Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Türkçe Yama 2025 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
8
Favori
8.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • NextL-II yamasının oynanış videosu yayınlandı. Yamanın testi hâlâ devam ediyor. Yarın akşam saatlerinde yama yayınlanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=_3v1-4gZW4g

• Merhabalar, NextL-II Türkçe yaması internet sitemiz üzerinden yayınlanmıştır. NextL-II Token ile Elysium Hub üzerinden yamayı aktifleştirebilirsiniz.

https://hub.elysiumceviri.com

• Hocam sizden hızlısı mezarda helal olsun

• NextL-II ile başarılı bir iş çıkarmışssınız , ufak tefek pürüzler var ama beta için çok kabul edilebilir düzeyde. Ücret konusu da çok makul bence bu seviyede, normalde rahatlıkla ingilizce bitirebilecek seviyedeyim fakat kitap vs. metinleri daha akıcı bir şekilde hızlıca okuyarak oyun çok daha etkileyici hale geliyor. İlerisi için çok umut vadediyor bu ücret modeli bence. Katkıda bulunan herkesin eline sağlık...

• hyperneon kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, yamayı çıkardığımızdan beri her gün düzenli olarak güncellemeler yapıyoruz. Hedefimiz yamayı 30 Nisan'da betadan çıkardığımızda hiçbir hata bırakmamak.

• Hocam bende envanteri açınca bazı açıklamalarda yüzde işaretleri değişik işaretler çıkıyor. Oyun içi konuşmalarda vs. bir şey yok. İlk yüklediğiniz yamayı kurdum. Ona güncelleme getirip o sorunu düzeltecek misiniz?

• Psikotrex kullanıcısına yanıt

Kod hatalarını vs. düzelteceğim sadece. Ancak şu an için tek önceliğim NextL-II yamasını düzeltmek. 30 Nisan'dan sonra ilgileneceğim ücretsiz yamanın kod hatalarıyla.

• Yama kullandım teşekkürler. Ancak bilgisayarım bu mereti kaldırmadı. CPU ve GPU yetersizliği sebebi ile. Başka günlerde inşallah.

• Selamlar,

NextL-II yaması BETA'dan çıkmıştır ve tam sürüme ulaşmıştır. Assassin's Creed: Shadows yamasında da olduğu gibi yama BETA'dan çıkmış olsa bile biz oyunu oynadıkça her gün yama üzerinde ufak da olsa güncellemeler yapmaya devam edeceğiz. Keyifli oyunlar!

• NextL-II yamanıza hayran kaldım nerdeyse insan çevirisinden farkı yok.. bu kadar beklemiyordum böyle bir hizmet için teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.