Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (456. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.373
Cevap
129
Favori
1.640.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda birisi cavp yazdı arkaDAŞLAR delphine var ya onla konsutuktan sonra bir bir dolaba gidiyoruz ve this lock cannot pickked ıt requires a key to open yazıyor ' e'ye bastığımda ( Treth arkadaşım o dolabı nasıl açtırcam peki )
  • imperial görevini kimden alıyorduk? miscel. quest bölümüne gelmişti önceki save de benim. kimle konusarak aldıgımı hatırlamıyorum ama. sonra solitude'de liderleriyle konusarak girmiştim. yeni açtığım oyunda bulamadım.
  • Abiler ablalar, yanımda hala lydia var. Başka yoldaş almak istiyorum artık yanıma sıkıldım lydia dan. Nerden bulabiliriz? SAğlam bir warrior olsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: winnir23Mj

sonunda birisi cavp yazdı arkaDAŞLAR delphine var ya onla konsutuktan sonra bir bir dolaba gidiyoruz ve this lock cannot pickked ıt requires a key to open yazıyor ' e'ye bastığımda ( Treth arkadaşım o dolabı nasıl açtırcam peki )

Arkadaşlar 2 saattir cevap bekiyorum mal gibi kaldım allah rızası için yardım edin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Abiler ablalar, yanımda hala lydia var. Başka yoldaş almak istiyorum artık yanıma sıkıldım lydia dan. Nerden bulabiliriz? SAğlam bir warrior olsa iyi olur

Sağlam warrior almak istiyorsan yanına,

Companions'a girmen gerekiyor. Ana görevlerini tamamlayınca sen yoldaşlığın lideri olacaksın. Sonra oradan istediğin adamı yanına alabilirsin., Vilkas ya da Farkas gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuuCooT

quote:

Abiler ablalar, yanımda hala lydia var. Başka yoldaş almak istiyorum artık yanıma sıkıldım lydia dan. Nerden bulabiliriz? SAğlam bir warrior olsa iyi olur

Companions'a girmen gerekiyor. Ana görevlerini tamamlayınca sen yoldaşlığın lideri olacaksın. Sonra oradan istediğin adamı yanına alabilirsin., Vilkas ya da Farkas gibi.

Ama companions a girmek için werewolf olmak gerekiyor galiba ?. Ben oraya kadar gelip görevi orda bırakmıştım. Dezavantajı vardır oynayışımı etkiler diye.

• quote:

quote:

quote:

Ama companions a girmek için werewolf olmak gerekiyor galiba ?. Ben oraya kadar gelip görevi orda bırakmıştım. Dezavantajı vardır oynayışımı etkiler diye.

Evet kurtadam oluyorsun ama sonrasında eski hâline dönmen mümkün.

• Ben böyle güzel bir oyun ömrümde gördüm göremem de galiba.Bu kadar güzel yapılırmı bir oyun yahu ? O dandik bilgisayarımda High'ta açmalar,süper görevler,harika detaylar,süper aksyonlar vsvsvsvs bitmiyor arkadaş ! Bu oyun GOTY olmazsa büyük haksızlık olur.Emek var bu oyunda EMEK !
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

imperial görevini kimden alıyorduk? miscel. quest bölümüne gelmişti önceki save de benim. kimle konusarak aldıgımı hatırlamıyorum ama. sonra solitude'de liderleriyle konusarak girmiştim. yeni açtığım oyunda bulamadım.

buna cevap verecek var mı?
  • quote:

quote:

imperial görevini kimden alıyorduk? miscel. quest bölümüne gelmişti önceki save de benim. kimle konusarak aldıgımı hatırlamıyorum ama. sonra solitude'de liderleriyle konusarak girmiştim. yeni açtığım oyunda bulamadım.

J ' ye basıp miscellanios yazan yere gel sağ ok yap ya da d ' ye basacan işte alt görevlere girer ordan alt görevi aktif edersen haritada çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

Evet arkadaşlar, ben oyunun illegal sürümünü kullanıyorum, 1.3 yamasını indirdim kurdum save dosyalarında uyum sorunu yok, eski oyunumu rahatlıkla açtım. Artık menülerde mouse ile tıklama olayı var (önceden bende yoktu), grafik optimizasyonu bakımından da bana sanki 2-3 fps artmış gibi geldi, yani daha bir akıcı olduğu kesin gibi. Questlerdeki bir takım buglar da düzeltilmiştir bakmadım onlara daha gerçi ama kurmakta fayda var, kayıtlı oyuna etki etmiyor, buyrun:

Gördüğünüz gibi sol altta versiyon 1.3.7.0 yazıyor.

Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz. (bu arada not olarak bende oyunun r.zor sürümü kurulu, ama kurduğum yama ise r.loaded sürümü, bir sorun olmadı)

Direkt 1.3'ü mü kurdun yoksa önceden patch yüklemiş miydin? Bu arada bilgilendirme için teşekkürler.

Beyler benim gibi modlu olarak oyunu oynayan arkadaşlar 1.3 patchini kurmasın. 4GB ram programı bu versiyon ile çalışmadı ayarıca oyun sürekli olarak atıyor oynanmıyor. Güzelim modlu oyunu silmek zorunda kaldım.

Oyun rhazorr versiyon onu da belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

quote:

J ' ye basıp miscellanios yazan yere gel sağ ok yap ya da d ' ye basacan işte alt görevlere girer ordan alt görevi aktif edersen haritada çıkar

hayır daha görevi alamadım ben. kimden alacam join imperial görevini?

bide bu 4gb ram denilen olay nedir? hiç anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 10 Aralık 2011; 0:40:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

quote:

hayır daha görevi alamadım ben. kimden alacam join imperial görevini?

Solitudas demircisinin yanında bir kapı var başında 2 asker duruyor.Oradan içeri gir taktik yapan adamlar var onlardan biri.Ayrıntılı öğrenmek istersen youtube'de walktroughları var

• quote:

Orijinalden alıntı: erimo

quote:

quote:

Evet arkadaşlar, ben oyunun illegal sürümünü kullanıyorum, 1.3 yamasını indirdim kurdum save dosyalarında uyum sorunu yok, eski oyunumu rahatlıkla açtım. Artık menülerde mouse ile tıklama olayı var (önceden bende yoktu), grafik optimizasyonu bakımından da bana sanki 2-3 fps artmış gibi geldi, yani daha bir akıcı olduğu kesin gibi. Questlerdeki bir takım buglar da düzeltilmiştir bakmadım onlara daha gerçi ama kurmakta fayda var, kayıtlı oyuna etki etmiyor, buyrun:

Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz. (bu arada not olarak bende oyunun r.zor sürümü kurulu, ama kurduğum yama ise r.loaded sürümü, bir sorun olmadı)

Direkt 1.3'ü mü kurdun yoksa önceden patch yüklemiş miydin? Bu arada bilgilendirme için teşekkürler.

Beyler benim gibi modlu olarak oyunu oynayan arkadaşlar 1.3 patchini kurmasın. 4GB ram programı bu versiyon ile çalışmadı ayarıca oyun sürekli olarak atıyor oynanmıyor. Güzelim modlu oyunu silmek zorunda kaldım.

bendeki de razor versiyonu ve 1.3 güncellemesi kurulu. bunun yanında; bazı grafikleri düzeltip çözünürlüklerini arttıran, farklı zırhlar, silahlar, yemekler falan yapmanı sağlayan irili ufaklı 24 tane mod kullanıyorum. şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım. hatta 1.3 güncellemesini kurduktan sonra daha çok performans artışı bile sağladı diyebilirim. 4gb modu bilgisayarı baya iyi olanların yüklemesi gereken bir mod diye düşünüyorum. ben o yüzden hiç yanaşmadım ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor000 -- 10 Aralık 2011; 2:05:14 >

• quote:

evet solitude krallığının lideri olan general tullius ile konuşacaksın o da sana legate rikke ile konuş diyecek ondan sonra görev başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor000 -- 10 Aralık 2011; 2:10:46 >
  • arkadaşlar merhaba ben xboxta oynuyorum oyunu LB ye basıyorum sprint ama koşmuyor neden acaba neyaptıysam olmadı yardım lütfen?
  • Ya millet missing action gibi bir görev vardı. ihtiyar teyzenin kayıp oğlunu kardeşiyle beraber arıyorduk. bi karlı yerde bulusup. ben oraya gittim dayı orda bekliyodu beni. ne yaptıysam quest olmadı. öyle duruyor adam. sonra kaleye girdim, diğer adamlar saldırdı. kardeşini kurtaracğımız adamda bana saldırıyor sürekli. o halde indim kardeşini kurtardım bu sefer ikisi birden saldırdı abi kardeş. kardeşi öldürdüm görev failed oldu. nasıl olacak bu ya?

edit : şimdi videolara baktım elalemde saldırmıyorlar. düzgünce kurtarıyorlar. bana niye saldırıyo bunlar?.
    Bu görevi hızlıca bitirmek için bi kod var mı konsola yazılcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 10 Aralık 2011; 3:38:29 >
  • Lydia ile evlenme olayını youtube dan buldugum buldugum bir video ile çözmüş durumdayım.Bu güzeller güzeli Lydia ile evlenmek ısteyenler yararlanabilirler.

http://www.youtube.com/watch?v=g1OPK-MvsKE
  • valla ben sylgjia ile evlendim çok hoşuma gitti hatun. ama üzerinde hala madenci kıyafeti var. zırh felan değilde şöyle fine clothes felan verebilseydik güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor000

quote:

Orijinalden alıntı: erimo

quote:

quote:

bendeki de razor versiyonu ve 1.3 güncellemesi kurulu. bunun yanında; bazı grafikleri düzeltip çözünürlüklerini arttıran, farklı zırhlar, silahlar, yemekler falan yapmanı sağlayan irili ufaklı 24 tane mod kullanıyorum. şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım. hatta 1.3 güncellemesini kurduktan sonra daha çok performans artışı bile sağladı diyebilirim. 4gb modu bilgisayarı baya iyi olanların yüklemesi gereken bir mod diye düşünüyorum. ben o yüzden hiç yanaşmadım ona.

Sanırım 4GB Ram kullanım modunun oyunun 1.3 yaması ile çakışmasından kaynaklı bir sorun.

Oyüzden oyunu tekrar yükleyip modlu bir şekilde 4GB ile devam ediyorum.

1.3 Versiyonu modlar ile de çalışmakta sadece 4GB de çalıştıramadım. Yani bir anlık galeyana getirmiş olmayayım milleti. Patchte sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.