Şimdi Ara

The dark knight hangisinden başlamalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar The Dark Knight izlicem daha önce hiç izlemedim. bu kaç seri ? hangisinden başlıcam? 1 tane mi filmi var?

• christopher nolan 3lemesini izlesen yeter. yani yukarıda arkadasın verdiği seri oluyor. en başarılı batman serisi ondan çıktı çünkü. bir de penguen adamlı bir batman vardı eskilerden, onu çok seviyorum ben. hala gördükçe korkarım o karakterden
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwxytz

christopher nolan 3lemesini izlesen yeter. yani yukarıda arkadasın verdiği seri oluyor. en başarılı batman serisi ondan çıktı çünkü. bir de penguen adamlı bir batman vardı eskilerden, onu çok seviyorum ben. hala gördükçe korkarım o karakterden

Konu tarihine bakmadın sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktım ama hala birşey anlamadım 2 hafta geçmiş o mu dert oldu
  • 1-Begins
    2-Returns
    3-Rises
    kronolojik sırayla aynı.
    başka bahsediyorsan eğer, en iyi batman serisi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en başından başla derim çünkü batman beginns filmi ile şimdiki filminde bağlantı var hepsi birbirinden kat kat güzel en başından derken batman begins,
    The Dark Knight ve The Dark Knight Rises

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 13 Ağustos 2012; 10:11:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilki seyretme o zaten begins dark knight diil 2. filmi bide 3. filmi seyredersin onlar dark knight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy_x -- 13 Ağustos 2012; 13:31:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.