Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1379. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.377
Cevap
129
Favori
1.640.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13771378137913801381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brightlord

1 bölüm hariç birşey değişmiyor farketmez yani.Ben dawnguard derim.Ama vampir olmak sadece vampir olmak.İlizyonist asassin isen çok faydalı.İlla ki vampire lord olman gerekmiyor.

Anladım.

Birde ben ne imparatorluk ne stormcloak tarafında olmak istemiyorum. Kendi tarafımızı kurabilsek keşke.

Yalnız koskoca dragonborn a kargocu görevi vermeseler iyiydi "hocam winterhold da benim dayıya şu kolyeni verip gelsene" nedir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    ben shadowmere'yi alırken çekmemiştim poz.Bende bir yamukluk var galiba.???

Stormclock-İmperial konusuna gelirsek imperial derim.Ama ikisine de katılmayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 8 Aralık 2015; 23:48:35 >
  • Arkadaşlar YouTube kanalımda 180 küsür mod ile farklı bi skyirm serisine başladım
    Gerekli bütün açıklamalar videonun açıklama kısmında mevcut. Desteklerinizi bekliyorum

Bölüm 1:
    https://www.youtube.com/watch?v=40bLFPpgFy8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsanes -- 13 Aralık 2015; 20:01:11 >
  • Korsanes K kullanıcısına yanıt
    Sizin skyrim harbiden iyiymiş, modları beğendim.
  • uzun zamandır oynamıyodum beyler bu aralar yeniden başlamayı düşünüyorum.yanlız normal versiyon benim oyun.yılbaşı indirimlerinde dlc leri ile birlikte legendary versiyonu alıcam.acaba sonradan aldıgım dlcler benim kayıtlı oyuna işliyor mu yoksa yeniden mi başlmam gerekicek.eger öyle olucaksan dlcleri aldıgımda başlıycam oyuna.
  • Alınırmı ya acaba benim sistem kaldırır mı?
    E6550 ișlemci
    HD7750 ekran karti
    2GB ddr2 800mhz ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

Oyunu yeni aldım(legendary edit.) da bir sorun çıktı. Oyun tam ekran olmuyor internette yazılan çözümleri videoları falan denedim fakat yinede olmadı. Yardım edebilecek var mı?

Ek olarak mod sistemiyle grafik ve içerik bakımından çok daha güzel oluyormuş oyun. Türkçe yamasını indirdim acaba '' olmazsa olmaz denilecek modları '' söyleyebilecek var mı ?

edit: Tam ekran sorununu ancak 8 bit yaparak çözdüm fakat bu görüntü kalıtesınde sorun yasatır diye düşünüyorum daha farklı bır cozum var mı :S

nexus dıye bır mod sıtesınden en cok ındırılen 5 modu ındırıyorum onun dısında var mı grafikleri iyileştirecek bir mod ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 20 Aralık 2015; 4:48:44 >

• Dawnguarda ana senaryo kasıyorum şu ara. Bazı anlar oluyor bu oyunu seviyorum diyor insan.

Vampir olmayı sevmediğim için istemedim ama serenayı bırakmak da istemedim. Tabii insan kalmak ağır bastı ve beni şatonun dışına attılar. Serena yok diye üzülürken dawnguard şatosunda onu görmem harika bir duyguydu. ve tabii Soul Cairn'e bile uzanan macera.

Bu arada soul cairn tam olarak nedir o yerin olayı nedir biri anlatabilir mi?

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Soul cairn ruhun sıkışıp kaldığı bir yer.Black Soul Gems her kullandığında ruhu oraya sonsuz bir acı çekmesi için yollamış oluyorsun.İlk başta deedric princes ait bir mekandı,daha sonra kendilerine Ideal Masters diyen bir grup necromancers rafından yönetiliyorlar.Tam olarakta necromancers diyemeyiz aslında çünkü onlardan daha güçlüler,fiziksel bir formları yok,saf ruha açlar.Deadriclerden daha aşağılar,fiziksel forma sahip necromancerslardan daha güçlüler.Bir zamanlarda onlarda necromancersdı fakat fiziksel hallerinin onları sınırladıklarını düşünüp fiziksel hallerinden vazgeçtiler.Saf enerji formundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian One

Soul cairn ruhun sıkışıp kaldığı bir yer.Black Soul Gems her kullandığında ruhu oraya sonsuz bir acı çekmesi için yollamış oluyorsun.İlk başta deedric princes ait bir mekandı,daha sonra kendilerine Ideal Masters diyen bir grup necromancers rafından yönetiliyorlar.Tam olarakta necromancers diyemeyiz aslında çünkü onlardan daha güçlüler,fiziksel bir formları yok,saf ruha açlar.Deadriclerden daha aşağılar,fiziksel forma sahip necromancerslardan daha güçlüler.Bir zamanlarda onlarda necromancersdı fakat fiziksel hallerinin onları sınırladıklarını düşünüp fiziksel hallerinden vazgeçtiler.Saf enerji formundalar.

2 kez vampir oldum kurtulmak için Black gem kullandım. Kötü yola girmem inşallah

• Arkadaşlar Skyrim Legendary Editionda Türkçe yama sorunsuz çalışıyormu ?
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    evet.ben sorun görmedim.

• teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukabay

Merhaba arkadaşlar

Oyunu yeni aldım(legendary edit.) da bir sorun çıktı. Oyun tam ekran olmuyor internette yazılan çözümleri videoları falan denedim fakat yinede olmadı. Yardım edebilecek var mı?

Ek olarak mod sistemiyle grafik ve içerik bakımından çok daha güzel oluyormuş oyun. Türkçe yamasını indirdim acaba '' olmazsa olmaz denilecek modları '' söyleyebilecek var mı ?

edit: Tam ekran sorununu ancak 8 bit yaparak çözdüm fakat bu görüntü kalıtesınde sorun yasatır diye düşünüyorum

Grafik iyileştirmesi olarak bu modları yükledim bilmediğim işime yarayacak başka bir modlar var mı ?

+ Tam ekran sorunum halen devam ediyor,8 bite indirgenmiş bir şekilde oynuyorum / Teamwiever kullanarak yapabilecek birisi çözüm getirirse iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 20 Aralık 2015; 21:24:05 >

• Hocam yukarıdaki soruna bir bakar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SonictheHedgehog-MZ

O arkadaşın sorunu gördümde müsait değildim şimdi bakabiliriz.

@kukabay

-Bana denediğin herşeyi yaz ben ona göre çözüm sunuyum.Denediğin şeyleri tekrar tekrar yazmıyım burda.
    -Birde oyun orjinal mi ? Sistem bilgilerinide yaz cpu,gpu herşeyi.
  • Orjinal oyun

Anakart: Asus Z97-A
    Ekran kartı:Evga Gtx 970 Gaming FTW
    İşlemci:İntel i7-4790K
    Ram:G-SKILL 2x4GB CL9 1600mhz

edit : win 8.1

Bütün cozunurluklerı denedim 4k goruntude bıle olmadı.
    Not defterinden Fullscreen 0-1 ve ekran cozunurlugu değişimi
    Küçük pencere moduna getirip tam ekran yapmak ( programla )
    Bilgisayarın cozunurluk ayarlarını degıstırıp tekrar ekran kartı programıyla değiştirme

en sonunda bu 8 bit (256 renk) dediğim olayda tam ekran oldu onu 16 bit yapsam bile bozuluyor... Buna rağmen oyun ilk açıldığında 1saniyeliğine küçük ekranda açılıp sonradan tam ekran oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 21 Aralık 2015; 0:48:08 >
  • kukabay kullanıcısına yanıt
    En önemlisini yazmamışsın işletim sistemi ?
  • windows 8.1
  • kukabay kullanıcısına yanıt
    -Skse kullandığını,bütün sürücülerin son sürüm olduğunu,uyumluluk ayarlarının hepsini denediğini,yönetici olarak çalıştırdığını farz ediyorum.Oyunda bulunan bütün modları devre dışı bırak.Skyrim.ini ve skyrimpref.ini yi sil.Oyunla iligli hangi exe. çalıştırıyorsan hepsini yönetici olarak çalıştır.(skse,tes..)
    -Oyunu bütün kullanıcılar için etkin hale getir.
    -Steam'i oyun için devre dışı bırak.
    -Stereoscopic 3d devre dışı bırak/aç.
    -Vertical sync devre dışı bırak/aç.
    -Skyrim.ini bulunduğu dosyayı salt okunur yap/yapma.

EDİT:Bunları denediysen yada işe yaramıyorsa yarın akşam team ile deniyebilirim.Bu şekilde daha çabuk çözüme ulaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 21 Aralık 2015; 1:43:40 >
  • 
Sayfa: önceki 13771378137913801381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.