Şimdi Ara

The Dark Knight'daki Harvey Dent(soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin sonuna doğru Harvey Dent'in yüzü yanıyor ve ondan sonra Gordon'a benim eskiden lakabım neydi diye soruyor Gordonda İki yüzlü diye yanıtlıyor ya işte filmin tam o anında aklıma bir şey takıldı. Çok eski Batman filmlerinde yüzünün yarısı yanık yarısı insan yüzü olan hep takım elbise giyen hatta takım elbisesinin ve yüzünün yarısını pembeye boyayan bir kötü adam vardı.Filmin sonunda Harvey Dent'i öldü olarak gösterdiler ama ilerki Batman filminde karşımıza bu kötü adam olarak mı çıkacak ve adıda "İki yüzlü" müydü ?

• quote:

Orjinalden alıntı: gorkemm13

Filmin sonuna doğru Harvey Dent'in yüzü yanıyor ve ondan sonra Gordon'a benim eskiden lakabım neydi diye soruyor Gordonda İki yüzlü diye yanıtlıyor ya işte filmin tam o anında aklıma bir şey takıldı. Çok eski Batman filmlerinde yüzünün yarısı yanık yarısı insan yüzü olan hep takım elbise giyen hatta takım elbisesinin ve yüzünün yarısını pembeye boyayan bir kötü adam vardı.Filmin sonunda Harvey Dent'i öldü olarak gösterdiler ama ilerki Batman filminde karşımıza bu kötü adam olarak mı çıkacak ve adıda "İki yüzlü" müydü ?

Harv Dent zaten Two Face idi. Yani iki yüz.
    Ve dark knight'ta öldü. Yeni filmde yeni bir kötü karakter çıkar.

• fakat ben önceki filmlerden hatırlıyorum çok eski batman filmlerinde ,filmin tamamında kötü adamı o oynuyordu? Yani Joker falan yoktu hiç Ayrıca yüzünün yanık kısmını pembeye boyuyordu,takım elbisesinin de yarısını pembeye boyuyordu.Hem de bende oyuncağı vardı ordan da aklıma geldi.
  • Haklısın dostum, Dark Night geçmişte geçiyor ve HArvey2in nasıl İki yüz e dönüştüğünü anlatıyor. Zamanında Tommy Le Jones 'un oynadığı karakterin nasıl ortaya çıktığı anlatılıyor filmde.
  • quote:

fakat ben önceki filmlerden hatırlıyorum çok eski batman filmlerinde ,filmin tamamında kötü adamı o oynuyordu? Yani Joker falan yoktu hiç Ayrıca yüzünün yanık kısmını pembeye boyuyordu,takım elbisesinin de yarısını pembeye boyuyordu.Hem de bende oyuncağı vardı ordan da aklıma geldi.

Eski filmler ile son 2 filmin alakası yok. Hikaye ve olaylar yeni bir çerçevede ilerliyor.
    Bundan bir önceki filmin ismi de Batman Begins yani batman başlıyor'du zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Filmin sonuna doğru Harvey Dent'in yüzü yanıyor ve ondan sonra Gordon'a benim eskiden lakabım neydi diye soruyor Gordonda İki yüzlü diye yanıtlıyor ya işte filmin tam o anında aklıma bir şey takıldı. Çok eski Batman filmlerinde yüzünün yarısı yanık yarısı insan yüzü olan hep takım elbise giyen hatta takım elbisesinin ve yüzünün yarısını pembeye boyayan bir kötü adam vardı.Filmin sonunda Harvey Dent'i öldü olarak gösterdiler ama ilerki Batman filminde karşımıza bu kötü adam olarak mı çıkacak ve adıda "İki yüzlü" müydü ?

Harv Dent zaten Two Face idi. Yani iki yüz.
    Ve dark knight'ta öldü. Yeni filmde yeni bir kötü karakter çıkar.

gelecek filmde kedikadın varmıs

joker i isteriz ......

ama heath ledger vefat etti

• belki de dirilir

Bu arada başka biri jokeri bu joker gibi oynar mı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebaa -- 29 Ağustos 2008; 22:50:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben heath ledger in oyunculuğunu çok beğenmiştim ondan sonra kimi yakıştırırlar bilemiyorum
  • quote:

fakat ben önceki filmlerden hatırlıyorum çok eski batman filmlerinde ,filmin tamamında kötü adamı o oynuyordu? Yani Joker falan yoktu hiç Ayrıca yüzünün yanık kısmını pembeye boyuyordu,takım elbisesinin de yarısını pembeye boyuyordu.Hem de bende oyuncağı vardı ordan da aklıma geldi.

Bendede var oyuncağı.Hatta hala saklıyorum.SS yollarım belki bi ara.

Hatta yanan yüzünün tarafındaki ayakkabısına demir takıyor.
  • heath ledger ölüm sebebini bilen var mı ben bilmiyorum da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpmustafa

quote:

Bendede var oyuncağı.Hatta hala saklıyorum.SS yollarım belki bi ara.

Hatta yanan yüzünün tarafındaki ayakkabısına demir takıyor.

evet hatırlıyorum.

• quote:

heath ledger ölüm sebebini bilen var mı ben bilmiyorum da.

Filmdeki joker karakterine alışmak ve daha iyi oynayabilmek için kendini bi otel odasına kapatmış. Bugüne kadar ki joker'le alakalı tüm belgeleri vs toparlamış. Okumuş da okumuş.
    Sonra geceleri uykusuzluk çekmeye başlamış. Uyku ilacı almaya başlamış. Bi süre sonra uyku ilacı da fayda etmez olmuş. İlacın dozunu artırmış. Ama bir süre sonra ilaca bir nevi bağımlı olmuş. Film çekimlerinden sonra yüksek dozda o ilaçtan aldığı için vefat etmiş.
    Yani film için ölmüş de diyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebaa

belki de dirilir

Bu arada başka biri jokeri bu joker gibi oynar mı bilemiyorum

+1907
  • Arkadaşlar Heath Ledger reçeteli hapları fazla dozda kullanmaktan ölmüş.Yani yok uyuşturucudan ölmüş vb. demeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

heath ledger ölüm sebebini bilen var mı ben bilmiyorum da.

Filmdeki joker karakterine alışmak ve daha iyi oynayabilmek için kendini bi otel odasına kapatmış. Bugüne kadar ki joker'le alakalı tüm belgeleri vs toparlamış. Okumuş da okumuş.
    Sonra geceleri uykusuzluk çekmeye başlamış. Uyku ilacı almaya başlamış. Bi süre sonra uyku ilacı da fayda etmez olmuş. İlacın dozunu artırmış. Ama bir süre sonra ilaca bir nevi bağımlı olmuş. Film çekimlerinden sonra yüksek dozda o ilaçtan aldığı için vefat etmiş.
    Yani film için ölmüş de diyebiliriz.

Fakkat cidden yürekten kutluyorum onu,cok müthiş oynamış, ne batman ne başkası ,joker keyiflendiriyor filmi tamamen.

• Çizgi Romanında Two Face Joker den beter bir kötü adamdı adamlar bi filmde sildi.
  • Yeni filmde kötü adam Penguen olacak diye söylentiler var...
  • Kedikadın var sanırım.

Penguen'i Polis bile öldürür.
  • Hatta Bi Patlama Sonucu Yanıyordu Onu Hastahaneye Yetiştiriyordu Biri Çok Eskileri Kurcalamaya Başladım Yine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.