Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film Dünyada En çok hasılat yapan filmler listesinde ilk 10a girer sanırım.
    http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide

Şimdiden Avrupa hariç 303milyon olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 27 Temmuz 2008; 13:38:12 >
  • bugün gidiyorum bakalım nasılmış
  • mükemmel bir film. bir de hellboy geliyor yakında aksiyon bakımından 2008 çok güzel bir yıl oldu. ama şu var batman seriisinin en iyi ve filmde de en başarılı jokeri öldü. Heath Ledger huzur içinde yat.eğer ölmeseydi çok çok büyük bir oyuncu olacağı belliydi. çok üzücü bir ölüm film dünyası adına.
  • Film gerçekten harika yani tam puanı hak ediyor herşeyiyle özellikle Hans Zimmer'in müzikleriyle
    benim gördüğüm en iyi oyunculuklardan birisini sergilemiş "Heath Ledger" ve jokeri gerçekten sempatik yapmış burda da var baya joker burayı da patlat şunu da öldür diyen arkadaşlar... filmde de gerçekten bunu dedirtiyor joker ve birisinin dediği gibi resmen "testere"nin kurduğu gibi hatta daha güzel tuzaklar kuruyor ...
    bir de Heath Ledger'in bir sözüyle noktayı koyayım:
    "JOKER o kadar psikopat bir insan ki izleyen hiç kimse ona sempati duymayacak"
    bence tamamen yanılmış şimdiden hayran kitlesi oluştu bile jokerin. Vesselam
  • Harika bir filmidi. Uzun zamandır böyle bir film izlememiştim. 2,5 saat hiç sıkılmadan geçti. Özellikle Heath Ledger'ın performansı oscar'a layık. Sırf onun joker olarak göründüğü sahneleri izlemek için filme tekrar gideceğim.. Keşke hayatta olsaydı ve bu müthiş performansıyla oscar'ı havaya kaldırabilseydi..
    Wallpaper isteyenler için favorim bu, şu an bunu kullanıyorum. Ayrıca thedarkknight.warnerbros.com adresinde de 4 farklı çözünürlükte onlarca wallpeper var.. Özellikle joker temalı, orası burası karalanmış wallpaperlar ayrı bi güzel..

http://img144.imageshack.us/img144/3808/wallpaperjoker1280vs3.jpg

• beğenmemek elde değil gerçekten o rolündeki oyunundan sonra daha çok araştırdım adamı 2009'da bir filmi varmış ölünce yerine 3 yeni isim : Johnny Depp, Colin Farrell, Jude Law aynı rol için oynacakları zaten geçtiğimiz sayfalarda yazıyor...bir de şu fimi izleyen var mı merak ettim şimdi 2007'de çekilmiş ama geçtiğimiz mayısta gösterime girmiş başrolu Cate Blanchett ile paylaşmış Cristian Bale ve Richard Gere da varmış ... Bob Dylan'ı anlatıyormuş film

http://www.sinemalar.com/film/2385/Beni-Orada-Arama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 27 Temmuz 2008; 15:36:39 >
  • Tatilden dönemedik ki izleyelim anasını satiyim

bu arada Kanal D de benim yaptığım hatayı yaptı " Kara Şövalye filminde Joker rolünü oynayan Heath Ledger uyuşturucudan dolayı hayatını kaybetti" onlarda sanırım sadece druga bakarak yorum yaptı

verilmedi dimi deli gibi hissetmiyim
  • beyler Christian Bale'nin yeni filmi neymiş ya yeni görüyorum

http://www.sinemalar.com/film/747/Terminator-Kurtulus/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 27 Temmuz 2008; 15:41:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

bu akşam bidaha gidecem filme bitek ben beğenmedim galba birşeyler kaçırdım sanırım.

aynı yorum ekşi sözlük adlı internet sitesinde de yazıyor dostum. sırf beğenmemek için beğenmemiş olmayın. zevkler ve renkler tartışılmaz ama biraz da insanın kendine öz yorumu kendine öz uslubu olur. ayrıca film bir aksiyon filminde olması gereken bütün öğeleri taşıyordu. bu filmi beğenmeyen bir aksiyon filminden daha ne bekler anlamam. onu geçtim film sırasında çöken binanın olan aksiyonun yaşanan heyecanın haddi hesabı yok. filmi izleyen her seyirci batmandan önce jokerin daha cok sahne almasını ister gibiydi. çünkü joker her ekrana geldiğinde seyirciye vaad edilen "AKSİYON"u sonuna kadar yaşatıyordu. hala bunu idrak edemeyen dostlarımız var aramızda. batmanin batman olabilmesi için düşmanlara ve düşmanlarında batmani yok etmeye ihtiyacı vardır. bu her kahraman filminde böyledir. batmanin düşmanıda jokerdir ve tam onun için biçilmiş kaftandır her haliyle. şimdi tek tek ele alalım.

1- batman her haliyle batmandir. zengindir ve bir aksiyon filminde olan abartıların bir çoğuna sahiptir. böyle olması şart günümüzün aksiyon filmini çekiyorsun taşla sopayla olacak hali yok.

2- batmanin düşmanı vardır joker ? jokeri seyirci düşman olarak görmez "verilen vaad" olarak görür. neden? cunkü joker her ekrana geldiğinde aksiyonun dibine vurulur ve seyirci jokerin parlak zekasından cok etkilenir.
    yani bu kanıya baktığımızda joker batman için en iyi düşman karakterdir. (karakterin şekline ve modellenmesine değinmedim bile).

3-buna göre batman yaptıklarıyla ve yapmak istedikleriyle bir süper kahramandır. joker ise batman için fazlasıyla zeki bir düşmandır. jokeri fazlasıyla güçlü yapanda deli zekasıdır ve herkesden bir adım önde olmasıdır.

sonuç olarak cok iyi film kesinlikle bir sinemada gidin verdiğiniz parayı sokağa atmış olmazsınız. zaten sinema sektörüde ölmüş vaziyette. herşey gibi standartlarının altında. herşeyin kötüye gittiği şu sıralarda. sinema, müzik hayatımızda çok önemli yer etmiştir. gidin izleyin dostlarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

beyler Christian Bale'nin yeni filmi neymiş ya yeni görüyorum

http://www.sinemalar.com/film/747/Terminator-Kurtulus/

Evet Terminator'ün John Connor'u
  • Diğer sayfadaki resimlerin bazıları bende açılmadı, bu koyduklarım var mı yok mu bilmiyorum.

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)
  • Filmi dublajlı izleyen var mı?Eğer dublaj iyiyse dublajlısına gitmeyi düşünüyorumda(kardeşimden dolayı) siz hangisini önerirsiniz orjinali mi dublajlısı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

Filmi dublajlı izleyen var mı?Eğer dublaj iyiyse dublajlısına gitmeyi düşünüyorumda(kardeşimden dolayı) siz hangisini önerirsiniz orjinali mi dublajlısı mı?

Dublaj Berbat Ses Çok Kötü

Altyazılıya giderdim ben olsam
  • Dublaj için pek iyi yorumlar yok. Ben altyazılı izledim ve gayet iyiydi. Altyazılı gidin bence.
  • beyler altyazılıya gidin ama çok hızlı okuyamıyorsanız bazı sahneler var oralarda sadece altyazıyı okuyun zaten ekranda bişey olmuyor bu arada altyazı çok hızlı geçiyordu ben bile okumakta güçlük çektim bazı sahnelerde özellikle gary oldman ın konustugu sahneler herif makinalı tufek maşallah
  • dun akşam arkadaşla izledik, gitmeden evvel acıkcası biraz şişirme bir film oldugunu düşünmüştüm ama yanılmışım ,kesinlikle tekrar tekrar izlenemesi gereken bir film..oyunculuk( ozellikle joker ), senarya gercekten süper film.. 3 saat sürmesine ragmen hiç sıkmadı imdb den 9,5 puan almış belki biraz abartı ama son yıllarda izledigim en guzel filmdi diyebilirim..izlemeyenler kesinlikle kaçırmasın
    bu arada heath ledger e gercekten uzuldum ya adam cok genç yaşta hayatını kaybetmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

Filmi dublajlı izleyen var mı?Eğer dublaj iyiyse dublajlısına gitmeyi düşünüyorumda(kardeşimden dolayı) siz hangisini önerirsiniz orjinali mi dublajlısı mı?

Bırak kardeşini altyazılıya git,orj varken dublajlı izlenicek film değil bence, tabi tercih senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finch

3-buna göre batman yaptıklarıyla ve yapmak istedikleriyle bir süper kahramandır. joker ise batman için fazlasıyla zeki bir düşmandır. jokeri fazlasıyla güçlü yapanda deli zekasıdır ve herkesden bir adım önde olmasıdır.

Batman bir süper kahraman değildir. En azından bu filmde öyle. Kaldı ki bu film de bir süper kahraman filmi değildir zaten. Filmde de bas bas bağıyorlar zaten Batman süper kahrman değildir diye. Kahraman başkalarının iyiliği için fedakarlıklar yapana denir. Fedakarlığı da filmde Batman değil Harvey Dent yaptı. İlla bir kahraman aranıyosa o kahraman Harvey Dent'dir. Zaten filmde bütün hikaye ne Batman ne de Joker üzerine sadece Harvey Dent üzerine kurulmuş.

Joker'e gelirsek. Jokerin asıl gücü zeki olmasında değil suçu sadece suç işlemiş olmak için işlemesinde. Zaten parayı yakma sahnesinde parayı neden yakıyosun diyen adama "Gotham senden daha iyi suçluları hak ediyor" demiştir.

• Bu film mi, Godfather'dan , Esaretin Bedelin'den iyi bırakın Allah aşkına İnsanların bazı şeyleri abartmakta üstüne yok.. Bu film çok iyi bir film ama bir başyapıt değil kesinlikle

Filmin artıları;

Senaryo ve işlenişi çok iyi
    Çekim teknikleri ve görsellik kusursuz
    Mekanlar ve kurgu çok iyi
    Heath Ledger mükemmel bir oyun çıkartmış, bir başyapıtlık varsa onu da bu adam gerçekleştirmiştir.Ölümü çok acı ve büyük bir kayıp..
    Joker olağanüstü

Filmin eksileri;

Batman çok pasif kalmış
    Böyle bir film için, aksiyon dozu az olmuş, Böyle de fena değil ama mesela o araba takip sahneleri gibi 1-2 sahne daha yapılabilirdi. Batman'in özellikleri, araçları içeren sahneler daha fazla olmalıydı..
    Sonu daha iyi bağlanabilirdi...

Filme kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama baba ve esaretin bedeli gibi başyapıtları geçmesi imkansız ve üzücü..

Film çok iyi ama mükemmel sınıfına sokamıyorum.. Notum: 9

Bu arada İmax de izledim filmi, İmax ile normal sinema arasında fark yok diyenlere gülmek lazım Bu nasıl bir perdedir bu nasıl bir sestir(Koltuklar yerinden çıkacaktı ) Özellikle filmin bazı sahneleri, İmax için özel çekilmiş, kendini belli ediyor.. Filmin çoğu 16:9 yayınlanırken bazı yerlerde Full ekran oldu ve devasa perdede inanılmazdı gerçekten.. Mutlaka İmax'de izleyin

• bu filme arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum ancak bir sorum olacak. Sorulduysa da görmedim. Daha önceki Batman filmlerini izlemedim. İzlediysem de unuttum. Bu film devam filmi niteliğinde mi yani bu filmi izlemeden önce hangi filmleri izlemeliyim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.