Şimdi Ara

The Day the Earth Stood Still (2008) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jamez
    film çok durağan geçöiyormuş duyumlara göre

Lazerli silahlar, fener vari kılıçlar yahut otomatik kapılar beklemek yersiz. İnceden mesaj veriliyor. Fragmanda birkaç sahne hariç, genelde filmin gidişatı gösterilmiş. Neyse, izledikten sonra ne - nedir anlaşılır.
  • Bugün gittim filme.. Imax salonunda izledim...

Film tek kelime ile, çok çok çok Kötüydü!... Nasıl başladı, nasıl bitti, ne anlatmak istedi hiçbir şey belli değildi. Ne başı belli ne kıçı.

Sıfır ya film, ne bir efekt, ne bir heyecan, ne bir bilimkurgu öğesi, ne bir eli yüzü düzgün aksiyon sahnesi.. Herşeyiyle rezalet film fiyasko !... Neden böyle bir film yapma gereği duymuşlar anlamadım. Film bittiğinde, herkes nasıl yani bittimi diye birbirinin suratına baktı.. Bu adam niye geldi niye gitti...

Zaten sondaki yazılarını çıkarırsan 80dk falan sürüyor film, animasyon film uzunluğunda yapmışlar resmen..

Ne zamandır beklediğim filmdi, yazık etmişler...

10 üzerinden 0..

Not: Bu filmi Imax olarak yayınlamalarındaki amaç neydi acaba ? Hiçbir şey yok filmde.. Bu filme gitmeyi düşünenler varsa, direk çıkarın aklınızdan, gidin o paraya bir yemek yeyin veya Muro'ya falan gidin daha fazla zevk alırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 11 Aralık 2008; 18:42:02 >

• @devilsemo

• Dante vari bir film desene. ''Nedir?'' , ''Nereden geldi?'', ''Bitti mi lan film?'' soruların dile getirilmesi olası.
  • anaaaaa bütüm hayallerim yıkıldı Nasıl bu kadar kötü olabiliyor beklediğim bir filmdi bu hiçmi beğenmedin devilsemo ?
  • fragmanından etkilendiğimden sabırsızlıkla bekliyordum ama bnu yorum lardan sonra tv de verilmesini beklicem :S
  • Yapma hocam, yarin aksam birini goturecektim filme, ikimizde bilimkurgu tarzi filmleri cok severiz, acaba kara degistirsem twilight falanmi gitsek
  • twilight bariz gençlik filmi gibi geldi bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Bugün gittim filme.. Imax salonunda izledim...

Film tek kelime ile, çok çok çok Kötüydü!... Nasıl başladı, nasıl bitti, ne anlatmak istedi hiçbir şey belli değildi. Ne başı belli ne kıçı.

Sıfır ya film, ne bir efekt, ne bir heyecan, ne bir bilimkurgu öğesi, ne bir eli yüzü düzgün aksiyon sahnesi.. Herşeyiyle rezalet film fiyasko !... Neden böyle bir film yapma gereği duymuşlar anlamadım. Film bittiğinde, herkes nasıl yani bittimi diye birbirinin suratına baktı.. Bu adam niye geldi niye gitti...

Zaten sondaki yazılarını çıkarırsan 80dk falan sürüyor film, animasyon film uzunluğunda yapmışlar resmen..

Ne zamandır beklediğim filmdi, yazık etmişler...

10 üzerinden 0..

Not: Bu filmi Imax olarak yayınlamalarındaki amaç neydi acaba ? Hiçbir şey yok filmde.. Bu filme gitmeyi düşünenler varsa, direk çıkarın aklınızdan, gidin o paraya bir yemek yeyin veya Muro'ya falan gidin daha fazla zevk alırsınız...

Kötü bir film olabilir ama gerçektende bukadar mı kötü film hakkındaki tüm hayallerim yıkıldı halbuki fragmanı ilk izlediğimde nasılda tam aradığım film diye sabırsızlıkla bugünü beklemiştim yazık çok yazık üstelikte 80 dakka yuhhhh

quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Yapma hocam, yarin aksam birini goturecektim filme, ikimizde bilimkurgu tarzi filmleri cok severiz, acaba kara degistirsem twilight falanmi gitsek

Twilight'a gidin bence filmin Amerika gişesi çok çok iyi filmden memnun olmayan sayısıda az üstelik bir filmde vampir ve aşk varsa o film bence iyidir

• Bende pazartesi gidecektim ama bu kadar kötü yorum beklemiyordum filmden
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

quote:

Yapma hocam, yarin aksam birini goturecektim filme, ikimizde bilimkurgu tarzi filmleri cok severiz, acaba kara degistirsem twilight falanmi gitsek

Twilight'a gidin bence filmin Amerika gişesi çok çok iyi filmden memnun olmayan sayısıda az üstelik bir filmde vampir ve aşk varsa o film bence iyidir

Aman hocam, ask falan olmasin, oyle bir durum yok sadece bilimkurgu olayi icin isteedim, watcmen falanmi beklesek, en iyisi arsivden birsey izlemek olucak

Ama gercekten bu filme boyle kotu yorumlanmasina uzuldum, umutludum acikcasi zaten ben sinema delisi bir insanimdir son 1-2 yildir, tek tuk gittim cok manasiz filmler cikiyor, eskiden boylemiydi sinema bir zevkti, filmlerde kalite vardi. Paramin karsiligini vericek film bulamiyorum artik.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

quote:

Aman hocam, ask falan olmasin, oyle bir durum yok sadece bilimkurgu olayi icin isteedim, watcmen falanmi beklesek, en iyisi arsivden birsey izlemek olucak

Ama gercekten bu filme boyle kotu yorumlanmasina uzuldum, umutludum acikcasi zaten ben sinema delisi bir insanimdir son 1-2 yildir, tek tuk gittim cok manasiz filmler cikiyor, eskiden boylemiydi sinema bir zevkti, filmlerde kalite vardi. Paramin karsiligini vericek film bulamiyorum artik.

Aşk dediysem öyle bayık aşk filmlerinden biri olduğunu kastetmedim

Bence hertürlü vampir filmleri izlenir enazından ben izlerim bugüne kadar çıkmış hemen hemen tüm vampir film ve dizilerini izledim özellikle bu sezon başlayan vampir dizisi olan True Blood'a bayıldım netten indirebilirseniz izleyin mükemmel bir dizidir

Bende bu filmin kötü eleştiri alacağını hiç tahmin etmezdim gerçi ben Dünyalar Savaşı ve I am Legand'ında mükemmel filmler olacağınıda düşünmüştüm bizi yanıltan fragmanların yanısıra çok sevdiğimiz kötü filmde oynamaz dediğimiz aktör ve aktristlere güvenmemiz oluyor üstelik bu filmler yüksek bütçeli filmler oluyorlar halbuki neyse sağlık olsun önümüzdeki filmlere bakıcağız artık ama dediğinize katılıyorum artık düzgün senaryo yazılamıyor senaryo olmayıncada istedikleri kadar para harcansın filme bir anlam ifade etmiyor gördüğümüz üzre...neyseki Amerikan dizileri varda onlarla açlığımızı büyük ölçüde gideriyoruz...umarım biz sinema severler için gelecek filmler daha güzel olur ve hayal kırıklığı yaşamayız

• Fragmanı baya ilgimi çekmişti oysa.

Bu kadar kötü demek..
  • bugün izledim filmi bakırköy capacity de bende sabırsızlıkla bekliyordum, fakat sıfır aksiyon, sıfır bilimkurgu ne tür olduğunu anlamadım.. insanlar gezegene zarar verdiği için keanu uzaylı olarak geliyor dünyayı korumak amaç, bunun içinde insanların ölmesi gerekiyormuş. çok durağan bir, ama keanu reves için katlandım sonuna kadar.. 10 üzerinden 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_CRIMINAL

bugün izledim filmi bakırköy capacity de bende sabırsızlıkla bekliyordum, fakat sıfır aksiyon, sıfır bilimkurgu ne tür olduğunu anlamadım.. insanlar gezegene zarar verdiği için keanu uzaylı olarak geliyor dünyayı korumak amaç, bunun içinde insanların ölmesi gerekiyormuş. çok durağan bir, ama keanu reves için katlandım sonuna kadar.. 10 üzerinden 3

Anladığım kadarıyla The Happening (Mistik Olay) filmindeki doğanın intikam saçmalığı bu filmde uzaylı olarak ortaya çıkıyor The Happening'i izledikten sonra 2 gün başım ağrımıştı resmen bir başağrısına daha katlanamam doğrusu

• Dün gitmeyi düşünuyordum 1 kaç okuduğum olumsuz yorumdan sonra vazgeçtim , gidicek film yok başka yoksa muroya gidicem
  • Bende merakla bekliyordum (Sinema da izlemek için) ama

Xvid bekleyecez artık
  • Filme bugün gittim. Okuduğum kötü yorumlar beklentilerimi bayaa aşağı çekti sanırım çünkü ben kötü bulmadım. Birkaç yerde havada kalan sahneler olsa da film kendini izletiyor. Klaatu'yu çok iyi hayata geçirmiş Reeves. J.Connely her zamanki gibi hem güzelliği hem yeteneğiyle bekleneni veriyor.

-Spoiler-

Her şeyin sorumlusu olarak yine biz insanoğlu gösterilmeye başlandığında aha küresel ısınma filmiymiş, birazdan Al Gore çıkacak diye beklemeye başladım. Neyseki filmi oraya bağlamadılar. Zaten 50'li yıllardan uyarlama olduğunu sonradan öğrendim.

Klaatu'nun "içine etmişiniz cânım gezegenin, kurtarmıyorum ulan sizi" triplerinden vazgeçmesinde Helen'ın ve oğlunun duygusallığı, uzaylı Çinli, nobel ödüllü amcanın zekasına hayran olması ve "J.S.Bach"'ın etkin rol oynaması güzel ayrıntılardı. Yalnız bu filmlerin sonunda illaki dünyanın kurtarılması fikrine iyice kıl olmaya başladım. Bırakın kardeşim bi defa yok olsun dünya. Ayrıca Klaatu bi sahnede " gezegeninizi kurtarırım ama bu size pahalıya patlar" dedi ve giderken elektriği, enerjiyi, ateşi falan söndürdü. Bunu mu kastediyordu pahalıya patlar derken acaba? Gerçi yeni bi dünyanın formüle edilmiş halinide bıraktı Nobel insanına ama ben feci taktım oraya. Bi "Nikola Tesla" 'da yok artık. Ne halt edicek o kadar garip dünyalı!!!

-Spoiler-

Kısacası izlenilebilir bi film. 6.5 - 7 /10 bence...

Ayrıca Keanu Reeves'de artık doğaüstü olmayan bi filmde oynasın. Jim Carrey bile tarzını değiştirdi kardeşim, yeter...

• Bu filmi görmeden önce 1951 yapımı filmi görmekte fayda var filmin konusunun ne olduğunu anlamak adına
  • Beklentiniz THE DAY AFTER TOMORROW gibi bir yapımsa istediğinizi alamazsınız.Filmin 2. yarısı 1. yarısından dahada sıkıcı.Herzamanki insanoğlu şöyle böyle muhabbetlerinin bolca olduğu bir film.Filmin 2 yarısı nerdeyse uyuyakalıyordum...

Filmde felsefe yapıyım derken sıkıcı ve sıradanlık hatsafhaya gelmiş,Amerikan propagandasına alıştık oyüzden yorum yapmıyorum,Keanu ve Jennifer çok güzel oynasalarda sıkıcı dialoglar ve anlamsız konuşmalar filmde çok fazla yer kaplıyor..

Benim izlenimim film Man from Earth ve Kurtuluş günü filmlerinin karışımının çakmasıda olsa izlenebilicek bir film... Punım 6.5
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.