Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (387. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.374
Cevap
129
Favori
1.639.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lydia ile evlenemezsem oyunu bırakırım lan Ya benim olacak ya kara toprağın!
  • onunla anca konsoldan komut girerek evlenilebiliyor, normal yoldan olmuyor - maalesef...
  • abi ben ysoldanın kıyafetini değiştiremiyorum. paçavralarla geziyo çok canım sıkkın
  • artık tek başıma hiç zorlanmadan dev öldürebiliyorum, ağlamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

abi ben ysoldanın kıyafetini değiştiremiyorum. paçavralarla geziyo çok canım sıkkın

Konsolu aç,Ysolda'ya tıkla ve isminin altında id'si görünsün daha sonra konsola aynen bunu yaz.

Addtofaction 5C84D 1

Böylece Ysolda follower özelliğine sahip olacak.Sadece armor vs. giydirmek için takip ettir,yaratıklara falan saldırtmak için peşine takma.Yoksa yengeç görse bile kaçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

abi ben ysoldanın kıyafetini değiştiremiyorum. paçavralarla geziyo çok canım sıkkın

Konsolu aç,Ysolda'ya tıkla ve isminin altında id'si görünsün daha sonra konsola aynen bunu yaz.

Addtofaction 5C84D 1

Böylece Ysolda follower özelliğine sahip olacak.Sadece armor vs. giydirmek için takip ettir,yaratıklara falan saldırtmak için peşine takma.Yoksa yengeç görse bile kaçar.

allah senden razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

quote:

Orijinalden alıntı: CollMyStaf

BENDE 18 LW MAGE VAR COLEJİ BİTİRDİM VALA BENDE MAGE TAKINTISI VAR AMA GENEDE GÜZEL AKIL VERMEK GİBİ DEİLDE KARDEŞİM BENDE EN AZ 10 LW OLANA KADAR BATTELE MAGE İLERLE BÜYÜ DE GÜÇLENENE KADAR Bİ KILIÇ AL ELİNE BİDE BÜYÜ ABAN FLAME BÜYÜLER DAHA ATAK FAZLA GÜÇLENDİKTEN SONRA SIRF MAGE DEVAM EDERSİN BEN ÖYLE YAPTIM ÇÜNKÜ İLK BAŞLARDA MANA BAYA EZİK OLUO VE TEK MAGE DEVAM ETMEK ZOR ONUN İÇİN MANA YETERSZ KALDIGINDA KILIÇLA DEVAM EDERSİN BU SÜREDEDE İLK BAŞTA 3 4 POİNT HEALT VER 10 15 OLANA DEK MANA DEVAM ET SONRA ZATEN O LWLERDE ZORLAMAZ PEK MAGE AMA İLK BAŞLARDA BATTELAMAGE İLERLEMEK MANTIKLI BEN SU AN HİÇ PROBLEM YAŞAMADIM MAGEDE EVET BİRAZ SABIR LAZIM MAGE İÇİN :d BÜYÜ DEĞİŞ FELAN URASIOSUN AMA ZEVKLİ ( BU ARADA SANIRIM ALDUİNİ ÖLDÜRÜNCE DİGER ****RDE KAYBOLUO AYNI OBLİVİONDA GARTE GATE KAPATINCA DİGER KAPILARIN KAPANDIGI BAYA GEZİNDİM AMA EJDER DENK GELMEDİ ANA GÖREVLERİN EN SONA BIRAKMAK DAHA MANTIKLI SANKİ)

benmde lvl 18 mage var collage of winterheld in görevlerden kazandıgım itemlerle bayağı saglam oldum yanıma aldıgım çırak bide summon büyüsüyle baya bi kalabalığa kafa tutabiliyorum :))

yalnız bi ayı fln yanıma yaklasınca kolay öldürüyor beni can az armorlarda heavy olmayınca bi kaç vuruşa indiriyor :)

Conjuration büyüsü al. Flame Attronach tavsiyemdir.. Giant, Mahmut ve Ayıları bu sayede öldürebilirsin.. Summon et Flame Attronachı sen de arkadan okla saldır. Firebalt veya Fireball kullanıyorsan büyü ile saldırabilirsin ama Flames kullanıyorsan ok kullan.. Flamesin hasarı az bildiğin üzere.. Giantlar falan Flame Attronachı da tek vuruşta öldürebiliyor ama üstüne çektiği için bir süre oyalayıp sen de arkadan saldırabiliyorsun.. Flame ölünce yine summon edersin aynı şekil devam edersin zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 27 Kasım 2011; 13:02:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

quote:

BENDE 18 LW MAGE VAR COLEJİ BİTİRDİM VALA BENDE MAGE TAKINTISI VAR AMA GENEDE GÜZEL AKIL VERMEK GİBİ DEİLDE KARDEŞİM BENDE EN AZ 10 LW OLANA KADAR BATTELE MAGE İLERLE BÜYÜ DE GÜÇLENENE KADAR Bİ KILIÇ AL ELİNE BİDE BÜYÜ ABAN FLAME BÜYÜLER DAHA ATAK FAZLA GÜÇLENDİKTEN SONRA SIRF MAGE DEVAM EDERSİN BEN ÖYLE YAPTIM ÇÜNKÜ İLK BAŞLARDA MANA BAYA EZİK OLUO VE TEK MAGE DEVAM ETMEK ZOR ONUN İÇİN MANA YETERSZ KALDIGINDA KILIÇLA DEVAM EDERSİN BU SÜREDEDE İLK BAŞTA 3 4 POİNT HEALT VER 10 15 OLANA DEK MANA DEVAM ET SONRA ZATEN O LWLERDE ZORLAMAZ PEK MAGE AMA İLK BAŞLARDA BATTELAMAGE İLERLEMEK MANTIKLI BEN SU AN HİÇ PROBLEM YAŞAMADIM MAGEDE EVET BİRAZ SABIR LAZIM MAGE İÇİN :d BÜYÜ DEĞİŞ FELAN URASIOSUN AMA ZEVKLİ ( BU ARADA SANIRIM ALDUİNİ ÖLDÜRÜNCE DİGER ****RDE KAYBOLUO AYNI OBLİVİONDA GARTE GATE KAPATINCA DİGER KAPILARIN KAPANDIGI BAYA GEZİNDİM AMA EJDER DENK GELMEDİ ANA GÖREVLERİN EN SONA BIRAKMAK DAHA MANTIKLI SANKİ)

benmde lvl 18 mage var collage of winterheld in görevlerden kazandıgım itemlerle bayağı saglam oldum yanıma aldıgım çırak bide summon büyüsüyle baya bi kalabalığa kafa tutabiliyorum :))

yalnız bi ayı fln yanıma yaklasınca kolay öldürüyor beni can az armorlarda heavy olmayınca bi kaç vuruşa indiriyor :)

Conjuration büyüsü al. Flame Attronach tavsiyemdir.. Giant, Mahmut ve Ayıları bu sayede öldürebilirsin.. Summon et Flame Attronachı sen de arkadan okla saldır. Firebalt veya Fireball kullanıyorsan büyü ile saldırabilirsin ama Flames kullanıyorsan ok kullan.. Flamesin hasarı az bildiğin üzere.. Giantlar falan Flame Attronachı da tek vuruşta öldürebiliyor ama üstüne çektiği için bir süre oyalayıp sen de arkadan saldırabiliyorsun.. Flame ölünce yine summon edersin aynı şekil devam edersin zaten

normalde saglam lighting büyüler fln var ben sadece mesela biryere giderken aniden yanmda görüorum dibimde saldırmaya başlıo o zmn hp ve armor az gelio ondan bahsetmiştim hp ye 5 point verdim ama bence yine az ya adam zayıf kalıor

• ya beyler daedra heart ü nerden bulabilirim acaba varmı bilen eden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

quote:

Orijinalden alıntı: MetpoForget

Beyler bende oyuna yeni başladım henüz 5 levelim herneyse biryerde takıldım ejderhayı öldürdükten sonra kralla whiterun kralıyla falan konustum baya övdükten sonra bir yere yolladı Dagin birinin en yükseğinde içeri giriyorum böyle yaşlı sakallı nur yüzlü amcalar var :D işte ilk geliyor bir soru soruyor daha sonra tepesinde işaret kalıyor sürekli galiba Dragonborn testinden geçircek ama ne yapcağımı anlayamadım lütfen yardım edermisiniz olmasssa ss paylascam.

1-)Menu

2-)Magic

3-)Shout'u seç

4-)Z ile adama shout fırlat

çok saol dostum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

quote:

normalde saglam lighting büyüler fln var ben sadece mesela biryere giderken aniden yanmda görüorum dibimde saldırmaya başlıo o zmn hp ve armor az gelio ondan bahsetmiştim hp ye 5 point verdim ama bence yine az ya adam zayıf kalıor

Aniden beliriyorsa yapacak bir şey yok bir gökyüzü yolculuğu seni bekliyor olacak Ama onun haricinde öldürmek istersen dediğim şekilde yapabilirsin.. Light/Heavy armor olmayan giysiler giy ve defans büyüleri var (sırasıyla Oakflesh (40), Stoneflesh (60), Ironflesh (80), Ebonyflesh (100) bir tane daha açılacak Alterationım gelişince onu bilmiyorum) onları kullan. Parantez içerisinde yazdığım rakamlar verdiği defans. Alteration perklerinde Mage armor perkini geliştir. 3 kademe gelişiyor 1.de 2 kat 2.de 2.5 3. kademede 3 kat fazla defans veriyor. Yani Ebonyflesh kullanıyorum şu an 300 defansım oluyor.. Yetiyor 300 defans bana.. Tabi Mage Armor'ın etkili olması için belirttiğim gibi Light/Heavy Armor olmayan giysiler giymen gerekiyor. Buna rağmen yine ölebilirsin kalabalık bir saldırının içerisine düşersen veya ejderha direkt seni hedef alır da kaçamazsan ama bayağı etkili yine de.. HP'ye verme derim.. Ben Full Magicka gittim ta ki Enchanting 100 olup giysilerime 68 Magicka / %68 Magicka Regen enchantlar ekleyip Destruction spellerinin costunu %96 düşürene kadar.. Şimdi magicka bitmediği için Health veriyorum ama öncelik Magicka'dan yana olmalı bence..

• quote:

daha önce paylaşıldı mı bilmiorum ama maskeyi takınca surat boşluk oluyor yeni fark ettim :)

http://imageshack.us/photo/my-images/713/tesv2011112713525913.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/829/tesv2011112713531206.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/856/tesv2011112713531657.jpg/

o değilde aynı o maskenin şeklinde bende nahkriin diye bişi var baya para ediyor 43 de armor sağlıyor yüzüm boşluk olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat8190

ya beyler daedra heart ü nerden bulabilirim acaba varmı bilen eden?

Dawnstar adlı köyde Mythic Dawn tarikatının torunlarından biri atalarının eşyalarını arıyor.Ona eşyaları bularak yardım et.
    Görevin son safhalarında bir Daedric prince heykelinin yanına gitmen gerekecek,oradaki mağarada belli bir süre aralığında sürekli dremora warriorlar spawn oluyor.En azından her gidişimde spawn oluyorlardı.(Bug'dan dolayı mı bilmiyorum)Onları öldürüp elde edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat8190

ya beyler daedra heart ü nerden bulabilirim acaba varmı bilen eden?

daedra diye düşmanlar var onlardan çıkıyor ama onları nerde bulursun bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

quote:

daha önce paylaşıldı mı bilmiorum ama maskeyi takınca surat boşluk oluyor yeni fark ettim :)

http://imageshack.us/photo/my-images/713/tesv2011112713525913.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/829/tesv2011112713531206.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/856/tesv2011112713531657.jpg/

o değilde aynı o maskenin şeklinde bende nahkriin diye bişi var baya para ediyor 43 de armor sağlıyor yüzüm boşluk olmuyor

8 çeşit var bu maskeden sanırım oyunda ama benmki buglu nerden mage yaptım yüzüm gülmedi bi :d

• Two-handed'ı 100 yaptım, en son perk'ini açtım, geriye doğru yapılan power attack ile düşmanı %25 oranında paralize (felç edip bi süre durduruyor) süper bir skill.

Şimdi ben evlenmek istiyorum ama bende amulet of mara var da işe yaramıyor bi barda bi kadınla yumruk yumruğa dövüş yapmıştık onunla evlenmek istiyorum, yendim onu yanıma yardımcı olarak da alabiliyorum ama amuleti takmama rağmen evlenmeyle ilgili bir seçenek çıkmıyor. Acaba amulet çalıntı diye olabilir mi? (stolen, çalmıştım :D) Normal satın almalık nereden bulabilirim bilen var mı?

Bu arada benim adamın son hâli:

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dru-Zod -- 27 Kasım 2011; 14:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _AuRoN_

quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

HAHAAHAH VALLA LYDİA LA EVLENDİM :d:d:d ÜST BAŞINI BİLE AYARLAYABİLİORUM SÜPER BİŞE YA :d RESİMDE ALICAM BİRAZDAN

lydia ile evlenilemiyor, atmayınız arkadaşlar.

Bende pek inanmadım ya

kodla evlendim zaten ama :D:D:D:d birisi kod felan yazmıstı denedim oldu :D:D evlenilio deneyin arkadaşlar atma tutma yok isteyene save dosyasını bile atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: TuuCooT

Two-handed'ı 100 yaptım, en son perk'ini açtım, geriye doğru yapılan power attack ile düşmanı %25 oranında paralize (felç edip bi süre durduruyor) süper bir skill.

Şimdi ben evlenmek istiyorum ama bende amulet of mara var da işe yaramıyor bi barda bi kadınla yumruk yumruğa dövüş yapmıştık onunla evlenmek istiyorum, yendim onu yanıma yardımcı olarak da alabiliyorum ama amuleti takmama rağmen evlenmeyle ilgili bir seçenek çıkmıyor. Acaba amulet çalıntı diye olabilir mi? (stolen, çalmıştım :D) Normal satın almalık nereden bulabilirim bilen var mı?

Bu arada benim adamın son hâli:

riften sehrine git orda sehrin ortasın seyyar satıcılar var orda bi bar var onin içinde bi eleman var ismini bilmiorum amulet of marayı ordan bulabilirsin ve evlenmek içinde ilk önce ;

amulet of mara takılı olmasın .... konsolu açıp lydia ın üstüne tıklayın lydianın ıd kodu çıktında

addtofaction 19809 1 bunu yazın

player.setrelationshiprank player 1 sonra da bunu yazın ( arkadaş bunu 4 yazmıs ben 1 denedim oldu )

ve amulet of marayı takıp lydiala konusun en üstte bi secenek çıkıo zaten digerlerinden farklı bi cümle ne yazdını hatırlamıorum sonrada yes yes I'm deyin tmm ilk işlem sonra o amulet of marayı aldımıs adama gidip evlenmek istediğ,mizi solüoruz tapınaga götürüo bizi ondan 1 gün sonra dügünümüz oluo orda ordada evet dioruz ve evlenmiş oluoruz :D:D:

• Yaptım evlendim ama evlilik töreni bittikten sonra evlendiğim kadın tapınaktan dışarı çıktı ve sırra kadem bastı, ortalıklarda yok. Nasıl bulabilirim onu, bug mu bu da?
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.