Şimdi Ara

The Day the Earth Stood Still (2008) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezil bir film anlaşılan uzak durup daha iyi bir şekilde vakit geçirmekte fayda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

görsel efektler iyi olunca film iyi kötü olunca da film kötü olmaz, Dark Knight'ı göklere çıkardınız bu yüzden.

Dark Knight'da görsel hiçbir efekt yoktu. (filmin son sahnelerinde Batman'in sonar olayıyla çevredekileri görmesini saymazsak.. ki o da sahnelerin doğallığını bozan bir efekt değil harbi harbi gösterilmiş bir görüntüdür, bu görüntüyü evdeki bilgisayarınızda da yapabilirsiniz. thermal görüş gibi bir şeydi yani) Filmde gördüğünüz sahnelerin tamamı birebir gerçek olarak çekilmiş sahnelerdir. Dark Knight'ı Dark Knight yapan Heath Ledger ve filmin sahnelerine harcanan milyonlarca dolardır ve bahsettiğim gibi sahnelerin tamamen orijinal olmasıdır.

Film sektöründe görülecek ender şeylerden biridir, bu kadar müthiş sahnelerin bu kadar doğal olması olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Aralık 2008; 23:21:05 >

• Bugün izledim ve hayal kırıklığına uğradım. Efektler felan güzeldi ama konu 0 dı. 3/10
  • Film gerçekten bomboştu, öyle geçip gitti zaman film boyunca,sanki filimin yarısı kesilmiş gibiydi. Konu aslında güzeldi ama sanırım yönetmen biraz acemiymiş. Yani sırf sosyal mesaj verdiği için belki 6/10. Bu arada yukardaki arkadaş the day after tom. ile karşılaştırmış. Imdb de biri 5.8 diğeri 6.3 almış. Bana garip geldi pu anlar.5.8 hakedilmiş bir puansa eğer, the day after ın 10 alması gerekirdi kanımca...
  • 5 para etmez bi film .. bana göre izlemeye bile deymez.. sinemaya verdiğiniz paraya acırsınız..
  • Vasat bir film. Esasında ne aradığına bağlı. Daha çok mesajlar üzerinde durulmuş. Bu da doğal olarak aksiyon bekleyen izleyiciyi sıkmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: osstation

görsel efektler iyi olunca film iyi kötü olunca da film kötü olmaz, Dark Knight'ı göklere çıkardınız bu yüzden.

Dark Knight'da görsel hiçbir efekt yoktu. (filmin son sahnelerinde Batman'in sonar olayıyla çevredekileri görmesini saymazsak.. ki o da sahnelerin doğallığını bozan bir efekt değil harbi harbi gösterilmiş bir görüntüdür, bu görüntüyü evdeki bilgisayarınızda da yapabilirsiniz. thermal görüş gibi bir şeydi yani) Filmde gördüğünüz sahnelerin tamamı birebir gerçek olarak çekilmiş sahnelerdir. Dark Knight'ı Dark Knight yapan Heath Ledger ve filmin sahnelerine harcanan milyonlarca dolardır ve bahsettiğim gibi sahnelerin tamamen orijinal olmasıdır.

Film sektöründe görülecek ender şeylerden biridir, bu kadar müthiş sahnelerin bu kadar doğal olması olayı.

Görsel efekt diyerek görsel öğeleri kastetmeye çalıştım, yanlış kullanmışım.. Tamamen 'görsellik' üzerine kurulu bir filmdi o.

Bu filme de toz kondurmamışım yukarda ama üzerinden zaman geçince ben de beğenmemeye başladım. Eski filme meraklı olanlar bir baksın sadece. Eskisine sadık kalınarak çekilse, sadece politik konular değişse daha iyi olurmuş.

• filmin en beyenmediğim yeri final sahnesini iyi bağlayamamışlar .. nediyeyim okadar tatanaya o son yakışmamış.. yinede çok kötü değildi mantık ve anlam aramazsan..
  • filme yok 0 puan vermeler falan... nerenizle izlediniz acaba filmi? bu film kesinlikle ne aksiyon amaçlı çekilmiş ne de bilim kurgu amaçlı çekilmiş filmde açık açık insanlık böyle giderse yok olacak mesajı veriliyor bütün amaç bu filmdeki nanoteknoloji vs. çok uzak olaylar değil zaten
    filmde anlatılmak istenen insanoğlunun gezegeni mahvetmesi olay bu kavgalı dövüşlü veya matrix gibi film bekleyen gitmesin zaten adamlar film yapmış da milletin kendine geleceği yok filmle falan...
    konu 0dı diyenlerin dünyadan bihaber olduğunu düşünüyorum konu 10/10du konu küresel çöküştü açıkça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slash7895123 -- 22 Aralık 2008; 0:01:28 >
  • yine Sosyal mesajlar verilen bir film daha. Bu filme bilim kurgu amaçlı gitmek hata olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: slash7895123

filme yok 0 puan vermeler falan... nerenizle izlediniz acaba filmi? bu film kesinlikle ne aksiyon amaçlı çekilmiş ne de bilim kurgu amaçlı çekilmiş filmde açık açık insanlık böyle giderse yok olacak mesajı veriliyor bütün amaç bu filmdeki nanoteknoloji vs. çok uzak olaylar değil zaten
    filmde anlatılmak istenen insanoğlunun gezegeni mahvetmesi olay bu kavgalı dövüşlü veya matrix gibi film bekleyen gitmesin zaten adamlar film yapmış da milletin kendine geleceği yok filmle falan...
    konu 0dı diyenlerin dünyadan bihaber olduğunu düşünüyorum konu 10/10du konu küresel çöküştü açıkça

Konu 0 diyenler halt etmişler zaten.Konu çok eski ve bu yüzdende çok özgün ama film cacık...Konuyu etkili bir biçimde anlatamamışlar bir eksiklik var kurguda yada senaryoda sorunlar var...

• quote:

filme yok 0 puan vermeler falan... nerenizle izlediniz acaba filmi? bu film kesinlikle ne aksiyon amaçlı çekilmiş ne de bilim kurgu amaçlı çekilmiş filmde açık açık insanlık böyle giderse yok olacak mesajı veriliyor bütün amaç bu filmdeki nanoteknoloji vs. çok uzak olaylar değil zaten

Madem film aksiyon ve bilimkurgu amaçlı çekilmedi o halde nediye fragmanda bolca aksiyon ve bilimkurgu varda hiç sosyal mesaj yok...madem sosyal mesaj vermeye bukadar hevesliler filmin fragmanında sosyal mesajlar verilseydide fragmanı izledikten sonra bizler büyükbir beklenti içine girmeseydik...bu filmde insanları büyük beklenti içine sokan şey fragmandı o fragmanı izle sonrada filme o sahneleri görmek için git film 80 dk ve vasatın vasatı olsun...

• Film tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu benim için fragman'a bakınca insan bi hevesleniyor yeni bi matrix tarzı bişeymi geliyor diye ama alakası bile yok saçma sapan bi film ne aksiyon var ne bişey o yüzden bence vasat bir film. 10/5 anca alır benim gözümde hatta o bile çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

quote:

Madem film aksiyon ve bilimkurgu amaçlı çekilmedi o halde nediye fragmanda bolca aksiyon ve bilimkurgu varda hiç sosyal mesaj yok...madem sosyal mesaj vermeye bukadar hevesliler filmin fragmanında sosyal mesajlar verilseydide fragmanı izledikten sonra bizler büyükbir beklenti içine girmeseydik...bu filmde insanları büyük beklenti içine sokan şey fragmandı o fragmanı izle sonrada filme o sahneleri görmek için git film 80 dk ve vasatın vasatı olsun...

amaç o zaten akıllı insanları filme çekmek amaç ama görüyorum ki hiç ders çıkaran yok

• Fragman Güzeldi Ama Film Kötüymüş
  • hiç beğenmedim çok sıkıcıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Keanu Reeves böyle filimlerin adami,

Aynen bayılıorum bu adamın oyunculuguna film e extra bi karizma katıyor
  • Alakasız olacak ama, Twilight vizyona girdi mi? Lafı geçmişte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Alakasız olacak ama, Twilight vizyona girdi mi? Lafı geçmişte...

imdb sitesine göre ocak 20'de Türkiyede vizyona girecek film o zamana kadar R5 olarak zaten nete düşer heralde...dandik filmleri gününde vizyona sokuyorlarda böyle filmler 1 ay 2 ay sonra vizyona girmiyormu bu ülkede deli oluyorum
    Amerika'nın vizyonu

Bizim vizyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 22 Aralık 2008; 23:53:46 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.