Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1370. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13681369137013711372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haunt54

Oyunun kontrollerinde problemmi var benmi beceriksizim anlayamadım, klavye mouse ile oynuyorum çok zorlanıyorum kontrol kolaylığı ile alakalı mod varmıdır acaba

Zorlanmaktan kastin ne?Bence cok kolay
  • uzun zamandır başlama niyetindeydim sonunda başladım.bayağı sardı beni ama dünya çok büyük , bi ton görev var ve büyüler birleştirmeler kafamı karıştırıyor.ben direk dalıyorum birde bi satıcı bulsamda şu üzerimdekileri satsam.
  • Bence belli başlı özelliklere yüklen.Karakterin hangi ırk ise ona o ırkı diğer ırktan ayıran kendine özgü özellikleri var.Mesela high elf veya breton karakter aldıysan büyü yeteneklerin iyi olur diğer ırklara göre.Benim karakter nord ve savaşçı taşını aktif ettim oyunda.Savaşçı olarak oynuyorum.Benim için en önemli perkler demircilik,tek el silah,çift el silah,okçuluk.Sende karakterine uygun olarak perklere yüklen.
  • Şehirlerde ve köylerde bolca satıcı var, ancak her itemi her satıcıya satamıyorsun, örneğin silah tüccarına sadece silah zırh vs. gibi itemler satabiliyorsun.
  • Snipertalent kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bişeler sattım ama sgaliba ucuza gitti :) ama envanterim hep dolu oluyor mesela ejderha kemikleri fazla yer kaplıyor sizce onları satmalımıyım. bir işe yarar mı birde bu envanter kapasiteni nasıl artırabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejderha kemikleri ile ejderha zirhi yapabilirsiniz.Tabi baya seviye gerektiriyor

Eger eviniz varsa,evdeki sandiklarda depolamak vs en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim'de kutsal taşlar var mesela zaten oyuna ilk girişinde Irmak Koru'na giderken Hadvar gösteriyor sana, onun gibi bir sürü farklı özellik sağlayan taşlar var, bu taşlardan birisi de Küheylan Taşıydı sanırım, benim şu anda oynadığım karakterimde aktif etkisi var, taşıma kapasitesini 100 artırıyordu yanında bir özelliği daha vardı ancak unuttum. O taşın kutsamasını alarak 100 artırabilirsin, ayrıca Skyrim'de kendine yardımcı olarak paralı asker alabilirsin, ancak oyunun başında kuleye saldıran ejderhayı öldürdüğünde Akçay Mevkibeyi sana bir yaver veriyor adı "Lydia", fazlalık eşyalarını onlara verebilirsin.

Hatta temizlediğin mağaralardaki sandıklara da koyabilirsin, tabi hangi mağara olduğunu falan not al sonra unutup kaybetme.

Envanter kapasitesini artırmanın bir yolu da yankesicilik yetenekleri arasında yine kapasiteyi 100 artıran bir skill var onu açabilirsin.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    evim falan yok. nasıl alınır acaba daha oyun başındayım ama sanırım önce türkçe klavuza ihtiyacım olacak yoksa herşeyi burda sormam zaman alır sizide yorarım.böyle detaylı bir klavuz mevcut mu

• Snipertalent kullanıcısına yanıt
    kutsal taşları gördüm ama önüme hangisi gelirse onu açıyorum.cahilim o konuda .lydia yanımda sağolsun arada kayboluyor ama onun ölme ihtimali falan varmı kaybolmasın eşyalar.birde ufak bir soru sorayım kül yaratıkları var bir görevde.tapınakta geçiyor fakat çok güçlüler 2 vuruşta alıyorlar onları yemenin yolu nedir.

• Whiterun vsde jarlin verdigi gorevleri yaparsan ev satin almana izin veriyor.Sonra icini de para vererek dekore edebiliyorsun

• Lydia ölebilir, o risk var. Dediğim taşı internetten skyrimin wiki siteler var ingilizce ismini araştırarak nerede olduğunu görebilrsin, haritada yerini gösteriyorlar, bulamadığın çoğu yeri böyle bulabilirsin.
  • ikinizede çok teşekkürler yardımlarınız için.

• Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var. Lakeview manor'da arsa aldım ve evi inşa etmey başladım. Ardından Enchanhent tower diktim. Ancak şöyle bir sorun var. Silahlara büyü bastığımız masayı inşa etmeye çalışıyorum ama item üzerimde olmasına rağmen eksik diyor. Nasıl bir problem bu bileniniz varmı acaba? İtem olarak; altın külçe, nail, işlenmiş ay taşı, cam ve kocaman ruh taşı istiyor.. üzerimde hepsi olmasına rağmen ruh taşı yok gibi gözüküyor. bilen duyan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var. Lakeview manor'da arsa aldım ve evi inşa etmey başladım. Ardından Enchanhent tower diktim. Ancak şöyle bir sorun var. Silahlara büyü bastığımız masayı inşa etmeye çalışıyorum ama item üzerimde olmasına rağmen eksik diyor. Nasıl bir problem bu bileniniz varmı acaba? İtem olarak; altın külçe, nail, işlenmiş ay taşı, cam ve kocaman ruh taşı istiyor.. üzerimde hepsi olmasına rağmen ruh taşı yok gibi gözüküyor. bilen duyan varmı acaba?

Kocaman Ruh Cevheri Kocaman ruh la dolu olmali. Bu sekilde olmazsa tamamen bos bir cevher ile dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 25 Ekim 2015; 7:46:45 >
  • Yil olacak 2016 hala oynarim ne efsane oyun be

• Arkadaşlar yük taşıma hilesi kullanıyorum. Ama oyunu her yükleyişimde hileyi yeniden yazmam gerekiyor. Sabit kalmasının yolu varmı acaba?
    Kitaplarda geçen olayları haritadan takip etmek istyorum ama Skyrim dışındaki bölgelerin detaylı haritasını bulamıyorum. Bilen link atarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundonumu -- 25 Ekim 2015; 9:23:04 >
  • Beyler oyundaki kafa kesme vuruşunu nasıl yapıyoruz?Bugüne kadar yüzlerce saat oynamışımdır iki kez kafa kopartabildim kılıçla.Koparttıklarımda büyücülerin kafasıydı.Biliyorum canice ama arada sırada böyle vahşice öldürmek fena olmaz aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Beyler oyundaki kafa kesme vuruşunu nasıl yapıyoruz?Bugüne kadar yüzlerce saat oynamışımdır iki kez kafa kopartabildim kılıçla.Koparttıklarımda büyücülerin kafasıydı.Biliyorum canice ama arada sırada böyle vahşice öldürmek fena olmaz aslında.

two hand ve one hand skill bölümlerinden hangisini kullanıyosan bunların seviyesi 50 olduğunda kafa koparma ihtimali oluşturan perk var onu açınca kopartıyor
    kafa koparma deyince aklıma geldi masanın önünde oturan bir haydut vardı beni görünce ayağa kalktı o anda saldırıp öldürdüğümde kafası masanın üstündeki tabağın içinde kalmıştı, skyrimde yaşadığım en harika andı sanırım kafasının tam tabağın içine düşmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

quote:

Beyler oyundaki kafa kesme vuruşunu nasıl yapıyoruz?Bugüne kadar yüzlerce saat oynamışımdır iki kez kafa kopartabildim kılıçla.Koparttıklarımda büyücülerin kafasıydı.Biliyorum canice ama arada sırada böyle vahşice öldürmek fena olmaz aslında.

two hand ve one hand skill bölümlerinden hangisini kullanıyosan bunların seviyesi 50 olduğunda kafa koparma ihtimali oluşturan perk var onu açınca kopartıyor
    kafa koparma deyince aklıma geldi masanın önünde oturan bir haydut vardı beni görünce ayağa kalktı o anda saldırıp öldürdüğümde kafası masanın üstündeki tabağın içinde kalmıştı, skyrimde yaşadığım en harika andı sanırım kafasının tam tabağın içine düşmesi

İki skill e de çoğu kez perklerini açıyorum ama bu olay genelde rastgele oluyor.Hatta two handed skill legendary seviyesinde.Tekrar perklere bir bakayım.
    Birde forsworn briarheart ın kalbini alıp öldürebiliyormuşuz ama çok denememe rağmen kalbini alamadım nedense.Bunun içinde galiba pickpocket yeteneği iyi olmak zorunda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

quote:

İki skill e de çoğu kez perklerini açıyorum ama bu olay genelde rastgele oluyor.Hatta two handed skill legendary seviyesinde.Tekrar perklere bir bakayım.
    Birde forsworn briarheart ın kalbini alıp öldürebiliyormuşuz ama çok denememe rağmen kalbini alamadım nedense.Bunun içinde galiba pickpocket yeteneği iyi olmak zorunda.

zaten her zaman uçurmaz kafasını o perk açık olmadan önce kafa uçurma ihtimalin %0 o perk açıldıktan sonra örneğin %20 oluyor yani düzgün pozisyonda(adam karşındayken) öldürdüğün her 10 kişiden 2 sinin kafasını kesen kill cam ortaya çıkıyor, ayrıca skilli legendary yapınca perkler gidiyor bilmiyorsan söyleyeyim, legendary yapmanın level capı yükseltmekten başka artısı yok(eskiden 81 levele kadar çıkılabiliyodu yanlış bilmiyosam legendary olayı gelince sınırsız level capı oluştu).

• 
Sayfa: önceki 13681369137013711372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.