Şimdi Ara

The Eagle (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tür:Dram
    Yönetmen:Kevin Macdonald
    Senaryo:Jeremy Brock
    Senaryo (Kitap):Rosemary Sutcliff
    Yapımcı:Tessa Ross, Duncan Kenworthy, Caroline Hewitt
    Görüntü Yönetmeni:Anthony Dod Mantle
    Oyuncular:Channing Tatum
    Mark Strong
    Donald Sutherland
    Jamie Bell
    Douglas Henshall

The Eagle (2011)

Rosemary Sutcliff'in kitabından uyarlanan filmin yönetmeni Kevin Macdonald.Kitap Britanya'nın Roma egemenliğinde olduğu yıllarda geçer. Romalı gençkomutan marcus aquila babasının komutanı olduğu "dokuzuncu lejyon"un izini sürmek istemektedir.
    Her lejyonun en önünde taşınan kartal simgesi vardır. Bu, lejyondakilerin onurunu gösterir. Bu kartalların kaybolması, lejyonun şerefine gölge düşürür. Marcus'un babasının bulunduğu dokuzncu lejyon hakkında da hoş olmayan görüşler vardır, bazıları onların savaşı bırakıp kaçtıklarını iddia eder. Marcus bir şeyleri açığa çıkarmak istemektedir.

The Eagle (2011) The Eagle (2011)
     The Eagle (2011) The Eagle (2011)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güzele benziyor..izlemek lazım.
  • Fragmanı beğendim, beklemedeyim film için.
  • Film çıkmış. İMDB'den de 6 küsür almış. pek iyi değil ama merak ettiğim bir film.
  • Bu konunun suyunu çıkardılar artık roma tarihinde başka ilgi çekici olay yokmuş gibi britanyadaki olayları anlatıyorlar hep. King Arthur, Centurion, Last Legion
  • yalnız channing hiç gitmemiş bu role ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nascar The Game 2013
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IMDB 6,4 değerlendirme yapmış fakat izleyeceğim.Tatum için bile izlenir.
  • Brrip çıksın tam çerezlik bir film
  • Bluray çıktı
  • savaş sahneleri nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

savaş sahneleri nasıl ?

Fazla savaş sahnesi yoktu. Hafiften sıkıldım diyebilirim. Biraz psikolojik açıdan ele almaya çalışmış yönetmen ama oyuncu tercihi bence yanlış eleman çok donuk duruyordu filmde.
  • savaş sahnesi pek olmasa da izlemeye değer film. . çok şey beklemeyin ama. .
  • Güzel filmdi. Savaş sahnesi yok diye bekliyordum yorumlardan. Ama vardı yine de.
    Benim için yeteri kadar iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 18 Haziran 2011; 19:14:03 >
  • Anlamadım ben bu işi. 2010 yazıyor ama daha yeni vizyona girmedi mi bu film?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Anlamadım ben bu işi. 2010 yazıyor ama daha yeni vizyona girmedi mi bu film?

çoktan girdi de bitti başka filmle karıştırıyor olabilirsin
  • Filmi bende izleme fırsatı buldum.Gerçekten güzeldi.Abartılacak bir sahne göremedim.Bende mamunda kullanıcısıyım,R5'Li olanı indirdim.Kalitesi güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Anlamadım ben bu işi. 2010 yazıyor ama daha yeni vizyona girmedi mi bu film?

çoktan girdi de bitti başka filmle karıştırıyor olabilirsin

http://www.imdb.com/title/tt1034389/

Bende tv de programda geçen gün görmüştüm. Vizyona girmesini bekliyorum hatta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.