Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.523
Cevap
89
Favori
352.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thiler

10 Leveliz arkadaş ile ana görevlerin solo olması can sıkıcı

solo mu? görevler co-op oynanamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: untypicalgemini

quote:

10 Leveliz arkadaş ile ana görevlerin solo olması can sıkıcı

solo mu? görevler co-op oynanamıyor mu?

Ana hikaye (Mannimarco ve imparatorluğun yeniden ele geçirilmesi olay zinciri) solo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    peki bunun ne gibi dezavantajları var hocam? kendim de almayı düşündüğüm için soruyorum. mesela birlikte oynadığın arkadaşınla ana hikayeyi oynayamadığınız için yan görev gibi farklı şeyleri mi yapmak zorunda kalıyorsunuz oyun esnasında?
  • Oyunda arkadaşlarınla yapamayacağın tek görev ana görev ve mages&fighter's guild görevleridir, onun harici open world gibi arkadaşınla istediğini yaparsın; PvP-dungeon-public dungeon-side quest-daily quests vs vs
  • _FUBAR_ kullanıcısına yanıt
    peki oyunu genel olarak tavsiye ediyor musun hocam? yoksa bunun yerine şuna başla diyeceğin bir alternatif var mı?
  • Esoyu yeni aldım daha 29 seviyeyim ama bu oyun sadece etrafta gezmek için bile alınır efsane güzel mekanlar var. Görevleri söylemiyorum bile yan görevlerin bile bir hikayesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Army of Meridia görevini aldık arkadaşlar bi türlü yapamadık internette 48 lv görevi olarak geçiyor biz daha 10 lv yiz ne yapıcağız
  • smalhero kullanıcısına yanıt
    bundan önce oynadığım online oyun (cs: go'i saymazsak) diablo 3 idi ve iki bin saatten fazla gameplay sürem vardı. elbette tür ve içerik olarak farklı oyunlar ama temelde istediğim karakterimin gelişmesini adım adım hissetmek. sanırım bu da, eso'ın iyi yapabildiği bir şey.
  • quote:

The Army of Meridia görevini aldık arkadaşlar bi türlü yapamadık internette 48 lv görevi olarak geçiyor biz daha 10 lv yiz ne yapıcağız

Artık görevlerin öyle level sınırı kalmadı. One Tamriel görevlerdeki yaratıkları da scaleliyor lakin yinede levelin düşükse skillerini ve pasiflerinin azlığı ve oyuna yeterince adapte olmamış olmandan ötürü görevi yapmakta zorlanabilirsin.
  • diablo 3 hariç diğer 2 oyununu oynadım. Diablo'daki gibi kasvetli bir hava yok, gez dolaş çayır çimen dağ tepe yeni yerler keşvet. Elders scrolls hikayesini söylemiyorum bile. En az Warcraft kadar iyi tasarlanmış bir hikaye. Bu arada oyunda ilk 50 seviye pek de önemli değil asıl olay champion seviyelerinde başlıyor dungeonlar trialler istediğin seti craft etmek için çabalama falan derken zaten karakterin gelişimini çok iyi gözlemliyorsun ama tavsiyem ingilizce düzeyin ortanın üstüyse al ve oyna çünkü dediğim gibi her görevin ayrı güzelliği var diyalogları hemen geçersen çabuk sıkılırsın oyundan birçok Türk oyuncu görevleri anlayamadığından oyunu bırakıyor. PvP kısmına girmeyeyim hiç 1v1 dışında bana da nasip olmadı. Daha yüksek seviyeli arkadaşlar onu anlatır artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 10 Aralık 2016; 18:55:14 >

• smalhero kullanıcısına yanıt
    hocam yukarıda da yazmıştım, pvp zaten pek ilgimi çekmiyor ama anlattıkların hoşuma gitti. sürekli daha zor yerleri keşfetmek ve bunun için de daha iyi hale gelebilmek, bunu da daha iyi itemlar peşinde koşmak suretiyle yapmak aslında tam da istediğim şey. ingilizcem üst düzey değil ama okumayı seviyorum, metinlerle barışığım yani :) lore'u tam anlayamam belki ama görevlerde sıkıntı çıkmaz sanırım.

geriye kaldı ne oynayacağıma karar vermek. favori sınıfım summoner ki diablo'da 1000 saati sırf witch doctor ile oynadım fakat bu oyunda summoner diyebileceğimiz bir class yok sanırım. skyrim'de de 100 saati fire mage bir dark elf ile devirmiştim ama bunda nasıl yaparım karar veremedim henüz
  • quote:

hocam yukarıda da yazmıştım, pvp zaten pek ilgimi çekmiyor ama anlattıkların hoşuma gitti. sürekli daha zor yerleri keşfetmek ve bunun için de daha iyi hale gelebilmek, bunu da daha iyi itemlar peşinde koşmak suretiyle yapmak aslında tam da istediğim şey. ingilizcem üst düzey değil ama okumayı seviyorum, metinlerle barışığım yani :) lore'u tam anlayamam belki ama görevlerde sıkıntı çıkmaz sanırım.

geriye kaldı ne oynayacağıma karar vermek. favori sınıfım summoner ki diablo'da 1000 saati sırf witch doctor ile oynadım fakat bu oyunda summoner diyebileceğimiz bir class yok sanırım. skyrim'de de 100 saati fire mage bir dark elf ile devirmiştim ama bunda nasıl yaparım karar veremedim henüz

Summonera en yakın şey sorcerer. Bu arada level progressive istiyorsanız bu oyunda level atladıkça ve süper itemler düşündükçe öyle süper aşırı güçlendiğimizi hissetmiyorsunuz zira oyuna one tamriel ile level "özgürlükçü" bir sistem geldi. Sürekli güçlenmekten ziyade, sürekli oyun hakkında daha tecrübeli hale geldiğinizi hissediyorsunuz.

her itemda daha iyi hale gelmeyi zaten beklemiyorum hocam ama illa ki küçük miktarlarda da olsa ve uzun zaman da alsa bir ilerleme olacaktır. özellikle belli bir seviyeden sonra bu iyice yavaşlar ama yine de devam eder. ki endgame içeriği hakkında da bilgim yok pek oyunun.
    bu arada sürekli daha tecrübeli hale geleceğimle ilgili kısmı anlamadım. sana zahmet detaylandırabilirsen sevinirim.
  • quote:

her itemda daha iyi hale gelmeyi zaten beklemiyorum hocam ama illa ki küçük miktarlarda da olsa ve uzun zaman da alsa bir ilerleme olacaktır. özellikle belli bir seviyeden sonra bu iyice yavaşlar ama yine de devam eder. ki endgame içeriği hakkında da bilgim yok pek oyunun.
    bu arada sürekli daha tecrübeli hale geleceğimle ilgili kısmı anlamadım. sana zahmet detaylandırabilirsen sevinirim.

Oyunda Pvp ve Dövüş mekanikleri gittikçe daha az hata kaldırır bir hale geliyor. Tecrübe derken oyun mekaniklerine iyicene alışmaktan bahsediyorum

• anladım hocam.
    benim en çok merak ettiğim şeylerden birisi de endgame içeriği. ilk merak ettiğim buraya ulaşmak ortalama ne kadar sürüyor? yani ortalama kaç saate oyundaki işi gücü halledip oyunu "bitirmiş" oluyoruz? ve daha da önemlisi bitirince ne yapıyoruz? yani burada bahsettiğimiz muhtemelen 100-150 saat sonrası oyuna başladıktan itibaren fakat bu süreden sonra yapacak bir şey kalmıyor mu yoksa azalsa bile yapacak şeyler bulabiliyor muyuz?
  • quote:

anladım hocam.
    benim en çok merak ettiğim şeylerden birisi de endgame içeriği. ilk merak ettiğim buraya ulaşmak ortalama ne kadar sürüyor? yani ortalama kaç saate oyundaki işi gücü halledip oyunu "bitirmiş" oluyoruz? ve daha da önemlisi bitirince ne yapıyoruz? yani burada bahsettiğimiz muhtemelen 100-150 saat sonrası oyuna başladıktan itibaren fakat bu süreden sonra yapacak bir şey kalmıyor mu yoksa azalsa bile yapacak şeyler bulabiliyor muyuz?

Endgame içerikle ilgili detaylı bilgiyi endgame içeriği yutmuş tecrübeli arkadaşlar versin. Tek söylemek istediğim, rush b rush b modunda oynamadığınız sürece o endgame içeriğe 100-150 saatte varmanın imkanı yok.
    hocam seni de çok meşgul ettim, kusura bakma. acelem yok, rush b modunda değil de crafting ve en az bir meslekte daha sonuna kadar uzmanlaşmayı düşünüyorum hatta.
    cevaplar için teşekkürler

o halde ben sorumu tekrar yapıştırayım şuraya, oyunu bilen arkadaşlar cevaplayabilirler umarım:

benim en çok merak ettiğim şeylerden birisi de endgame içeriği. ilk merak ettiğim buraya ulaşmak ortalama ne kadar sürüyor? yani ortalama kaç saate oyundaki işi gücü halledip oyunu &quot;bitirmiş&quot; oluyoruz? ve daha da önemlisi bitirince ne yapıyoruz? yani burada bahsettiğimiz muhtemelen 100-150 saat sonrası oyuna başladıktan itibaren fakat bu süreden sonra yapacak bir şey kalmıyor mu yoksa azalsa bile yapacak şeyler bulabiliyor muyuz?
  • Crafting de bile uzmanlaşmak uzun zaman istiyor. Craft da son seviye 9, bunu öğrenirken bile senden 1 ay beklemeni istiyor. Sonra üstüne birde motifleri bulma geliyor. Hepsini satın alabilmek için iyi maddi imkana, düşürmek içinde fazla fazla boş vakte ihtiyacın var. Level 50 olduktan sonra veteran seviyeler başlıyor, düzgün bişi olabilmesi için veteran seviyen en az 300 olmalı. Sonra bunun üstüne dungeonlar ile set toplama, trialler ile set toplama vs geliyor. Hepsini yalayıp yuttuktan sonra oyun monotonlaşıyor seni pvp ye itiyor. Çünkü başka yapacak bir şey kalmıyor.
  • peki hocam bahsettiğin bu monotonlaşmaya başlama sürecine kadar geçen zaman ortalama ne kadar, oyunu normal seyrinde, yavaşça, sindirerek oynayan birisi için?

bir de sen ne kadar süre oynadın bunu hocam? her ne kadar sonunda monotonlaşmaya başlıyormuşsa da yanlış anlamadıysam endgame içeriğinden memnunsun, en azından yeterli buluyorsun?

aynı tür değiller ama mesela diablo 3 endgame olarak sıkıntılıydı ek paketten önce, bunun da aynı olup olmadığı merak ettim? bunu şunun için soruyorum, vaktim biraz değerli ve istiyorum ki atıyorum 200 saat emek verdikten sonra bir karaktere, hiç olmasın. o kadar geliştir, sona gel ama sonra hepsi bir hiç uğrunaymış hissini yaşa. çekincem bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 13 Aralık 2016; 15:56:15 >
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.