Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1398. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.377
Cevap
127
Favori
1.643.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13961397139813991400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani legendary edition alsam atölyeden sorunsuz bir şekilde türkçe yamayı kurabilirim ve tamamen türkçe olur değil mi ?
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    Dlclerinde türkçe yamalarını indirmen lazım atölyede var zaten.
  • Beyler oyunda 250 saati geçtim galiba, aslında çok şeyi de keşfetmedim geneli yeni karakter açıp geliştirmekle geçti. Dönem dönem aşırı oynuyorum dönem dönem 3 4 ay boyunca hiç giresim gelmiyor neden böyle oluyor? Oynamak istiyorum ama oynayasım da yok.
  • Beyler bu oyuna başlamayı düşünüyorum da iyi bilen birinin rehberliğine ihtiyacım var.Şimdi Legendary Edition'da en son updateler ve DLC'ler varmış. Ben bunu yükledikten sonra oyunun türkçe yamasını ardından DLC'lerin türkçe yamasını yüklesem olur mu?

Bir de şu mod mevzusunda bana yardımcı olmanız lazım bir sürü mod varmış uğraşmak istemiyorum.Onun haricinde bazı modların da TR yaması varmış sanırım onları nereden bulabilirim? En gerekli modlar hangileriyse benim için liste yaparsanız yüklerim onları NMM'den.

Bunları Özelden halletsek daha iyi olur kanımca.
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Skyrim Türkçe Modlar

Yükleme şekli şu şekilde olacak;

Dawnguard.esm
    Dragonborn.esm
    HearthFires.esm
    Skyrim Türkçe Mod
    HearthFire Türkçe DLC Yama
    Dawnguard Türkçe Mod
    Dragonborn Türkçe Mod

(Bu arada istediğin gibi abone ol sorun değil. Steam'den oyuna başlat dedikten sonra Data Files'da yükleme şeklini yukardaki sıraya göre yap.)

Daha sonra artık ne varsa onu yüklüyorsun Skse şart, Skse ile oyuna girmen şart yoksa düzgün çalışmaz. SkyUi bir bakıma şart. Onun da yaması var.

Bence yeterince açık oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zomboy.

Skyrim Türkçe Modlar

Yükleme şekli şu şekilde olacak;

Dawnguard.esm
    Dragonborn.esm
    HearthFires.esm
    Skyrim Türkçe Mod
    HearthFire Türkçe DLC Yama
    Dawnguard Türkçe Mod
    Dragonborn Türkçe Mod

(Bu arada istediğin gibi abone ol sorun değil. Steam'den oyuna başlat dedikten sonra Data Files'da yükleme şeklini yukardaki sıraya göre yap.)

Daha sonra artık ne varsa onu yüklüyorsun Skse şart, Skse ile oyuna girmen şart yoksa düzgün çalışmaz. SkyUi bir bakıma şart. Onun da yaması var.

Bence yeterince açık oldu.

Mesajımı anladığınızı sanmıyorum.Legendary Edition'da o 3 DLC var zaten onları sıraya koyup yükleyebilmem mümkün değil.Legendary edition'u indirecem,üstüne oyunun türkçe yamasını yapacam,onun üstüne de DLC'lerinkini yapıp ardından modlara geçsem olur mu diye sormuştum.

-Abone ol derken ne demek istediniz anlamadım neye abone olayım?

-Oyunu korsan indireceğim.

-Skse SkyUi nedir açıklasaydınız keşke.

EDİT: Bir de bu modlar oyuna küçük hikayeler ekliyor mu genelde zırh silah eklediğini görüyorum bunların türkçe yaması olsa ne olur olmasa ne olur anlamadım ama sanırım itemlerin isimleri türkçe oluyor sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 12 Haziran 2016; 1:36:53 >

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Korsana yardımcı olamam maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

Beyler bu oyuna başlamayı düşünüyorum da iyi bilen birinin rehberliğine ihtiyacım var.Şimdi Legendary Edition'da en son updateler ve DLC'ler varmış. Ben bunu yükledikten sonra oyunun türkçe yamasını ardından DLC'lerin türkçe yamasını yüklesem olur mu?

Bir de şu mod mevzusunda bana yardımcı olmanız lazım bir sürü mod varmış uğraşmak istemiyorum.Onun haricinde bazı modların da TR yaması varmış sanırım onları nereden bulabilirim? En gerekli modlar hangileriyse benim için liste yaparsanız yüklerim onları NMM'den.

İlk soru için, olur.
    Üstte bir sıra verilmiş yamalar ve dlc şu sırada olsun diye, onlar mod programları ile düzenleniyor, ben dikkat etmedim, sorun da yaşamadım

İkinci olarak, oyunu ilk olarak saf haliyle oynayın ki bir alışın.
    Mod işine sonra girersiniz.
    Yoksa yine üstte bahsedilen skse ve skyui gibi mod dosyaları ile neyin ne olduğunu bilmeden uğraşırsınız. (skse= birçok mod programının düzgün çalışması için yapılmış bir dosya.
    Skyui= oyun içi menülerin yapısını değiştiren bir modtu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

Beyler bu oyuna başlamayı düşünüyorum da iyi bilen birinin rehberliğine ihtiyacım var.Şimdi Legendary Edition'da en son updateler ve DLC'ler varmış. Ben bunu yükledikten sonra oyunun türkçe yamasını ardından DLC'lerin türkçe yamasını yüklesem olur mu?

İlk soru için, olur.
    Üstte bir sıra verilmiş yamalar ve dlc şu sırada olsun diye, onlar mod programları ile düzenleniyor, ben dikkat etmedim, sorun da yaşamadım

İkinci olarak, oyunu ilk olarak saf haliyle oynayın ki bir alışın.
    Mod işine sonra girersiniz.
    Yoksa yine üstte bahsedilen skse ve skyui gibi mod dosyaları ile neyin ne olduğunu bilmeden uğraşırsınız. (skse= birçok mod programının düzgün çalışması için yapılmış bir dosya.
    Skyui= oyun içi menülerin yapısını değiştiren bir modtu)

Mod işine sonra girmeyi ben de düşündüm de bazıları grafiksel açıdan iyileştiriyor. Onları yüklemeden başlamak istemiyorum.İyi bilen birileri bana mutlaka yüklemem gereken bu modların listesini yaparsa iyi olur. Ana mod konusunda bir arkadaş yapmış ama 2013'ten kalma onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Başka birşey demiyorum hakim bey
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Special Edition ne oluyormuş?
  • Yeni nesil konsollara çıkan Skyrim diyebiliriz grafikleri daha iyi olacak mod desteği gelecekmiş yeni birazda görev ekleyeceklermiş bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Special Edition ne oluyormuş?

Remastered sürümü
  • O nasıl remastered ya,
    Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    TES V: Skyrim Special Edition'dan ekran görüntüleri!
    http://www.merlininkazani.com/TES_V_Skyrim_Special_Editiondan_ekran_goruntuleri-makale-89200p1.html

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Ben pek bir fark göremedim. Modlar zaten bundan daha iyisini yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Ben pek bir fark göremedim. Modlar zaten bundan daha iyisini yapabiliyor.

Aynen,haritadaki her şeyin kaplaması bile var mod olarak,yerdeki otlardan,binaların içnideki eşyalara kadar.Hepsini indirin kurun,ardından birde enb çakın,üst düzey grafiklere sahip bir oyun çıkar ortaya..

Hatta sadece ağaşlar,otlar,kayalar ve suyun grafiklerini değiştiren modları kursanız bile grafikler çok fazla değişiklik gösteriyor,enbye bile gerek yok..
  • nvidia kontrol panelinde ambient occlusion ayarını aktifleştirirseniz enb'ye gerek yok. hakkaten bethesda ne yapmayı amaçlıyor ki? modlarla remastered versiyondan daha güzel bir skyrim elde edilebiliyor. aradaki tek fark depth of field ve god rays efektleri.
  • bethesda nın amacı oyunu konsollara açarak vurgun yapmak tamamen para amaçlı bir şirket kullanıcılarını mutlu edemiyor ama bir şekilde kendine bağlıyor.gelelin remastered versiyona herkes enb ile daha iyi görüntü alınıyor falan yazmış ama remastered da stabil bir perfonmans alma şansımız olacak.Ayrıca benim kendi kişisel görüşüm olarak remastered versiyonun tes 6 ya kadar bizi oyalamak için yapıldığını düşünüyorum yani belkide yakında tes6 sürprizi alırız? :)
  • Elder Scrolls Türkfacebook
    Elder Scrolls Türk
    https://www.facebook.com/elderscrollsturk/posts/873036826159005

• Beyler todd howard elder scrolls 6'yı geliştirmeye başladıklarını ama teknolojimizi(oyun motoru) geliştirip uygun hale gelmesini için çalışıyoruz dedi. Ayrıca ondan önce 2 büyük proje üzerinde çalışıyorlarmış

• 
Sayfa: önceki 13961397139813991400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.