Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (542. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Keçiyi boşver direk Ysolda'ya git Whiterun'da.

hacım onu biz de düşündük ama öyle olmuyor işte... "ysolda" bana hala şu sleeping potionlardan bul felan fıstık diyor.

neyse yaa akşam eve gideyim; console command üzerinden o kısmı geçecem, bakalım "ysolda stage"i açılacak mı açılmayacak mı? bir de öyle deneyim...

sağolun yine de..

..

Ben PS3'de oynuyorum. Keçiyi geçtim Ysolda'dan devam ettim göreve ve öyle bitirdim.

Daha doğrusu arada birde keçili görev olduğunu bilmiyordum bile. Yani onu es geçtim.

Bu arada markarth'da temple of dibella'ya gizlice giren var mı?

Girdikten sonraki muhabbete koptum ya direk abazana bağlıyor dragonborn

• Skyrimde nord warrior oldum.Sizce hangi skilleri geliştirmeliyim?Birde health mı stamina mı magicka ya mı ekleme yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroberk70

Skyrimde nord warrior oldum.Sizce hangi skilleri geliştirmeliyim?Birde health mı stamina mı magicka ya mı ekleme yapayım?

büyü yapmayı düşünmüyosan magicka ya 1 kere bile verme,one hand mi two hand mi kullanıyosun?heavy armor mu light armor mu giyiyosun?bunlar önemli.smithing,enchantment,alchemy yi geliştirmen yararına olur.tabii bunlardan önce silah ve armor kısmını geliştir.kalkan kullanıyosan blocking önemli.
  • 1 kere mi ne verdim keşke vermeseydim magickaya :D one hand de two handde kullanıyorum ama ağırlıklı olarak two hand kullanıyorum o silahların zararı daha fazla oluyor çünkü :)
    ekran görüntüsü nasıl alabilirim?
  • skyrim taklitmiş beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

ana görev yan görev ayrımını nasıl anlıyoruz
    listeye bakıyorum hepsi aynı duruyor

ingilizcen varsa anlıyorsun zaten.bende ortalarına geldigimde fark ettim baktım ana hikaye almış başını gidiyo.zaten oyunda selam verdigine borçlu cıkıyosun.adam kaskını/miğferini herneyse onu bi magra da düşürmüş onu getir diyo biri flütünü istiyo.

oynayasım geldi giriyorum.bi yerlerden zindan bulim de temizliyim :D

edit bir de 31 lvl de bitirmişi ana hikayeyi az mı dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 3 Ocak 2012; 22:06:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

Arkadaşlar bu kazıkcı npclerden gınağı geldi artık ya ben bi item buluyorum onu 3 gün gezdiriyorum satacam diye gidiyorum npcye ardadaş adam küfür eder gibi bir fiyat çekiyor bana bi silah vardı elimde silahcıya gittim adam tınlamadı bile ne yapmak lazım

kardeş 1. "SPEECH" klasmanının ilk skiline bir puan ver %10 fazla eder. şimdi emn değilim ama o ilk skile bir kaç kez verebiliyorsun heralde... bir üstündekine de verirsen karşı cins satıcılardan bi %10 daha fazla alıyorsun ama bence gerek yok.

artı oyun içinde ekstra price veren özelliği olan itemler bulacaksın (örn; thieves guild'in ilk verdiği elibse takımın sanırım başlığında var bu özellik) tam satış sırasında bu item/itemleri tak. bi kaç tane oldumu daha iyi olur.

en iyisi; öyle bir itemi bulup "enthance" etmek. sonra o özelliği bir kolye veya yüzüğe "grand" soul gem ile takmak.. sonra da o yüzük/kolyeyi her daim yanında taşımak... satış sırasında takmak... çok farkedecek göreceksin...

gerçi bi yerden sonra ne parayı harcayacak yer kalıyo ne de para kazanacak heves... bende bi balta var, buldum. normal yazanı 5000 küsur, satıcılarda 3900 küsur görünüyor ama o parayı veren yok diye ben de satamıyorum onu ne yapacaz :D?

Eline sağlık kardeş erinmeyip yazmıssın teşekkür ederim yanlız her şehirdeki npc aynı fiyat mı veriyordur acaba hiç karşılaştırmadım bide ben o görev elbisesini atmışımdır büyük ihtimal oyle şeyleri nasıl bulabiliriz acaba TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

skyrim taklitmiş beyler

Haha,iyi güldüm buna
  • arkadaşalr elimde elven bow var bunu enchant etcem yanlız ederken altta chargesi gördümartırılıp azaltılabiliyor acaba ne faydası var onun yükseltince 10 frost damage veriyor charges 100 e felan düşüyor azaltınca charges 1000 oluyor 1 frst damge veriyor
  • quote:

arkadaşalr elimde elven bow var bunu enchant etcem yanlız ederken altta chargesi gördümartırılıp azaltılabiliyor acaba ne faydası var onun yükseltince 10 frost damage veriyor charges 100 e felan düşüyor azaltınca charges 1000 oluyor 1 frst damge veriyor

bildiğim kadarıyla; meseka 10 frost damage yaptığında 100atışta charge biticek,1frost damage yaptığında 1000atışta charge biticek.sen onunla çok ilgilenme ne kadar yüksek damage o kadar iyi
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu kazıkcı npclerden gınağı geldi artık ya ben bi item buluyorum onu 3 gün gezdiriyorum satacam diye gidiyorum npcye ardadaş adam küfür eder gibi bir fiyat çekiyor bana bi silah vardı elimde silahcıya gittim adam tınlamadı bile ne yapmak lazım

kardeş 1. "SPEECH" klasmanının ilk skiline bir puan ver %10 fazla eder. şimdi emn değilim ama o ilk skile bir kaç kez verebiliyorsun heralde... bir üstündekine de verirsen karşı cins satıcılardan bi %10 daha fazla alıyorsun ama bence gerek yok.

artı oyun içinde ekstra price veren özelliği olan itemler bulacaksın (örn; thieves guild'in ilk verdiği elibse takımın sanırım başlığında var bu özellik) tam satış sırasında bu item/itemleri tak. bi kaç tane oldumu daha iyi olur.

en iyisi; öyle bir itemi bulup "enthance" etmek. sonra o özelliği bir kolye veya yüzüğe "grand" soul gem ile takmak.. sonra da o yüzük/kolyeyi her daim yanında taşımak... satış sırasında takmak... çok farkedecek göreceksin...

gerçi bi yerden sonra ne parayı harcayacak yer kalıyo ne de para kazanacak heves... bende bi balta var, buldum. normal yazanı 5000 küsur, satıcılarda 3900 küsur görünüyor ama o parayı veren yok diye ben de satamıyorum onu ne yapacaz :D?

Satıcıları zengin yapan bi mod var dı. şimdi ismi aklıma gelmedi. Sykrimnexus dan bakabilirsin. Bu moddan sonra her satıcıda artık 10000 altın oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

quote:

Satıcıları zengin yapan bi mod var dı. şimdi ismi aklıma gelmedi. Sykrimnexus dan bakabilirsin. Bu moddan sonra her satıcıda artık 10000 altın oluyor.

nexus ta `vendor` diye aratirsa dediginiz yama cikar.bende tavsiye ederim.

• quote:

Eline sağlık kardeş erinmeyip yazmıssın teşekkür ederim yanlız her şehirdeki npc aynı fiyat mı veriyordur acaba hiç karşılaştırmadım bide ben o görev elbisesini atmışımdır büyük ihtimal oyle şeyleri nasıl bulabiliriz acaba TEŞEKKÜRLER

o elbiseyi attıysan yapacak bişi yok. bir de (haşa) tanrılardan birinin kolyesinde de var o özellik. kimdi hatırlamıyorum (diebella olabilir), ya zaten bulursun illa ki, boşver... para para deyip de.. ben bi ton para harcadım skill atlatmaya, -şimdilik- girdiğim her şehirdden ev aldım döşedim, o kadar alışveriş yaptım hala 70000 fln para var, bi anlamı yok sonuçta :D... üstüne satamadığım, beklettiğim bi ton eşya var, npc'lerde para bitiyor diye, olmadı şu bahsedilen modu indireyim bi kerede hepsini satayım..

NOT: ya daha önce -ama baya önce- sattığımız malları bulabilirmiyiz, npc'lerde satılanlar belli bir süreden sonra gidiyo mu ki.. bilen var mı?

--------------

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

kardeş ben lvl 53'üm. daha yeni whiterun'u işgal ettik. (stroamcloaks tarafındayım) henüz ulrij'in thanesi bile olamadım. companions'un ve mage's guild'in ana görevleri bitti, getir götür, kurtar, öldür tarzı tırı vırı görevler veriyolar orlarda, dark drotherhood'a dün gece katıldım, ilk cinayetlerimi işledim, anlayacağın komple duruyor. thieves guild; eh işte şöyle böyle yaptım ama tamamlamadım... markath, solitude, falkrath!!?, mourth?!! bu şehirlere sadece ilgili görevleri yapıp çıktım, kimseyle konuşmadım, ekstradan bi yere girip çıkmadım, o şehirlerde henüz kimseden görev almadım aynen duruyorlar... ana hikaye desen ona hiç gelmeyim, gidip riverwood'a blades'in kızıyla buluşacam daha... seninki kısa mı bilmem ama ben bokunu çıkarmışım :D (bi de akşamdan akşama oynuyorum siz hesap edin, tüm gün işteyim normalde)

• quote:

quote:

o elbiseyi attıysan yapacak bişi yok. bir de (haşa) tanrılardan birinin kolyesinde de var o özellik. kimdi hatırlamıyorum (diebella olabilir), ya zaten bulursun illa ki, boşver... para para deyip de.. ben bi ton para harcadım skill atlatmaya, -şimdilik- girdiğim her şehirdden ev aldım döşedim, o kadar alışveriş yaptım hala 70000 fln para var, bi anlamı yok sonuçta :D... üstüne satamadığım, beklettiğim bi ton eşya var, npc'lerde para bitiyor diye, olmadı şu bahsedilen modu indireyim bi kerede hepsini satayım..

NOT: ya daha önce -ama baya önce- sattığımız malları bulabilirmiyiz, npc'lerde satılanlar belli bir süreden sonra gidiyo mu ki.. bilen var mı?

--------------

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

kardeş ben lvl 53'üm. daha yeni whiterun'u işgal ettik. (stroamcloaks tarafındayım) henüz ulrij'in thanesi bile olamadım. companions'un ve mage's guild'in ana görevleri bitti, getir götür, kurtar, öldür tarzı tırı vırı görevler veriyolar orlarda, dark drotherhood'a dün gece katıldım, ilk cinayetlerimi işledim, anlayacağın komple duruyor. thieves guild; eh işte şöyle böyle yaptım ama tamamlamadım... markath, solitude, falkrath!!?, mourth?!! bu şehirlere sadece ilgili görevleri yapıp çıktım, kimseyle konuşmadım, ekstradan bi yere girip çıkmadım, o şehirlerde henüz kimseden görev almadım aynen duruyorlar... ana hikaye desen ona hiç gelmeyim, gidip riverwood'a blades'in kızıyla buluşacam daha... seninki kısa mı bilmem ama ben bokunu çıkarmışım :D (bi de akşamdan akşama oynuyorum siz hesap edin, tüm gün işteyim normalde)

Tuh ya.oncedende belirtim zaten yanlisllikla bitirdim :)
    Baktim elder scroollu buldum neymis bakim falan derken o erjarha geldi oldurdum zaten

Neyseki bir daha oynanmayi hak ediyor oyun.biraz daha zor seviyede tekrar oynarim.hele su finaller bi bitsinde.

• şimdi aklıma geldi;

ya gençler ben ilk defa "oblivion" ile TEs oynamaya başladım. acaba diyorum morrowind ile daggerfall'u da bir oynayım mı, en azından direk main questleri yapar bitirir, hikayeye vakıf olurum diyorum ama gerek var mı acaba?

bilen eden..

..
  • quote:

şimdi aklıma geldi;

ya gençler ben ilk defa "oblivion" ile TEs oynamaya başladım. acaba diyorum morrowind ile daggerfall'u da bir oynayım mı, en azından direk main questleri yapar bitirir, hikayeye vakıf olurum diyorum ama gerek var mı acaba?

bilen eden..

..

oynamanız konusunda bır onerı veremıyecegım ama benım bır sorum olacak.ev satın alıyorsunuz ya bende aldım bu bayragında AYI seklı olan yerden stromcloaker mı ne zıkkımsa.ev cok kuytu yerde onuda gectım ıcını nasıl dosuyecegım.ıcınde bır eleman vardı asker bır sey yaptıgı yok orda paso oturuyor.hatunla evlendım oda 3 kelımeden baska bır sey soylemıyor.evlılıgım burnumdan geldı yahu.evı nasıl dosuyecegım yardım edersenız sevınırım.o evın ıcındekı askerı benım yanımdakı paralı askerle beraber haşat ettik öldurduk evde cesedi yeri öpmuş halde duruyor acaba yanlışmı ettık.Kokmasın cevaplarınızı beklıyorum ıyı oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 4 Ocak 2012; 13:25:38 >

• Stormcloackların görevleri ana hikayeyi etkiliyor mu?
  • quote:

şimdi aklıma geldi;

bilen eden..

..

daggerfall baya eski bi oyun o yüzden grafikleri çok eski gelebilir.ama morrowind ı oynayabilirsin.biçok oyuncu morrowind ı oblivion danda skyrim dende daha iyi bulur.oyun dinamikleri arayüzü falan daha farklıdır (kesinlikle skyrim e 1000 basar arayüzü).grafikleride iyidir hala oynanabilirliği vardır.özellikle anamenü müziği harikadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

şimdi aklıma geldi;

bilen eden..

..

oynamanız konusunda bır onerı veremıyecegım ama benım bır sorum olacak.ev satın alıyorsunuz ya bende aldım bu bayragında AYI seklı olan yerden stromcloaker mı ne zıkkımsa.ev cok kuytu yerde onuda gectım ıcını nasıl dosuyecegım.ıcınde bır eleman vardı asker bır sey yaptıgı yok orda paso oturuyor.hatunla evlendım oda 3 kelımeden baska bır sey soylemıyor.evlılıgım burnumdan geldı yahu.evı nasıl dosuyecegım yardım edersenız sevınırım.o evın ıcındekı askerı benım yanımdakı paralı askerle beraber haşat ettik öldurduk evde cesedi yeri öpmuş halde duruyor acaba yanlışmı ettık.Kokmasın cevaplarınızı beklıyorum ıyı oyunlar.

jarl ın yardımcısına gidince konuşma seçeneklerinden decorate my home çıkacak.en alttaki seçenek cinayetle ilgili karışıklığı pisliliği temizleme seçeneği (500 gold).onu seçerseniz ev temizleniyor.sonra diğer eşyaları aldınızmı ev tamamlanıyor.

bide şuradaki videoda benim yaşadığım evi satın alamama sorununu çözmüştü ve ayrıca consol yardımıyla evi nasıl temizleyeceğinizi anlatıyor.çok güzel videodur bakmanızda yarar var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 4 Ocak 2012; 13:57:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

hayır anlamadığım sen benim yazıyı niye alıntıladın :D.... ama şu asker mevzuuna acar güldüm yaa bi de işteyim yeri öpmüş yatıyor ha!!!!

neyse; evi satın kişiden dekoratif şeyler satın alabilirsin "yatak odası, ankastre mutfak takımı, vs vs" ama ceset ne olur bilmem, la niye öldürüyon ki hem o kralın sana verdiği hizmetli, koruma gibi bişi...

ha evlilik olayı ise dediğin gibi salak sabalak bişi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEr0nim0 -- 4 Ocak 2012; 13:55:29 >

• 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.