Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha çok xiliviati denen mavi yaratığı seviyorum, büyü filan da geçiriyor arada. Alchemy çok işe yarıyor hem maddi anlamda, hem de savaşlarda, hiç durmadan fireball tarzı büyüleri yollayabiliyorum yaptığım potionlar sayesinde, sağlık da sürekli artıyor. Şehre dalıp sırf zevk için önüme geleni öldürdüğüm oldu, 10 kişi de gelseler bişey yapamıyolar artık. Bir ara da tes construction sete dalıcam, bişeyler eklerim kendi zevkime göre oyuna. Bütün konuları bitirsen hiç bir şey kalmasa bile oyun daha devam ediyor, bedava bi sürü mod çıktı daha da çıkacak. Resmi expansion çıkıp bir de lycantrophy(kurt adamlık) eklerlerse oyuna değmeyin zevkime.
  • Arkadaşlar arena da ilk maçımı yaptım,kazandım.Gittim owyn ile konuştum ama sonuç yok ortada,arena ya tekrar çıkıp yeni bir maç yapamıyorum,owyn bana ekstradan bişi vermiyor,nedir olay tam olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainbowr6

Arkadaşlar arena da ilk maçımı yaptım,kazandım.Gittim owyn ile konuştum ama sonuç yok ortada,arena ya tekrar çıkıp yeni bir maç yapamıyorum,owyn bana ekstradan bişi vermiyor,nedir olay tam olarak?

Arenada maç kazanınca adamın yanına gidiyorsun, sana ödül olarak altın veriyor. Sonra adam ile tekrar konuşup "ready for a match" seçeneğini ile bir sonraki maç için istekte bulunuyorsun.
  • Bu arada Arena'da Grand Champion olunca yaratıklarla gösteri maçı yapacağım söylendi. Ama durmadan aynı yaratıklarla dövüşüyorum (şu boynuzlu öküzlerle).

Başka yaratık çıkıyor mu sonradan? Hep aynı ise pek uğraşmayayım.
  • ben oyunun downloadını daha yeni bitirdim, FRP sever biri olarak biraz hayal kırıklığına uğradım ancak oyun genede süper
  • Arenada genelde bana da sürekli minotaur lordlar geliyor. Ordaki kadın senin seviyene göre ayarlayacağız yaratıkları diyordu. Herhalde daha düşük levellarda farklı yaratıklar geliyor. Arenaya çıkıp belirli sattlerde dövüşebiliyorsun. Öğlene kadar bekleyip dövüşebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bu arada Arena'da Grand Champion olunca yaratıklarla gösteri maçı yapacağım söylendi. Ama durmadan aynı yaratıklarla dövüşüyorum (şu boynuzlu öküzlerle).

Başka yaratık çıkıyor mu sonradan? Hep aynı ise pek uğraşmayayım.

Tek artısı her bir dovuste kazandıgın para artıyo.ilk gittim 1000 mi ne verdiydi sonra 1500 şimdi 3. kez girdim gecen 2150 altın verdi.Para kıtlıgına haftada 1 care.

Ya bu arch-mage oldum da bu arcanedeki o enchented cheste ne atmalı ne yapmalı cozemedım.
  • Benim başıma dün ilginç bir olay geldi, alvin şehir merkezinde ok ve yayla alıştırma yapıyordum birden yanlışlık bir npc yi vurdum, normalde guarların hemen gelip beni tutuklamaları lazımken bana kızıp saldıran npc ye tüm şehir dalmasınmı? Şaştım kaldım demek o kadar çok seviyolar beni:) Ama komediydi dilencisine kadar herkez onun peşinden koştu Beny Hill show seyredermiş gibi oldum :)

Şu dark brootherhood görevlerinin başında night mother dan bahsediliyor, nerede bu night mother?
  • Arkadaşlar yanlışlıkla Strateji forumuna yazmışım.Ben bu oyundan Morrowind'den aldığım kadar keyif alamadım.Medium detail oynuyorum.Acaba sebep bu mu?Bana katılanlar var mı?
  • Grafikler düşük oynamak insanı sıkıyor bazen ben bilgisayarda oynadım çok zevk vermedi x360 takılmadığı içi keyifli keyifli oynuyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Benim başıma dün ilginç bir olay geldi, alvin şehir merkezinde ok ve yayla alıştırma yapıyordum birden yanlışlık bir npc yi vurdum, normalde guarların hemen gelip beni tutuklamaları lazımken bana kızıp saldıran npc ye tüm şehir dalmasınmı? Şaştım kaldım demek o kadar çok seviyolar beni:) Ama komediydi dilencisine kadar herkez onun peşinden koştu Beny Hill show seyredermiş gibi oldum :)

Şu dark brootherhood görevlerinin başında night mother dan bahsediliyor, nerede bu night mother?

Darkbrotherhood görevlerinin sonunda nightmotherla karşılaşacaksınız. Zaten o andan sonra artık katillik yapmıyorsunuz listener olup sadece emirleri nightmother dan speaker a taşıyorsunuz.
  • Peki Listener lık bitmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gobelin -- 28 Nisan 2006; 20:13:16 >
  • Listener'lık bitmez. Bu arada construction setle uğraşan var mı? Varsa proje grubu oluşturalım.
  • abartısız tam 4 saat daglarda ayı kovaladım.20 tane ayı oldurcem dıye tum gunumu harcadım

en sonunda becerdim ve artık destruction master training questini tamamladım destruction usutme gıydıklerımle beraber 122 oldu cok mutluyum
    azim ve duvar delme
  • ya beyler ben bi yerde takildim yardimci olursaniz ii olur bi kapi war oblivion A kapisi kralin oğlu Martinin orda... O kapiyi kaptmak gerekiomuş da ben yapamadm nasi oluo içine girdim kapinin ordan da yapamadm.... Adam bi turlu gelmio benle(Martin)
  • iyi ama vermiyor altın yahu..ve arenanın kapısı elemanı yediğim halde halen açık
    quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: rainbowr6

Arkadaşlar arena da ilk maçımı yaptım,kazandım.Gittim owyn ile konuştum ama sonuç yok ortada,arena ya tekrar çıkıp yeni bir maç yapamıyorum,owyn bana ekstradan bişi vermiyor,nedir olay tam olarak?

Arenada maç kazanınca adamın yanına gidiyorsun, sana ödül olarak altın veriyor. Sonra adam ile tekrar konuşup "ready for a match" seçeneğini ile bir sonraki maç için istekte bulunuyorsun.
  • Arkadaşlar sonunda deiştirdim geçici bi pc aldım

P:4 3.0 512+512+256 ram

Ati 256 mb 9550 radeon

ekran kartı

Çalışır demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aust -- 29 Nisan 2006; 0:27:51 >
  • Ekran kartını daha iyi bişey alsaydın keşke. Düşük detaylarda oynarsın.
  • ya bu geçici oldu biraz dükkandan bunu koparabildim ama oyunu oynamış gibi hissederim dimi?
  • Ekran kartı yüzünden zor hissedersin biraz. Bende 7600GT var. Yine kasılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.