Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

Orijinalden alıntı: hsahsa

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

HD4650 ya da ayarında bir kartla deneyen oldu mu?

HD 4650 de denedim gece 4 te kurdum 7 ye kadar oynadım . grafikler ultra yapıp antialiasing off oynayınca bi sıkıntı olmadı ama antialiasing kapalı olunca gözüme güzel görünmedi oyun grafikleri kötü gibi geldi. bende oyunu diğer ayarlarının high yapıp antialiasing 2 yaptım süper oldu. HD 4650 yarı yolda hiç bırakmadı canavar gibi kartmış eskidi biraz ama yinede high da oynatıyor oyunları şimdiye kadar sadece witcher 2 de zorlandı biraz.

Dostum bende de 1gb 4670 ddr3 128 bit kart var. high ta 1680x1050 de oyun 30 fps anca alıyor. medium a alıyorum çözünürlük düşürüyorum fpsde hç değişme olmuyor. xp kulllanıyuorum. sorun ne anlamadım. pc ye 2 yıldır format atmıyrom ama sorun bu mu emin degilim. bence oyunda optimize sorunu var. sen kaç fps alıyorsun ?

benim de 25 ile 45 arası değişiyor. 30 fps iyi bence kasma falan olmuyodur. yeterli değil mi senin için. ayrıca 2 yıl uzun bi süre ara sıra format atsan daha iyi perfonmans alırsın pc den.

Malesef hiç memnun degilim. Zindanlarda vs kapalı yerlerde 40-50 fps oluyor ama dışarıda ve şehirlerde özellikle şehirlerde 20 fps üstünü göremedim bir türlü. Sende winxp mi yüklü dostum ? Ayrıca sisteminin diğer özellikleri nedir _? Yıllardır bu oyunu bekiyorum şimdide adam gibi oynayamıyorum. Çıldırmamak elde değil.

bende win 7 yüklü . istersen bi format at. benimde fazla zamanım yok bugünden sonra 20 sine kadar oynayamayacağım vizeler başlıyor. senelerce bekledik oyunu oyun tam çıktı dedik o hafta sınavlar var olacak iş değil.

• Ati ccc den ayarlarla oynamışsan ayarları uygulama ayarlarına getir.
    Olmazsa Antianalising Fxaa falan kapa öyle dene.
  • kamera degistiremiyorum :S:S Z5500 un center uydudan adamlar tam karsimdayken ses gelmiyor sadece on ve arkalardan ses geliyor! delirtecek bu sistem beni yakinda!! su kamera olayini birisi cevaplasin lutfen :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

For now, the most important tweak has to do with the fact that VSync is automatically on and can't be disabled from within the game. This not only reduces FPS, it also introduces mouse lag. To disable VSync in Skyrim, add iPresentInterval=0 to the bottom of the [Display] section of the Skyrim.ini file in the \Users\[Username]\My Documents\My Games\Skyrim directory.

Oyunda vsynch hep açıkmış bunun için yukarıdaki gibi kodu değiştirmek gerekiyormuş. Vsynch performansta düşüşe sebep olurken mouse gecikmesini de arttırabiliyormuş. Vsynch kapatmak için Skyrim.ini dosyasını bulup [Display] bölmesine iPresentInterval=0 kodunu eklemek gerekiyor. Dosyayı yedekleyin eklemeden. Ben denemedim ama deneyeceğim. Buradaki rehberler hep yararlı olmuştur.

www.tweakguides.com sitesinde oyun için geniş bir tweak rehberi yayınlanacakmış.

Fraps açıkken menüde Vsynch olayını farkedebiliyorsunuz. Normalde oyun 60 fps iken vsynch kapatınca menü 120 fps civarına çıkıyor. Oyuna performans ve sürücü yamaları gelmeden önce performansı arttırmak isteyenler deneyebilirler.

Aşağıdaki skyrim.ini dosyasını belgelerim/my games/skyrim klasörüne atıp üstüne yazmanız yeterlidir. Orj dosya da içinde var. Zaten sadece iPresentInterval=0 komutunu ekledim.

http://www.multiupload.com/9GSHZQLN42

• arkadaşlar oyuna girdim ama yani shutterıng problemı var,aa kapalı ama kapalı deılmıs gıbı kasma yapıyor 25 fps ye kadar dusuyo 4650 var.İnventory skill filan kullanımını hıç begenmedım menu olarak one ya sureklı tab tab tab yapıyoruz klavyede o kadar tuş var mouse desen ınput lag yapıyor.Oyuna optımızasyon updatesı şart
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

HD4650 ya da ayarında bir kartla deneyen oldu mu?

HD 4650 de denedim gece 4 te kurdum 7 ye kadar oynadım . grafikler ultra yapıp antialiasing off oynayınca bi sıkıntı olmadı ama antialiasing kapalı olunca gözüme güzel görünmedi oyun grafikleri kötü gibi geldi. bende oyunu diğer ayarlarının high yapıp antialiasing 2 yaptım süper oldu. HD 4650 yarı yolda hiç bırakmadı canavar gibi kartmış eskidi biraz ama yinede high da oynatıyor oyunları şimdiye kadar sadece witcher 2 de zorlandı biraz.

Dostum bende de 1gb 4670 ddr3 128 bit kart var. high ta 1680x1050 de oyun 30 fps anca alıyor. medium a alıyorum çözünürlük düşürüyorum fpsde hç değişme olmuyor. xp kulllanıyuorum. sorun ne anlamadım. pc ye 2 yıldır format atmıyrom ama sorun bu mu emin degilim. bence oyunda optimize sorunu var. sen kaç fps alıyorsun ?

benim de 25 ile 45 arası değişiyor. 30 fps iyi bence kasma falan olmuyodur. yeterli değil mi senin için. ayrıca 2 yıl uzun bi süre ara sıra format atsan daha iyi perfonmans alırsın pc den.

Malesef hiç memnun degilim. Zindanlarda vs kapalı yerlerde 40-50 fps oluyor ama dışarıda ve şehirlerde özellikle şehirlerde 20 fps üstünü göremedim bir türlü. Sende winxp mi yüklü dostum ? Ayrıca sisteminin diğer özellikleri nedir _? Yıllardır bu oyunu bekiyorum şimdide adam gibi oynayamıyorum. Çıldırmamak elde değil.

bende win 7 yüklü . istersen bi format at. benimde fazla zamanım yok bugünden sonra 20 sine kadar oynayamayacağım vizeler başlıyor. senelerce bekledik oyunu oyun tam çıktı dedik o hafta sınavlar var olacak iş değil.

Bende bi win7 yükleleyim o zmn. Ati ccc den hiçbirşyle oyanadım. Ama yinede bi default denedim degişen birşey yok. Win 7 ve xp formatı atacağım en son çare başka yolu yok. Bu oyun böyle oynanmaz çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

Beyler önceki oyunlardan tecrübesi olanlar bilir vampirlerden uzak durun. Kurtadamlık iyi ama vampirlik tam eziyet.

Obliviondan bilirim ama vampirlik dehşetti bence..Kurtadamı denicem ve darkbroherhood var mı oyunda?Bence en iyi görev ilerlemesiydi..Ana görevden bile daha iyiydi..Ne entrikalar vardı

Benim laptop şu;http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/model/LX.R5301.009

Acaba medium'da kasar mı?Medium'dan aşağısı sarmaz çünkü...Laptop soğutucum var

• yahu bir allahin kulu camera view nasil degisiyor bilmiyor mu koca forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwtfimcow

yahu bir allahin kulu camera view nasil degisiyor bilmiyor mu koca forumda?

Tuşları denemedinmi? Klavyede F olması lazım. İnsan kontrol ayarlarına girer bakar.
  • quote:

mouse scroll ile ileri geri yaparak sanırım
  • skyrim oyunu menüye kadar görebiliyom ve ardından kapanıyor crck falan tam çözümü varmı
  • yanlız grafiklerin değişmeyip sistem ihtiyaçlarının tavan yaptığı oyunlarda başı çekecek gibi skyrim.
    saints row da 2.liği kovalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaking

quote:

baktim camera ile ilgili hic bir sey yazmiyor :S Z5500 de canimi skti keske almasaydim gaza gelip su oyunu :S center uydudan ses gelmiyor konusmalari duymam icin saga sola donmem gerekiyor. Z5500 mus pabucumun sistemi!
  • quote:

F ve mouse orta tuş ile değiştirebilirsin.
  • LÜTFEN YARDIM SKYRİM OYUN AÇAMADIM MENÜYE KADAR GELDİM KAPANDI
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snaking

quote:

baktim camera ile ilgili hic bir sey yazmiyor :S Z5500 de canimi skti keske almasaydim gaza gelip su oyunu :S center uydudan ses gelmiyor konusmalari duymam icin saga sola donmem gerekiyor. Z5500 mus pabucumun sistemi!

Onun Z5500 ile alakası yok, ses kartı ayarlarından 5+1'in düzenlenmesi lazım.
  • Yahu herkes oynamaya baslamis da 25mbps lik internetle suanda cok yavas iniyor 100kb falan en fazla...nereden indirdiginizi yuklediginizi soyleyebilir misiniz zorrentz eu dan indirdim ben razor unkini...ozel mesaj falan da atabilirsiniz direk yazamiyorsaniz...tesekkurler
  • Nord karakterinde skilleri neye vericez arkadaşlar.
  • Allah aşkına yardım açılmıyor oyunnnnn :S
  • Kurtadam olarak giant'ı bana vuramadan öldürdüm. God mode gibi olmuş werewolflar. Görevlerde sorun çıkarmasa hep bu şekilde oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 11 Kasım 2011; 20:03:10 >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.