diyordum Peki ırk olarak hangisi ? Herkes khajiit önermiş ama tipi hiç iyi değil yaa :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ahahah banada oluyordu ''aa ben bu konuya mesaj mı atmışım'' diyordum Peki ırk olarak hangisi ? Herkes khajiit önermiş ama tipi hiç iyi değil yaa :D

ben bosmer oynadım sneak+archery+one handed.gayet güzel.hem tipte öyle kötü değil.
    ırk seçiminin hayati önemi yok bu oyunda.nede olsa,thief'de assassin'de arch mage'de olabiliyorsun aynı karakterle
    bu arada Dave'ci görmek güzel,kendilerini 19 haziranda görücem.umarım ses sistemi güzel olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben bosmer oynadım sneak+archery+one handed.gayet güzel.hem tipte öyle kötü değil.
    ırk seçiminin hayati önemi yok bu oyunda.nede olsa,thief'de assassin'de arch mage'de olabiliyorsun aynı karakterle
    bu arada Dave'ci görmek güzel,kendilerini 19 haziranda görücem.umarım ses sistemi güzel olur

2011 sonisphere'da ses sistemini beğenmemiştim.Bu seferkinde olmaz umarım.

• Bu arada arkadaşlar oyunun güncellemesi hakkında bilgi verir misiniz ? En son güncelleme hangisidir ve en son güncelleme tüm güncellemeleri kapsıyor mu ? Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar ben oyunu bitirdim ve boş boş gezmekten bıkıp yeni bi krakter açtım. ve imperial a katıldım. görevleri yapıyorum iyi hoş da artık hiç bi görevde nereye gideceğimi göstermiyor. anhegir miydi neydi o adama fus ro dah diye kaç kez bağırdım çağırdım. o görevde tamamlanmıyo, işkence bu oyun yahu.
    sap gibi kadım ortada. tonlarca görev var ama hiç birisini yapamıyorum gideceğim yerler belrsiz.Acaba oyunu master zorluğunda oynadığımdan olabilirmi ? yardım edin. oyudan sıkılmaya başladım
    acayip fazla bug var bu bugları nasıl gide biliriz neten crack felan mı indircez.
  • 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.