Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (737. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: khan303

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xwins

Beast Formdayken ( Kurt adam) nasıl geri insan olacağız ? Bir de vampir mağarasını keşfettim. Büyük ihtimal oraya gidersem vampir olmayı da keşfedeceğim n asıl sizce olsam mı vampir ?

kurtadam olduğun zaman belirli bir zaman geçmesi gerekiyor geri insan formuna dönüşebilmen için.bir daha power kullanmıyorsun yani.
    Vampir olmak için ilk önce ısırılman,sonra da üstünden belirli aşamaların geçmesi lazım.Eğer bir tek vampirlik kaldıysa oyna derim.

ısırılmak derken belli bir süre vampirlerle mücadele ettikten sonra ekranın sağ veya sol yukarı köşesinde ''coming into contact with vampirism'' diye bir şey çıkmalı yani fiziki olarak ısırılma olayı yok

mecazi olarak yahu :)

beyler Anriel's Eudeavor diye bir gorev var enthir magradan staff almami soluyor galiba ama ben magrayi daha once clear yapmisim oldurmusum icindekileri ve magrada staff yok napicam ben simdi:( gorevi gecemiyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Odahving'le dövüştükten sonra beni Alduin'in yanına götürmeye ikna etmiştim. Siz de yapmışsınızdır bu görevi. O gittiğim yere Mark koydum ama gene de bulamadım ya :D Kardan başka bir şey yok. Tekrar giden varmı o bölgeye orada chest'e dragon scales ve dragon bone saklamıştım bayağı üstümde ağırlık olmasın diye

oraya anca Odahving ile gidebilirsin.Dragon Call shout'un olması lazım,kontrol et

Üstad Odahving'i çağrııyorum salak yaratık inmiyo ki aşağı. Nasıl indirecez ? Çağırınca havada boş boş uçuyor yoksa karizma yani.

O gittiğin yere (skuldafn) bir daha gidemiyorsun...Bilgisayarda oynuyorsan kaybettiğin eşyaları kendine tekrar ekleyebilirsin o kadar

beyler Anriel's Eudeavor diye bir gorev var enthir magradan staff almami soluyor galiba ama ben magrayi daha once clear yapmisim oldurmusum icindekileri ve magrada staff yok napicam ben simdi:( gorevi gecemiyorum :( yardim edermisniz?

• Merhaba arkadaşlar, oyunun suan kaç yaması var örneğin 1.0 1.03 gibi söylerseniz birde ömden yardım ederseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Merhaba arkadaşlar, oyunun suan kaç yaması var örneğin 1.0 1.03 gibi söylerseniz birde ömden yardım ederseniz

En son çıkan güncelleme sürümü 1.5.26'dır. Oyunun orijinal değilse Google'da Skyrim Update 8 diye arat. Önceki güncellemelerin kurmana gerek yok.
  • Oyunda resmen quest kalmadı sanırım bitirdim.538 saat oynamışım ve her şeyi araştırdım :D.Vampir oldum en son 4.seviye elime Deadric Bow çektim gelene geçene tek tüm şehirleri falan bastım ölenler öldü ölmeyenler sap gibi kaldı :D.Herkes saldırıyor işlemiyor resmen çok güzel oldu :D.Ama bu oyunun sonuydu yapacak bir şeyim yok çünkü Paathutnax falan gizli şeylerde bitti :D.Kan toplama gibi zorlu ve eğlenceli veya sıkıcı hepsi falan bitti.Konuşmadığım insan kalmadı hepsinin sorununu giderdim ettim.Çok sıkıldım ve sildim :D.Ne yapalım?Artık bir macera daha sona erdi :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khajitblader

Oyunda resmen quest kalmadı sanırım bitirdim.538 saat oynamışım ve her şeyi araştırdım :D.Vampir oldum en son 4.seviye elime Deadric Bow çektim gelene geçene tek tüm şehirleri falan bastım ölenler öldü ölmeyenler sap gibi kaldı :D.Herkes saldırıyor işlemiyor resmen çok güzel oldu :D.Ama bu oyunun sonuydu yapacak bir şeyim yok çünkü Paathutnax falan gizli şeylerde bitti :D.Kan toplama gibi zorlu ve eğlenceli veya sıkıcı hepsi falan bitti.Konuşmadığım insan kalmadı hepsinin sorununu giderdim ettim.Çok sıkıldım ve sildim :D.Ne yapalım?Artık bir macera daha sona erdi :D.

biz de bu günü bekliyorduk

• Tamam beyler teşekkür ettim. Şimdi Thieves Guild' de 2 zor görev var yapamıyorum.

1-Retrieve Drifa's Gold ( drifa diye sarışın bayandan mage helmetini çalıacağız riftenda)

2- Steal From 500 gold goods in Markarth ( an lamadım valla kimde 500 varki
  • beyler gorev gecemiyorum diye yorum yazdm cvp yokmu nebicim bir oyun ya magrada ki staff onceden satmisim simdi bir gorevde o staffi istiyor staff yok bole oyunun varyha nefret ediyorum bu skyrim den oyunda mantik yok
  • quote:

Tamam beyler teşekkür ettim. Şimdi Thieves Guild' de 2 zor görev var yapamıyorum.

1-Retrieve Drifa's Gold ( drifa diye sarışın bayandan mage helmetini çalıacağız riftenda)

2- Steal From 500 gold goods in Markarth ( an lamadım valla kimde 500 varki

2- hags curse e gidersen orda değerli poiton vardı diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

beyler gorev gecemiyorum diye yorum yazdm cvp yokmu nebicim bir oyun ya magrada ki staff onceden satmisim simdi bir gorevde o staffi istiyor staff yok bole oyunun varyha nefret ediyorum bu skyrim den oyunda mantik yok

Arkadaşım görev için gerekli olan staff'ın senin sattığın olması imkansız. Neden dersen quest itemları satılamaz veya atılamaz.
  • Arkadaşlar oyunumda bir sıkıntı var sanırsam...Bu Breaching Security görevinde her şeyi yaptım görev bitmedi.İnternetten videolarda izledim milletinki bittiyor benimki bitmedi :D 'Plant The Incriminating Letter on Gaius Moro's Body' diyor onu geçip bitiremedim.Evdeki notu aldım okudum.Adamın üstünde ne varsa aldım.Ama bitmiyor adam yerde ölü yatıyor hala onu gösteriyor ne kadar not varsa itemlerde hepsini açtım baktım bitmedi görev.

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
  • Buda elimdeki tüm notlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancar Han

Arkadaşlar oyunumda bir sıkıntı var sanırsam...Bu Breaching Security görevinde her şeyi yaptım görev bitmedi.İnternetten videolarda izledim milletinki bittiyor benimki bitmedi :D 'Plant The Incriminating Letter on Gaius Moro's Body' diyor onu geçip bitiremedim.Evdeki notu aldım okudum.Adamın üstünde ne varsa aldım.Ama bitmiyor adam yerde ölü yatıyor hala onu gösteriyor ne kadar not varsa itemlerde hepsini açtım baktım bitmedi görev.

Cesedin envanterini aç, altta kendi ismine tıklayıp kendi envanterine geç. Book > incriminating letter in üstüne gelip R ye bas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancar Han

Arkadaşlar oyunumda bir sıkıntı var sanırsam...Bu Breaching Security görevinde her şeyi yaptım görev bitmedi.İnternetten videolarda izledim milletinki bittiyor benimki bitmedi :D 'Plant The Incriminating Letter on Gaius Moro's Body' diyor onu geçip bitiremedim.Evdeki notu aldım okudum.Adamın üstünde ne varsa aldım.Ama bitmiyor adam yerde ölü yatıyor hala onu gösteriyor ne kadar not varsa itemlerde hepsini açtım baktım bitmedi görev.

Adamın üstündeki mektupları al demiyorki, adamın üstüne sen mektup koyacaksın.Görevin başında sana verilen mektupu adamın invertory sine at.

• quote:

Orijinalden alıntı: lahtanan

quote:

Oyunda resmen quest kalmadı sanırım bitirdim.538 saat oynamışım ve her şeyi araştırdım :D.Vampir oldum en son 4.seviye elime Deadric Bow çektim gelene geçene tek tüm şehirleri falan bastım ölenler öldü ölmeyenler sap gibi kaldı :D.Herkes saldırıyor işlemiyor resmen çok güzel oldu :D.Ama bu oyunun sonuydu yapacak bir şeyim yok çünkü Paathutnax falan gizli şeylerde bitti :D.Kan toplama gibi zorlu ve eğlenceli veya sıkıcı hepsi falan bitti.Konuşmadığım insan kalmadı hepsinin sorununu giderdim ettim.Çok sıkıldım ve sildim :D.Ne yapalım?Artık bir macera daha sona erdi :D.

Yalancı mı demek istedin eğer yalancı değilse ne demek istediğini yazarsan sevinirim.Eğer yalancı diyorsan sana bir şekilde ispatlamaya çalışırım.İnan bana bunlar oldu.

• quote:

quote:

quote:

Yalancı mı demek istedin eğer yalancı değilse ne demek istediğini yazarsan sevinirim.Eğer yalancı diyorsan sana bir şekilde ispatlamaya çalışırım.İnan bana bunlar oldu.

Ha birde oyun toplamda 538 saat.İki tane var birisi İmperial diğeri Stormcloack.Stormcloack dedelere yardım ederken Imperial'de Blade'lere yardım ettim.Ama en sevidğim ve Vampir olduğum Stormcloack.(Stormcloack 318 saat,Imperial 220 saat falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam)

• Bitmeyen oyun istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

beyler gorev gecemiyorum diye yorum yazdm cvp yokmu nebicim bir oyun ya magrada ki staff onceden satmisim simdi bir gorevde o staffi istiyor staff yok bole oyunun varyha nefret ediyorum bu skyrim den oyunda mantik yok

Arkadaşım görev için gerekli olan staff'ın senin sattığın olması imkansız. Neden dersen quest itemları satılamaz veya atılamaz.

ya ben yardim istiyorum sen bana ne diyorsun gorevlerin resmini koydum lutfen cvp verirmisin yardm edermsn nasi gecicem

resimdeki gorev bide Bring aflower to delphline bu gorevleri nasi gecerim solermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrim87 -- 7 Nisan 2012; 21:53:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ha birde oyun toplamda 538 saat.İki tane var birisi İmperial diğeri Stormcloack.Stormcloack dedelere yardım ederken Imperial'de Blade'lere yardım ettim.Ama en sevidğim ve Vampir olduğum Stormcloack.(Stormcloack 318 saat,Imperial 220 saat falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam)

doğrudur kardeş 538 saat ben millete anlatıyom anlamıyolar 100 saat oynayıp bitti sanıyorlar benimde save 188 saat...

edit: rica etsem saveyi atabilir misin :D ama sildim deme 538 saat silinirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman999 -- 7 Nisan 2012; 23:58:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

quote:

quote:

quote:

quote:

doğrudur kardeş 538 saat ben millete anlatıyom anlamıyolar 100 saat oynayıp bitti sanıyorlar benimde save 188 saat...

edit: rica etsem saveyi atabilir misin :D ama sildim deme 538 saat silinirmi

538 saat ne yahu Tamam bende 70 saat warrior Nord 20 saat de Dark Elf Mage ile gidiyorum şu anda ama 538 saat ne. 70 saatlik karakter ile oynadığımda daha oyunun 1/4'ünün bitmediğini tahmin ediyordum ama sıkıldım o karakterden ve bıraktım. Herkes bu oyunda Warrior ile oynamak daha zevkli dedi ama ben hep Mage ile oynarım ve yine özüme döndüm. Kısacası Toplam 90 saatlik oyun sonrası ara verme gereği hissettim. Şimdi eskiden oynayamadığım oyunları oynayıp Witcher 2 Türkce yamasını bekliyorum. Erken bitirebilirsem Trine 2 ve oynayamadığım 1-2 oyun var onlara bakacağım. Sonra da Diablo 3. Kısacası Temmuz'a kadar bıraktım. Belki ara ara oynarım. Doğrusu biraz sıktı belli noktadan sonra.

Not: Şu ana kadar en büyük oyun sürem Fallout New Vegas 109 saat olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.