Şimdi Ara

The Divide (2011) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trailer da 1. Dakikadan sonra calan sarkinin ismini bilen var mi ? Bu arada film bence cok iyiydi.
  • asla gitmeyin. Çok b.ktan bir film. Herşeyiyle berbat, konu berbat, atmosfer berbat, oyunculuk berbat.
  • Fallout oyununu oynayıpta filme giden var mı acaba?

Filmde bol bol "Vault" yada " Mutant" var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 30 Mart 2012; 22:59:32 >
  • fallout'un ilk çıkan oyunundan itibaren oynamış biri olarak diyebilirim ki, bu filmden hiçbir zevk almayacaksınız. Ne Vault var ne de Mutant. Spoiler nasıl konuyor bilmiyorum ama yazayım; saçı dökülen birkaç i.neden başka hiçbirşey yok . Nefret ettim filmden ...
  • Iyi filmdi. 2001 yapimi The Hole isimli filmden beri bu tarz guzel bir film izlememistim.

Bu filmi begenenler onu da izleyebilir.

http://www.imdb.com/title/tt0242527/

Bu arada bu filmin Fallout oyunuyla alakasi oldugunu ve onun resmi filmi oldugunu nerede okudunuz? ben oyle bir habere veya bilgiye rastlamadim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 31 Mart 2012; 0:16:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Hollywood filmleri ve dizilerinde hep bir gereksiz asabiyet var. Güzelce birşey söyleyene ters ters bakmalar, aşırı tepki vermeler, kavgalar, bağırışlar falan. İzleyen insanlar üzerinde olumlu etki bırakmadığını düşünüyorum.

Bu film de onlardan biri olacak sanırım. 8 kişilik asabi insanın yaşadıkları birbirlerine bağırış çağırışlarını izleyeceğiz. Aynı "The Mist" filmindeki gibi...

Nokta atışı olmuş.

İnsanların otorite kavgası. Arada ezilenler. Ve son zamanlarda dozunu iyice arttırdıklarını düşündüğüm erotizm.

Film tahmin ettiğim gibi çıktı. Aslında tahmin edilebilirlik bakımından vasat diyebilirim. İşleyiş ve kalite bakımından ortanın üzerinde.

Ben pek beğenmedim nedense..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 31 Mart 2012; 11:25:41 >
  • Şimdi izledim filmi.

Bence çok iyi olmuş. Oyunculuklar müthiş. Son zamanlarda izlediğim en iyi oyunculuklar. Kurgu güzel, makyajlar mükemmel ötesi. Özel efektler ve konu da çok iyi.

En azından benden bir 8 alır 10 üzerinden.

@-s-laughter Ayrıca yanlış olmuş galiba filmin fallout ile bi alakası yok. Bazı ülkelerde ismi fallout sadece. Ayrıca atmosfer nasıl berbat olabiliyor ya? Bana bi eksik söyle şu şöyle de. Oyunculuklarda çok iyi. Kimi beğenmedin ki?

Vay arkadaş.

• gece izlediğimden midir nedir nerdeyse hiçbirşey anlamadım en kısa sürede yeniden izleyeceğim ama burdan sorayım şimdi o küçük kızı deney için mi aldılar yoksa iyilik olsun gelecek kurtulsun diyemi aldılar?
    Bina mı çökmüş o naylondan yol neyin nesiydi oraya ana üsmü kurmuşlar?
    Bunları temizlik olsun nasıl olsa ölecekler daha fazla yayılmasın diyemi öldürmek istediler yoksa koreliler amerikayı yerle bir etti numune topladı geri kalanı temizlemeye mi çalışıyorlar?
    Birde tuvaletler ayrı yerde adamın özel kasası ayrı yerde idi kız sonunda ortak kapıyı kitledi adamın odasına girdi onlar ortak kapıyı kırdılar adamın odasının önüne geldiler kız ne ara çıkıp adamları aşıp tuvalete girdi orayı anlamadım?

ama sürükleyici güzel filmdi normalde klasiktir adamlar oturur eski yaşamlarında kim olduklarını konuşurdu bunlar o kısmı geçmilşler çok yoktu eski kısımları anlatma sonu acayip sürükleyiciydi acaba 2. film gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

gece izlediğimden midir nedir nerdeyse hiçbirşey anlamadım en kısa sürede yeniden izleyeceğim ama burdan sorayım şimdi o küçük kızı deney için mi aldılar yoksa iyilik olsun gelecek kurtulsun diyemi aldılar?
    Bina mı çökmüş o naylondan yol neyin nesiydi oraya ana üsmü kurmuşlar?
    Bunları temizlik olsun nasıl olsa ölecekler daha fazla yayılmasın diyemi öldürmek istediler yoksa koreliler amerikayı yerle bir etti numune topladı geri kalanı temizlemeye mi çalışıyorlar?
    Birde tuvaletler ayrı yerde adamın özel kasası ayrı yerde idi kız sonunda ortak kapıyı kitledi adamın odasına girdi onlar ortak kapıyı kırdılar adamın odasının önüne geldiler kız ne ara çıkıp adamları aşıp tuvalete girdi orayı anlamadım?

ama sürükleyici güzel filmdi normalde klasiktir adamlar oturur eski yaşamlarında kim olduklarını konuşurdu bunlar o kısmı geçmilşler çok yoktu eski kısımları anlatma sonu acayip sürükleyiciydi acaba 2. film gelir mi?

2. film gelse muhteşem olur ama geleceğini zannetmem.

Küçük kızı niye aldılar bilmiyoruz. Naylondan yol genelde yayılma riski olan hastalıklarda kullanılır burdada radyasyonu önleyici etkisi olabilir. Bu tür kıyafetli abilerin olduğu bir yerde beklenilen bir yapı.
    temizlik olsun diye algıladım ben. küçük kızı temizleyip insan ırkını yeniden devam ettirmek gibi bişey olabilir ya da en azından kurtarabildiğimizi kurtaralım gibi birşey olabilir.

Tuvalet konusunda haklısın benimde dikkatimi çekti. Bilmiyorum belki içeride başka bir tuvalet daha vardır. O adama özel.
  • 1-Nükleer bombadan adamlar resmen koşarak kaçtı. Yapılan deneme atışlarının videolarında pekte öyle bir fırsatın olmayacağı bariz ortada gibiydi.
    2-Adamlar hava girmesin diye kapıları bantlıyorlar ama ne hikmetse altta kanalizasyon sistemini kullanıyorlar. Ayrıca madem altta o denli bir derya vardı bunlar neden kireçle uğraştılar artistlik yaptılar.
    3-Adamlar geldi çocuğu aldılar 2 kişiyi orada bıraktılar geri dönüp hesabını sormayı geçtim kapının önüne birde üs kurmuşlar. O kadar tehlikeli madem o halde bu piknik havası neden?
    4-Adamlar contayı yakıyorlar ama ne hikmetse başroldeki taş gibi ablaya kimse dokunmuyor bile. O kadar erkek o kadar süre öyle bir yerde kalacaklar. O duruma gelecekler ve o abla oradan sağ çıkacak. Oldu!
    5-İlk seferinde öldürmediler. İkincide öldürmediler. Dalga geçer gibi üzerlerine kapıyı kaynattılar. Resmen saçmalık.

Açıkcası senaryo tatmin etmedi. Bol zamanlı durumlarda izlenir. Ben fazla beğenmedim.
  • güzel film insan doğası üzerine önemli bir çalışma.
  • Herkese hitap etmeyen (kesinlike herkese hitap etmiyor ) oyunculukların tavan yaptığı filmlerden bir tanesi.Konusu tam verilmiş aslında aksiyona doğru kayabilecek bir konuyu psikolojiye çekmişler filmin en büyük kaybı bu yüzden olmuş sanırım.Ancak aksiyon olsaydı bu kadar iyi oyunculuk görmezdik diye tahmin ediyorum.
  • Bu tür piskolojik değişimler sizin için önemliyse insan doğasıyla ilgili gerçekleri kavrayabiliyorsanız çok güzel bir film ama yok öyle bişi felan diyecek kendinzi kandıracaksanız hiç izlemeyin derim. Arkadaşlar hangi kafayla izlemiş onu anlamadım biri diyorki neden daha önce brakmadı giden gitseydi tuvaletten çıksaydı, koskaca filmin asıl son noktası son bi oksijen elbisesinin kaldığıydı ondan izin vermedi adam kimsenin gitmesine. Biri diyorki kız nasıl gitti adamlar görmeden adamlar yangunla uğraşıyor kızımı takip edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Bu tür piskolojik değişimler sizin için önemliyse insan doğasıyla ilgili gerçekleri kavrayabiliyorsanız çok güzel bir film ama yok öyle bişi felan diyecek kendinzi kandıracaksanız hiç izlemeyin derim. Arkadaşlar hangi kafayla izlemiş onu anlamadım biri diyorki neden daha önce brakmadı giden gitseydi tuvaletten çıksaydı, koskaca filmin asıl son noktası son bi oksijen elbisesinin kaldığıydı ondan izin vermedi adam kimsenin gitmesine. Biri diyorki kız nasıl gitti adamlar görmeden adamlar yangunla uğraşıyor kızımı takip edecekler.

hocam eşek hoşaf benzetmesi yapacağım ayıp kaçacak
  • Güzel filme benziyor 37gb imiş boyutu.
  • Yorumları okudum da heralde ben anlamadım filmi ve oyunculuklar diye düşünüyorum.
    Son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden biriydi... Hiç beğenmedim.
  • Bence süper bir filmdi. Bildiğimiz "Fallout" adlı oyunla yakından uzaktan alakası yok, bambaşka bir hikayesi var. Sıradan bir gerilim filmi gibi başlayıp da kısa sürede bu kadar sapıtan ve dağıtan bir filme uzun zamandır denk gelmemiştim. Senaryosunda cevaplamadığı ve açıkta bıraktığı çok konu var ama asıl odaklandığı 8 kişinin hikayesine öyle yoğunlaşıyor ki bu ilgi çekici yan konuları pek sorgulama ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Müzikler zaten enfes ve filme cuk diye oturmuş, e daha ne olsun? Benden 10 üzerinden 8'i alır.
  • Bu arada filmi izleyebilirim diye fazla okumadım ama konuda Spoiler'lar var sanki?
  • Pek iyi bir film değil bana göre. The Road'u izleyin. Apokaliptik senaryo seviyorsanız muhteşemdir.
  • İlk seyrettiğimde etkisi bayağı sürmüştü, beğenilen bir film değil bir türlü olamadı ama benim arşivimde var tavsiye ederim herkese seyredin seyrettirin (herkes kaldıramaya bilir).

Soundtrack albümü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.