Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (365. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.523
Cevap
89
Favori
352.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden level 50 olduktan sonra üstüne 16 level daha alıp vet 16 olup oyunun son seviyesine ulaşıyorduk. Son güncelleme ile veteran rank sistemini kaldırıp champion points sisteminin içerisine gömdüler. 50 level olduktan sonra level değil champion points ilerliyor.
    Eskiden v16 olan adam şuan chmp 160 oldu. Kıyafetlerde de bu durum böyle, son seviye chmp 160

level 50 chmp 63 olsan mesela , lvl50 chmp 120 lik kıyafeti giyemezsin.
  • Aldmeri Dominion ittifakında " The Sleepless INC " adında Türk oyunculardan oluşan guildimiz mevcuttur. Okulların kapanması ile beraber aktif oyuncu sayımız fazlasıyla artmış vaziyette. Dungeon aktivitelerimiz, akşamları 12 kişilik aktivitelerimiz ve hiç durmayan PvP takımımız mevcuttur. Herkese hitap eden etkinlikler var. Yeni gelenlere oyun içerisinde yardımcı oluyoruz.
    TeamSpeak kullanıyoruz ayrıca Whatsapp grubumuz var.
    Facebook grubumuzun adı : ESO The Sleepless Inc

İttifakımız : Aldmeri Dominion

Katılmak isteyen arkadaşlar @.... ile başlayan account isimlerini özelden mesaj atabilirler.
  • Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun steamda kaç gb acaba ? 50 mi tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Swothra

Aldmeri Dominion ittifakında " The Sleepless INC " adında Türk oyunculardan oluşan guildimiz mevcuttur. Okulların kapanması ile beraber aktif oyuncu sayımız fazlasıyla artmış vaziyette. Dungeon aktivitelerimiz, akşamları 12 kişilik aktivitelerimiz ve hiç durmayan PvP takımımız mevcuttur. Herkese hitap eden etkinlikler var. Yeni gelenlere oyun içerisinde yardımcı oluyoruz.
    TeamSpeak kullanıyoruz ayrıca Whatsapp grubumuz var.
    Facebook grubumuzun adı : ESO The Sleepless Inc

İttifakımız : Aldmeri Dominion

Katılmak isteyen arkadaşlar @.... ile başlayan account isimlerini özelden mesaj atabilirler.

Oyuna yeni basladim davet atabilir misiniz acaba? Kullanici adim @sezgingorkem . Facebook grubuna da katilim istegi gonderdim. Teamspeak icin de ip verirseniz geleyim.

• Orsinium, Thieves Guild veya Dark Brotherhood. Bu üçünden birini almak istiyorum hangisini önerirsiniz?
  • Dark Brotherhood ; Pek bişi yok, gereksiz dlc. Boş harita

Thieves Guild ; Buda gereksiz, boş ama içerisinde bir adet Trial barındırıyor. Maw of Lorkhaj diye, yapan arkadaşların veya guildin varsa alinabilir.

Orsinium ; Burasıda pek bişi vaad etmiyor. Tek başına yapabileceğin Maelstrom Arena dungeon var. Quest ve hikaye olarak çok daha geniş. 6 tane world boss mevcut, ödül olarak item veren.

The İmperial City ; Tünellerinde yada üstünde güzel PvP dönüyor. Tünelin ortasında farmı yapılan boss var. 2 adet oyunun en zoru olan dungeon içeriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swothra

Dark Brotherhood ; Pek bişi yok, gereksiz dlc. Boş harita

Thieves Guild ; Buda gereksiz, boş ama içerisinde bir adet Trial barındırıyor. Maw of Lorkhaj diye, yapan arkadaşların veya guildin varsa alinabilir.

Orsinium ; Burasıda pek bişi vaad etmiyor. Tek başına yapabileceğin Maelstrom Arena dungeon var. Quest ve hikaye olarak çok daha geniş. 6 tane world boss mevcut, ödül olarak item veren.

The İmperial City ; Tünellerinde yada üstünde güzel PvP dönüyor. Tünelin ortasında farmı yapılan boss var. 2 adet oyunun en zoru olan dungeon içeriyor.

Gece birleşmiş milletler olarak bir Türk bir Güney Afrikalı bir Fransız bir de sanırım Portekizli olarak voicp'ye girdik daha önce yapmamış 2 kişi ile. İlk boss hani şu zombileri bombaladığımız illallah dedirtti ama halledebildik. 2. ve 3. bossta fazla zorlanmadan geçtik ama şu 4. boss'ta 12. denemede pes etti çocuklar
    O nasıl dungeon lan öyle insanı sinir hastası yapar yemin ederim. Zorunlu olmadıkça bir daha yapmak istemiyorum diyeceğim de daha ortasında güzel drop veriyor namussuz.

• Crown fiyatlarını fazla yüksek bulan bi tek ben miyim? Steamde her hafta sonu oyunun kendisini 60 -65e almak mümkünken 3000 crowna 56 tl istiyorlar bir dlc için 55 tl fazla gibi.

• Gittigidiyordan 2 aylık eso plus al 3k crown 35 tl falan

• Düzenli raid, trial yapan guild var mı acaba?
  • Minumum haftanın 3 4 akşamı yapıyoruz. Ama belli bir düzende değil, eserse toplanıp hemen giriyoruz.

• Davet eder misiniz acaba? @B3htin ID'm.
  • En son Orsinium DLC pakedi çıktıktan kısa bir süre sonra windows'un yanına linux kurmak isterken windows'u patlatmam sebebiyle ESO'da uçmuştu.Disk kurtarma seçeneğini denemiştim fakat bir sonuç alamamıştım.Sil baştan yeniden kurmaya da üşenmiştim doğrusu.Mayıs ayında gelen yeniliklerle birlikte yeniden kurayım dedim ve indirmeye başladım.İlk seferde 37 gb boyutunda bir dosya büyüklüğü çıktı ve şu an indirmeye devam ediyor.

Diğer yandan da ESO ingilizce forumda yayınlanan 2.4.5 ile birlikte en son çıkan büyük yama notlarına göz atıyorum.Gerçekten oyunun temeli anlamında önemli değişiklikler gördüm.Birincisi çoğunuzun bildiği veteran levellerin kaldırılması.Sırf bu veteran level sistemi yüzünden başlarda oyunu bırakan çok fazla oyuncu olmuştu.İkincisi silah ve giysilere etki eden taşların bonusları.Bence bu haliyle bonuslar daha makul ve mantıklı hale gelmiş.

• daggerfall dayım @perfecto36 guild var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 10 Temmuz 2016; 1:30:20 >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    PvE ilgileniyorsan AD guildimize alabilirim. PvP de rakip olursun, keseriz

• pve deyim ben pvp için zaman var alın benide oyunu öğrenirim :)
  • Oyun hem pahalı hem de aldığı paranın hakkını vermiyor. Sırf Elder Scrolls ismi yüzünden bu kadar tutuldu(!)

Tamam oyun güzel hem de çok güzel ama be insafsızlar o kadar para veriyoruz ek olarak dlc alıp her ay plus alıyoruz en azından şu pvp deki lag sorununu çözün.

Oyunda pvp yapılmıyor.

Yapabildiğiniz en iyi pvp lagsız bir Campaign'de - oyuncu olmayacak - 1v1 ya da denk gelirse 2v2 3v3 gibi. O da oyuncu denk geleceksiniz de ya da arkadaşınız olacak duel atacaksınız.

PVE deseniz gene sıkıyor belli bir saatten sonra.

Sürekli DLC ekliyorlar para veriyoruz o saçma dlclere bir şey yok. IC ve Orsinium dışı hikaye 2 DLC var. Sırf Lorkhaj var diye Thieves Guild alınmaz. Dark Brotherhood'dan hiç bahsetmiyorum.

Oyunda emek var ama serverlerde hiç emek yok. Şu lag sorunu olmasa cillop gibi oyun bir kaç eksik dışında ama Online oyunlarda lag varsa o oyun oyunluktan çıkıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Oyun hem pahalı hem de aldığı paranın hakkını vermiyor. Sırf Elder Scrolls ismi yüzünden bu kadar tutuldu(!)

Tamam oyun güzel hem de çok güzel ama be insafsızlar o kadar para veriyoruz ek olarak dlc alıp her ay plus alıyoruz en azından şu pvp deki lag sorununu çözün.

Oyunda pvp yapılmıyor.

Yapabildiğiniz en iyi pvp lagsız bir Campaign'de - oyuncu olmayacak - 1v1 ya da denk gelirse 2v2 3v3 gibi. O da oyuncu denk geleceksiniz de ya da arkadaşınız olacak duel atacaksınız.

Sürekli DLC ekliyorlar para veriyoruz o saçma dlclere bir şey yok. IC ve Orsinium dışı hikaye 2 DLC var. Sırf Lorkhaj var diye Thieves Guild alınmaz. Dark Brotherhood'dan hiç bahsetmiyorum.

Oyunda emek var ama serverlerde hiç emek yok. Şu lag sorunu olmasa cillop gibi oyun bir kaç eksik dışında ama Online oyunlarda lag varsa o oyun oyunluktan çıkıyor maalesef.

evet evet oyun cok kotu, hesabının durumu ne ? satar mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _FUBAR_

quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Oyun hem pahalı hem de aldığı paranın hakkını vermiyor. Sırf Elder Scrolls ismi yüzünden bu kadar tutuldu(!)

Oyunda pvp yapılmıyor.

evet evet oyun cok kotu, hesabının durumu ne ? satar mısın ?

Satılık değil.

Oyunu bıraktım lakin oynamasam bile satmıyorum çünkü kişisel bilgilerim var.

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.