Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.377
Cevap
129
Favori
1.640.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba oyunu yükledim ve baya güzel geldi... Yanlız kendime nasıl at satın alabilirim sadece kral gibi bir adamın ülkesindeki atları çalabiliyorum. Birde dost bir factiona girebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

hızlı silah değiştirme nasıl oyunda...

Inventory'ye girip istediğin silahı favourite yapacaksın. Oyun içinde Q'ya basarak yanda küçük bir pencere açacaksın. Orada kısayol atamak istediğin silah veya herhangi bir eşyanın üzerine gelip 1, 2, 3 sen bilirsin. Birisine bas. Bazen siliniyor kısayollar. O yüzden kavga dövüşte ölebiliyorsun. Ona dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

hızlı silah değiştirme nasıl oyunda...

Inventory'ye girip istediğin silahı favourite yapacaksın. Oyun içinde Q'ya basarak yanda küçük bir pencere açacaksın. Orada kısayol atamak istediğin silah veya herhangi bir eşyanın üzerine gelip 1, 2, 3 sen bilirsin. Birisine bas. Bazen siliniyor kısayollar. O yüzden kavga dövüşte ölebiliyorsun. Ona dikkat et.

saol, bunu arıyordum bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Merhaba oyunu yükledim ve baya güzel geldi... Yanlız kendime nasıl at satın alabilirim sadece kral gibi bir adamın ülkesindeki atları çalabiliyorum. Birde dost bir factiona girebilirmiyim?

Companion'lar var şu anda benim gelebildiğim yerde faction olarak. At ise Whiterun'ın önünde bi çiflik gibi bir şey var. GÜndüz oradaki adamla konuş 1000 gaymeye satıyor atı. Bir de at arabası var. O değil, o hızlı hareket için.
  • Beyler nasıl ev satın alırız galiba bana jarl vermiş ama emin değilim.Bu tür ev almak guild lideri olmak gibi özellikler duruyor değil mi?
  • Bir görevde zırh ve silahlarımı sandıktan al dedi. Sandığa baktım boş Sanırım bug oldu. Gitti bütün itemlar.
  • biraz önce birinin evinden zırhla kalkan çaldım adam sülalesiyle peşimden koştu ( ilk görevden sonra gitiğimiz kasaba )
  • Way of The Voice Görevi yapanlar bakabilirmi beyler lütfen

Adamla konuşuyorum Dragon bone falan diyor ne yapıcaz burada yardımcı olun lütfen
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

koptum harika taktik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Burda ne yapıyoruz bulmacaları hiç sevmiyorum.

Evet bende ayni yerde takiltim biri yardim edebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Way of The Voice Görevi yapanlar bakabilirmi beyler lütfen

Adamla konuşuyorum Dragon bone falan diyor ne yapıcaz burada yardımcı olun lütfen

Daha oralara gelmedim ama Dragonbone dragon öldürünce çıkıyor. Her dragonda 3 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saffet12

quote:

Üç bölmeden oluşuyor şekil. En üstteki 2sini, bölmelerin yanındaki çizgiler tam alt alta gelecek, yani düz bir doğru şekline gelecek şekilde çevirin. En alttakini ise 3 kere denersiniz. Sanırım 2 aynı şekil baykuş bir de farklı bir şekil vardı

• quote:

quote:

Yuh be. Bu en basit bulmacanın nesinde takılıyorsunuz?!

Pençe şeklinde anahtar var onu buluyorsunuz, onun üzerinde gösteriyor şekillerin nasıl olacağı. (Inventory'de misc bölümünde olması lazım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Way of The Voice Görevi yapanlar bakabilirmi beyler lütfen

Daha oralara gelmedim ama Dragonbone dragon öldürünce çıkıyor. Her dragonda 3 tane.

Evet onu biliyorum Inventory 3 adet var ama görevde ne yapılacak bulamadım bölümü geçersen mesajımı alıntılarsan sevinirim
    Ayrıca başka geçen arkadaş varsa burayı söylerlerse ayrıca sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

devlere bulaşmayacam bir vurdu mage takım yıldızına doğru uçtum.

3 levelken dragonborne rahiplerinin olduğu tapınağa giderken 2 tane dev öldürmüştüm. Nasıl derseniz ufak bir kayanın üzerine çıktım bug gibi birşeyi vardı. Oyun bug dolu resmen. Şu steal bugu yukardaki tam komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

quote:

Üç bölmeden oluşuyor şekil. En üstteki 2sini, bölmelerin yanındaki çizgiler tam alt alta gelecek, yani düz bir doğru şekline gelecek şekilde çevirin. En alttakini ise 3 kere denersiniz. Sanırım 2 aynı şekil baykuş bir de farklı bir şekil vardı

Eyvalla saol

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

bilmecelerle aram iyi değil anlaşılan burayı nasıl geçebilirim The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

O kapıya gierken iskeletleri kesiyodun ya o dikenli tuzxaklı kapının ordakilerde olsa gerek o iskeletleri öldürdükten sonra üzererini arayıp golden ..... bilmem neyi bulmalısın onu kullanarak kapıyı açacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: OGUZHAN432

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

bilmecelerle aram iyi değil anlaşılan burayı nasıl geçebilirim The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

O kapıya gierken iskeletleri kesiyodun ya o dikenli tuzxaklı kapının ordakilerde olsa gerek o iskeletleri öldürdükten sonra üzererini arayıp golden ..... bilmem neyi bulmalısın onu kullanarak kapıyı açacaksın...

geçtim orayı yinede teşekkürler

• yaklaşık bir yıldır bekliyordum. Çıkar çıkmaz let's play videolarına baktım 2-3 tane izledim, ağır uykum geldi yattım uyudum. Kalktım salyam akmış ne derece derin uyuduysam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsahsa

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

HD4650 ya da ayarında bir kartla deneyen oldu mu?

HD 4650 de denedim gece 4 te kurdum 7 ye kadar oynadım . grafikler ultra yapıp antialiasing off oynayınca bi sıkıntı olmadı ama antialiasing kapalı olunca gözüme güzel görünmedi oyun grafikleri kötü gibi geldi. bende oyunu diğer ayarlarının high yapıp antialiasing 2 yaptım süper oldu. HD 4650 yarı yolda hiç bırakmadı canavar gibi kartmış eskidi biraz ama yinede high da oynatıyor oyunları şimdiye kadar sadece witcher 2 de zorlandı biraz.

Ultra mı?High mı?Valla ben mediumda falan oynarım inşallah diye dua ediyordum , çok sağolasın

Guildlere katılan var mı?Thief , darkbrotherhood falan

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.