Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Yahu bi görevdeyim bitiremiyorum. ANVİL'de ucuz ev kakaladılar bana 5000 altına.. aldık hayaletli çıktı.
    sonra neyse bi sürü olaylar oldu en son yer altındaki odayı açtık adamın iskeleti çürümüş orda.. işin aslını öğrendik ama
    şimdi yapıcaam şeyi yapamıyorum. diyo ki I MUST TOUCH THE SKELETON WHILE CARRYING BONE HAND diyo.. iskeletin ellerinden biri eksik.
    ama napıcaamı bulamadım. iskelete dokunuyorum bişey olmuyor??

yardım edebilir misiniz?

Üst katta iskeletin elini buluyordun eğer yanındaysa iskeletin eline tıkla bekle konuşuyor bi süre sonra alev alıyor canlanıyor. Onu da haklıyorsun sonra bizi kazıklayan npc ye geri dönüp haber veriyosun bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Biraz daha açıklayıcı olabilirsen yardım edebilirim. Mesela görev ekranından bir ekran görüntüsü ya da görevin tam olarak ne yazdığı yeterli olur.

"I have followed the clues hidden in the 4 volumes written by Mankar Camoran to a gravestone in Green Emperor Way. At noon, a map of Cyrodiil appeared on the gravestone, with the location of the Mythic Dawn's shrine marked on it. I need to find my way into the shrine and locate the Amulet of Kings"

aynen böyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcerer -- 26 Nisan 2006; 0:14:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

quote:

Orjinalden alıntı: rainbowr6

CLOUD RULER TEMPLE hakkında ;
    Arkadaşlar martin i aldım geldim bu temple a ,ama kapıyı açıp giremiyorum ,you need key diyor?key i nasıl ve nereden bulucaz,buda bir bug mı yoksa ??

Jauffree ile konuşman gerekiyordu sanırım

onunla konuştum zaten ,al martini götür oray dedi,arkada at var dedi onu alablirsin vs,tamam herşey güzel,bindik atlara geldik temple a ,ama yok ,yok işte kapıyı açan yok,u need key diyor kapıda ,hayret yaw..
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar martin i aldım geldim bu temple a ,ama kapıyı açıp giremiyorum ,you need key diyor?key i nasıl ve nereden bulucaz,buda bir bug mı yoksa ??

onunla konuştum zaten ,al martini götür oray dedi,arkada at var dedi onu alablirsin vs,tamam herşey güzel,bindik atlara geldik temple a ,ama yok ,yok işte kapıyı açan yok,u need key diyor kapıda ,hayret yaw..

key'e gerek yok usta, kapıya yaklaş en sağda küçük bi işaret var ona tıklicaksın başta bende görmemiştim :)

(kullandığımız kelimelere biraz dikkat edelim)- musAKka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcerer -- 26 Nisan 2006; 0:47:26 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Polwenan

nihayet vampir oldum. bu vampirliğin faydası ve dezavantajları nedir bilen varmı? 1 saat uğraştım bi kişinin kanını ememedim. varmıdır bi taktiği?

Nihayet mi Ben de dört dolanıyorum şu vampirlikten nasıl kurtulurum diye

Şehirlerdeki Temple'dan birkaç eleman ile konuş. Seni en sonunda bir kadına yönlendirecekler. O da senden:

Nightshade
    Bloodgrass
    Garlic
    Vampir Kanı
    Kertenkele ırkından bir elemanın kanını isteyecek (kadının verdiği özel bıçak ile bıçaklamak lazım)

"Cure vampirism" görevine bir kere başlayabildin mi gerisi geliyor kolaylıkla. O yüzden temple'dakiler ile vampirlik üzerine konuş.

Not: Bu bölümün sonunda ilginç bir bug var. Kadın tüm eşyaları alıyor, sana cure'u vereceğini söylüyor ama bir daha bulamıyorsun kadını. Bunun için internet sitelerinde minik 1-2 patch bulunuyor.

Özellikle bu bölümde takıldığınız yer olursa yardım ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 26 Nisan 2006; 0:52:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Yahu bi görevdeyim bitiremiyorum. ANVİL'de ucuz ev kakaladılar bana 5000 altına.. aldık hayaletli çıktı.
    sonra neyse bi sürü olaylar oldu en son yer altındaki odayı açtık adamın iskeleti çürümüş orda.. işin aslını öğrendik ama
    şimdi yapıcaam şeyi yapamıyorum. diyo ki I MUST TOUCH THE SKELETON WHILE CARRYING BONE HAND diyo.. iskeletin ellerinden biri eksik.
    ama napıcaamı bulamadım. iskelete dokunuyorum bişey olmuyor??

yardım edebilir misiniz?

Üst katta iskeletin elini buluyordun eğer yanındaysa iskeletin eline tıkla bekle konuşuyor bi süre sonra alev alıyor canlanıyor. Onu da haklıyorsun sonra bizi kazıklayan npc ye geri dönüp haber veriyosun bu kadar.

eywallah
    o eli görmemişim orda kör müyüm neyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcerer

quote:

Biraz daha açıklayıcı olabilirsen yardım edebilirim. Mesela görev ekranından bir ekran görüntüsü ya da görevin tam olarak ne yazdığı yeterli olur.

"I have followed the clues hidden in the 4 volumes written by Mankar Camoran to a gravestone in Green Emperor Way. At noon, a map of Cyrodiil appeared on the gravestone, with the location of the Mythic Dawn's shrine marked on it. I need to find my way into the shrine and locate the Amulet of Kings"

E tamam, "Mythic Dawn's shrine" senin haritanda belirtilmiş. Oraya gidip bölüme devam et.

Bu arada gidecek yönünüz aşağıda gösterilmiyorsa:

Quest ekranına gelin, Active Quest bölümünden istediğinin görevin ütüne tıklayın, sonra da yukarıdaki "map" yazısına basın. Gitmeniz gerek yer haritada gösterilcektir (özel durumlar hariç).
  • quote:

quote:

quote:

E tamam, "Mythic Dawn's shrine" senin haritanda belirtilmiş. Oraya gidip bölüme devam et.

Quest ekranına gelin, Active Quest bölümünden istediğinin görevin ütüne tıklayın, sonra da yukarıdaki "map" yazısına basın. Gitmeniz gerek yer haritada gösterilcektir (özel durumlar hariç).

Evet gösteriyor ama sorun şu ki üstüne tıkladığım zaman yolu henüz bulamadınız diyor şehre iniyorum oraya yakın bir yerlere ama yine gidilmiyor
  • BEN BU OYUNU İNDİRMEYE ÜŞENİYORUM HENÜZ OYNAMADIM....

O KADAR GÜZEL Mİ CİDDEN YAW..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet gösteriyor ama sorun şu ki üstüne tıkladığım zaman yolu henüz bulamadınız diyor şehre iniyorum oraya yakın bir yerlere ama yine gidilmiyor

Oraya hızlı olarak transport olamazsın. Atla atına, gir ormanın içine, dağ bayır demeden ilerle. Ulaşırsın sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

BEN BU OYUNU İNDİRMEYE ÜŞENİYORUM HENÜZ OYNAMADIM....

O KADAR GÜZEL Mİ CİDDEN YAW..

sen neden bahsedion
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oraya hızlı olarak transport olamazsın. Atla atına, gir ormanın içine, dağ bayır demeden ilerle. Ulaşırsın sonunda

abi ama yol yok ki nasıl ulaşıcam denedim o haritada yolu simgeleyen siyah çizgilerden yok, en sonunda dimdik bir yokuşa geliosun çıkamıosun oradan
  • O yokuştan çıkamıyorsan o yokuşun etrafından dolaşmayı dene. Sonuçta aynı noktaya bir çok yönden erişebilirsin.
  • eheh..nerede bu işaret nasıl bişidir?bi ss alıp koysanda göstersen (bi de ss tuşunu bulamadım bi?)
    quote:

quote:

quote:

quote:

key'e gerek yok usta, kapıya yaklaş en sağda küçük bi işaret var ona tıklicaksın başta bende görmemiştim :)

(kullandığımız kelimelere biraz dikkat edelim)- musAKka
  • quote:

eheh..nerede bu işaret nasıl bişidir?bi ss alıp koysanda göstersen (bi de ss tuşunu bulamadım bi?)

Bu başlık altında yazdım ben nasıl olacağını. 5. sayfada olacaktı.

Oyun içinde PrintScrn tuşunu aktif etmek
  • Birde benim sorum olacak; master lvl alcemist traning için benden 2 tane şarap istediler. Nerden bulurum ben bunları uniq winelar nerde olur? 399 lu ikiside. Inn lerde falan var ama 435 onlar.
  • ya beyler kusura bakmayın bu tarz bi oyun ilk defa oynuyorum.
    hapisaneden cıktım aylak aylak dagda bayırda dolaştım adam öldürdüm yaratık öldürdüm sonra kaleye girdim market fln yazıyodu cart curt ya ben napıcam nereye gidicem biri sölesin ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

ya beyler kusura bakmayın bu tarz bi oyun ilk defa oynuyorum.
    hapisaneden cıktım aylak aylak dagda bayırda dolaştım adam öldürdüm yaratık öldürdüm sonra kaleye girdim market fln yazıyodu cart curt ya ben napıcam nereye gidicem biri sölesin ya
    Senin durum benden de vahim.Ben yarıladım oyunu
  • çözdüm oyunu azcık ama bi şehre git dio haritada adı yazmıo şehrin.
    bide at alına biliomu oyunda vede nerden alabilirim koş koş bu yollar bitmio
  • Oyunda haritadan fast travel ile anında gidebilirsin ama oyunun azıcık da olsa zevki kaçar.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.