Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (661. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.357
Cevap
126
Favori
1.632.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunalir -- 14 Şubat 2012; 4:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

• quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

süpermiş valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Lisette'ye ben de hasta olmuştum. Han'ın içinde loş ışıkta çok çekici, ama birde gündüz gözüyle dışarda görünce şok olmuştum

aynen öyle. güzel kız vesselam. çok araştırdım nasıl evlenceğiz diye fakat sonra riverwood traderinin kız kardeşi ile nikah masasında buldum. kız ses seda etmedi diğeri ise yok bard college bitir yok o yok bu.

gizliden vermiş sana ayarı onun abisine de altın bi el getiriyoruz( adını unuttum şimdi gold ebony miydi neydi) taaaa oyunun en başında
    Hiçbirşey bedava değil bu dünyada üzülme

• Beyler kralın oldugu şehirde görev geregi ejderhayı çagırmam gerekiyo büyüyü kullanıyorum ama gelmiyor ejderha felan hata mı var?
    Şu bölüm:http://www.youtube.com/watch?v=Bmhelovs46M
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Beyler kralın oldugu şehirde görev geregi ejderhayı çagırmam gerekiyo büyüyü kullanıyorum ama gelmiyor ejderha felan hata mı var?

videodaki yorumlara bakılırsa bi bak istersen yorumlara oyun hatası senin gibi sorun yaşayanlar var.Şifreyle hallediliyomuş herhalde ama ben şifre falan nasıl yazılıyor bilmiyorum
  • Ben sevdim bu modlama işini

Kendi yaptığım yer(daha çalışılması gerekiyor tabi)

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Lisette'ye ben de hasta olmuştum. Han'ın içinde loş ışıkta çok çekici, ama birde gündüz gözüyle dışarda görünce şok olmuştum

aynen öyle. güzel kız vesselam. çok araştırdım nasıl evlenceğiz diye fakat sonra riverwood traderinin kız kardeşi ile nikah masasında buldum. kız ses seda etmedi diğeri ise yok bard college bitir yok o yok bu.

gizliden vermiş sana ayarı onun abisine de altın bi el getiriyoruz( adını unuttum şimdi gold ebony miydi neydi) taaaa oyunun en başında
    Hiçbirşey bedava değil bu dünyada üzülme

Gorev geregi zaten o claw elimize gectogi o
    ocin kizi tavlamak
    cok zor olmadi

• Level 33 oldum (High-Elf Mage) dragon yok piyasada. 4 tane felan anca kesmişimdir. Ana görevle çok ilgilenmiyorum ama gitmediğim şehir kalmadı. Daha önceki Fighter karakter ile çok sık kez dragon ile karşılaşmıştım. Her daim en az 5 tane dragon soul fazlam vardı. Dragon scale satarak iyi para kazanıyordum. Neyse şans ondan denk gelmiyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Beyler kralın oldugu şehirde görev geregi ejderhayı çagırmam gerekiyo büyüyü kullanıyorum ama gelmiyor ejderha felan hata mı var?

Z tuşuna uzun bas,basılı tut yani. Bende de aynısı olmuştu uzun basmıyordum çünkü.
  • Alea 'nın yüzündeki savaş boyasını çıkardığımız zamanki görüntüsü :

• quote:

Orijinalden alıntı: ssenginss

Alea 'nın yüzündeki savaş boyasını çıkardığımız zamanki görüntüsü :

Bu hangi mod hocam?
  • Nasıl savaşçı bir ASSASİN karekter oluşturabilirim. ASSASİN için hangi karakteri seçmem gerekli ve elde ettiğim perkleri hangi skillere yatırmalıyım?

Ayrıca şuan nord olarak oluşturduğum bir karakter var heald ve stemina basıyorum. Skill olarak one-head basıyorum ayrıca büyüde yapıyorum. Bu karakterimin iyi bir savaşçı ve büyüyüde yapabilmesi için perkleri ve skillerimi nasıl oluşturmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agiradam

Nasıl savaşçı bir ASSASİN karekter oluşturabilirim. ASSASİN için hangi karakteri seçmem gerekli ve elde ettiğim perkleri hangi skillere yatırmalıyım?

Ayrıca şuan nord olarak oluşturduğum bir karakter var heald ve stemina basıyorum. Skill olarak one-head basıyorum ayrıca büyüde yapıyorum. Bu karakterimin iyi bir savaşçı ve büyüyüde yapabilmesi için perkleri ve skillerimi nasıl oluşturmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

assassin istiyorsan perkleri sneak e ve two handled bi de light armor a tabiki. skilleri de stamina ve healt eğer büyü de yaparım diyorsan ikisinden de azar kısıp magicka ya da verebilirsin.
    Nord için şunu söyleyebilirim çok iyi bir savaşçı ve büyücü bir arada olmaz bence.Ama ille de istiyorum dersen one handled e basmışsın heavy armor a da basabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

Orijinalden alıntı: ssenginss

Alea 'nın yüzündeki savaş boyasını çıkardığımız zamanki görüntüsü :

Bu hangi mod hocam?

bi de böyle çok damage almaz mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

skyrim deki en güzel kadın lisette
    solitute de winking skever denen yerde şarkı söylüyor
    ne yazıkki onunla çok geç tanıştım

evet hem güzel hem de güzel şarkı söylüyor:

http://steamcommunity.com/id/SVSTRGMR/screenshots/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 14 Şubat 2012; 15:01:59 >

• bende bu sabah başladım oyuna. sabah 5 ten beri oynuyorum. karekterim wood elf okçu.
    2. silah olarakta bi elde balta diğer elde kılıç var. sizce doğru bi seçim mi? siz ne tavsiye edersiniz?

bide 1. silahtan 2. silaha geçmek için bi kısayol var mı? her seferinde inventory i aç kapat zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bende bu sabah başladım oyuna. sabah 5 ten beri oynuyorum. karekterim wood elf okçu.
    2. silah olarakta bi elde balta diğer elde kılıç var. sizce doğru bi seçim mi? siz ne tavsiye edersiniz?

bide 1. silahtan 2. silaha geçmek için bi kısayol var mı? her seferinde inventory i aç kapat zor oluyor.

Balta hakkında pek bilgim yok ama bence 2 kılıç daha iyi olur. Bır de inventoryyi açıp o kılıcı favorilerine eklersen her q'ya tıkladıgında karsına favorilerin gelir. Potlarını da aynı sekilde favorilerine ekle
  • Beyler benim 2 evimde de 2 kız var bana my thane diyorlar. Ne oluyor bu yani ben evlendimmi şimdi Normalde yoklardı bi gün eve girdim bi baktım kız welcome my thane diyor
  • 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.