Şimdi Ara

The Dictator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altyazılı olarak izleyen varmı?Turkcealtyazi.org ta dün geldi altyazısı daha kontrol edilmedi.Kararsız kaldım beklemeli miyim?
     The Dictator

quote:

O, ülkesine demokrasinin gelmesini engellemek için her koşulla, her engelle sonuna kadar mücadele eden ve direnen bir diktatör!

Amerikan televizyon dünyasının çılgın Borat'ı Sacha Baron Cohen, son bombası Brüno'dan sonra "Diktatör" ile sinema perdesine dönüyor.

Tiranlık kuran bir diktatörün yapabileceği ve neden olabileceği bütün saçma sapan olayları en absürt noktaya taşıyan filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını önceki filmlerinde de beraber çalıştığı Larry Charles üstleniyor. Filmde Cohen dışında Megan Fox, Anna Faris, Ben Kingsley ve Jason Mantzoukas gibi isimleri görmek mümkün.

edit:Film afişi ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyAnanas -- 9 Ağustos 2012; 20:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• film listemde izleyeceğim

• Aynen hocam fakat altyazıdan endişeliyim biraz fakat Özgür Efekan ın gönderdiği altyazı da var Teen Wolf ta hep onunkileri indirirdim gayet iyiydi
  • Filmin fragmanı çok güzel, film hakkında iyi bir fikir oluşturmak için yeterli.

• Metin Dökmen & mermaid52

İzleyebilirsiniz bu arkadaşlara onaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 9 Ağustos 2012; 23:12:24 >
  • divxplanet'ta altyazı çıkmış hemen izledim beğendim ben komikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 9 Ağustos 2012; 23:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Filmin fragmanı çok güzel, film hakkında iyi bir fikir oluşturmak için yeterli.

Fragmandaki sahneler filmde yokmuş gibi bi yorum okumuştum fakat tam emin değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.