Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nihayet vampir oldum. bu vampirliğin faydası ve dezavantajları nedir bilen varmı? 1 saat uğraştım bi kişinin kanını ememedim. varmıdır bi taktiği?
  • CLOUD RULER TEMPLE hakkında ;
    Arkadaşlar martin i aldım geldim bu temple a ,ama kapıyı açıp giremiyorum ,you need key diyor?key i nasıl ve nereden bulucaz,buda bir bug mı yoksa ??
  • sabırsızlanıorm oyun için bu akşam elime geçio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aust -- 25 Nisan 2006; 10:55:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polwenan

nihayet vampir oldum. bu vampirliğin faydası ve dezavantajları nedir bilen varmı? 1 saat uğraştım bi kişinin kanını ememedim. varmıdır bi taktiği?

Nihayet mi Ben de dört dolanıyorum şu vampirlikten nasıl kurtulurum diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainbowr6

CLOUD RULER TEMPLE hakkında ;
    Arkadaşlar martin i aldım geldim bu temple a ,ama kapıyı açıp giremiyorum ,you need key diyor?key i nasıl ve nereden bulucaz,buda bir bug mı yoksa ??

Jauffree ile konuşman gerekiyordu sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

quote:

nihayet vampir oldum. bu vampirliğin faydası ve dezavantajları nedir bilen varmı? 1 saat uğraştım bi kişinin kanını ememedim. varmıdır bi taktiği?

Burada cevap verildi nasıl olacağı biraz zor ve zahmeli bir iş...
  • +1, kurtulamadım yeniden high elf olarak başladım oyuna. Bir arkadaş yazmıştı buraya kurtulmayı büyücüye herşeyi getirdim. O sürüngen kanını getiremiyorum nası olacak anlamadım. Gidiyorum kırbaçı batırıp kaçıyorum olmadı. Bende yeniden başladım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

quote:

• Şu bribe rüşvet olayı ne işe yarar birde kontrolü nasıldır basıyoruz rasgele sonunda tutturuyoruz o navigation gibi olan menuye ama ?
  • vampirken kan nası emcez. biri sölese ne güzel olcak. faydası maydası yok mu ki bu vampirliğinde kurtulmaya çalışıosunuz.?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polwenan -- 25 Nisan 2006; 14:30:17 >
  • Kimse beğenmiyo vampirliği ama bence muhtesem bişi.Bi kere kan emdigin zaman geceleri sorunsuz devam ediyosun yasantına.Uzun sureli gorevlerde ozellikle zor olanlarda 3 4 gun kan emmedin mi major skillerine +20 ekleniyo herbişi 100 e vuruyo daha ne istiyonuz ki:)

Vampirlik super bence hem normal yasa hem olagnustu gucler al.

Kan emmek için gece 1 2 de falan bi eve gir uyuyan insanların yanına yaklas mausla tıkla feed secenegini sec.
    Her gece 1 kan emersen sorunsuz bı sekılde gun ısıgında dolasabılırsın.
    Emmezsen gittikce vampir olursun guclerın katlandıkca katlanır ama ınsanlar senden korkar kacar ve gunduz dolasamazsın.
    Ayarlanırsa orta yolu vampirlik super bence
  • Arkadaşlar bişi sorduk ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: griswold

Şu bribe rüşvet olayı ne işe yarar birde kontrolü nasıldır basıyoruz rasgele sonunda tutturuyoruz o navigation gibi olan menuye ama ?

insanlarla konuşmanı arttırır. mesela 50 point varsa bribe a tıkladığın zaman 32 altına karşılık 8 puan ekler.

konuşma kontrolü: insanlar 2 şeyden hoşlanıo 2 şeye de kızıyo. yani iki seçenek puan arttırırken 2 seçenekte puan düşürüyo. bunu seçeneğin üstüne geldiğinde konuştuğun kişinin yüz ifadesinden anlayabilirsin. dengeyi kurup puanı düzgün tıklayarak artırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deoden

Call of duty 2'yi full 1024X768 dx7'de 2X aa acip 140 fps'yle oynuyorum,buna gelince 2 adamla yakin dovuste takiliyor.Acaba benim bilmedigim birsey mi var?

Çok acıklı bir durum valla, acaba bu hıyar oyun yapımcıları sistemleri kastırmak için kasten bir şeyler mi ekliyolar oyun kodlarına nedir? İnsanın oyun keyfinin içene etmesini iyi biliyorlar o kesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

beyler bu oyunda gf 6*** serisi artık pek akıcı oynatamıyor kabul etmek lazım tamam iç mekan güzelde dış mekanlarda herşey full de bu kadar kasan ilk oyun oldu bu bende zorunlu olarak bazı ayarları düşürmem gerekti

7*** serisi yada x1*** serisiyle adam gibi oynayabilirsiniz bu oyunu
    Sen biraz havalara girmişsin niye la yoksa ekran kartı falan mı aldın.Artis

• Ya beyler bilgisayarin ozellikleri ne olmasi lazim
  • mesela imzamdaki gibi
  • Yahu bi görevdeyim bitiremiyorum. ANVİL'de ucuz ev kakaladılar bana 5000 altına.. aldık hayaletli çıktı.
    sonra neyse bi sürü olaylar oldu en son yer altındaki odayı açtık adamın iskeleti çürümüş orda.. işin aslını öğrendik ama
    şimdi yapıcaam şeyi yapamıyorum. diyo ki I MUST TOUCH THE SKELETON WHILE CARRYING BONE HAND diyo.. iskeletin ellerinden biri eksik.
    ama napıcaamı bulamadım. iskelete dokunuyorum bişey olmuyor??

yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Yahu bi görevdeyim bitiremiyorum. ANVİL'de ucuz ev kakaladılar bana 5000 altına.. aldık hayaletli çıktı.
    sonra neyse bi sürü olaylar oldu en son yer altındaki odayı açtık adamın iskeleti çürümüş orda.. işin aslını öğrendik ama
    şimdi yapıcaam şeyi yapamıyorum. diyo ki I MUST TOUCH THE SKELETON WHILE CARRYING BONE HAND diyo.. iskeletin ellerinden biri eksik.
    ama napıcaamı bulamadım. iskelete dokunuyorum bişey olmuyor??

yardım edebilir misiniz?

Haha bu NPC lerde çakal yaw tamHayaletli ev satıyolar adiler ha koptum gece gece
  • Arkadaşlar ben de bir yerde takıldım, şimdi bu 4 kitapı alıp academy university'e götürdüm şifreyi çözdük oradaki elemanla gittim güneşin doğuşunu bekledim işareti buldum yeni görevi aldım ama anlamadım görevi tam olarak mezartaşı felan birşeyler diyor çözen var mı burayı?
  • Biraz daha açıklayıcı olabilirsen yardım edebilirim. Mesela görev ekranından bir ekran görüntüsü ya da görevin tam olarak ne yazdığı yeterli olur.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.