Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece Batman Begins (2005) izle yeter ..

filme bugun gittim cinebonus meydanda film harika olmus daha once yorumlarda okumustum joker karakteri super olmus batman'den daha havalı olmus imdb'dede = 10 puan verdim filme
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Bu film mi, Godfather'dan , Esaretin Bedelin'den iyi bırakın Allah aşkına İnsanların bazı şeyleri abartmakta üstüne yok.. Bu film çok iyi bir film ama bir başyapıt değil kesinlikle

Filmin artıları;

Senaryo ve işlenişi çok iyi
    Çekim teknikleri ve görsellik kusursuz
    Mekanlar ve kurgu çok iyi
    Heath Ledger mükemmel bir oyun çıkartmış, bir başyapıtlık varsa onu da bu adam gerçekleştirmiştir.Ölümü çok acı ve büyük bir kayıp..
    Joker olağanüstü

Filmin eksileri;

Batman çok pasif kalmış
    Böyle bir film için, aksiyon dozu az olmuş, Böyle de fena değil ama mesela o araba takip sahneleri gibi 1-2 sahne daha yapılabilirdi. Batman'in özellikleri, araçları içeren sahneler daha fazla olmalıydı..
    Sonu daha iyi bağlanabilirdi...

Filme kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama baba ve esaretin bedeli gibi başyapıtları geçmesi imkansız ve üzücü..

Film çok iyi ama mükemmel sınıfına sokamıyorum.. Notum: 9

Bu arada İmax de izledim filmi, İmax ile normal sinema arasında fark yok diyenlere gülmek lazım Bu nasıl bir perdedir bu nasıl bir sestir(Koltuklar yerinden çıkacaktı ) Özellikle filmin bazı sahneleri, İmax için özel çekilmiş, kendini belli ediyor.. Filmin çoğu 16:9 yayınlanırken bazı yerlerde Full ekran oldu ve devasa perdede inanılmazdı gerçekten.. Mutlaka İmax'de izleyin

Batman pasif kalmasa biraz daha aksiyon ve araç sahneleri koyduğumuzda tam olacaktı yani 9 verdiğine göre sana bile 10/10 olacaktı ki başyapıtlara da verdiğin puan 10 olduğuna göre not sistemini bir daha gözden geçir derim
    Neyse yarın gidip bakıcaz bakalım biz joker ne haltlar karıştırmış

• quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

Özellikle Heath Ledger vede Tüm ekibe Bu Gif'i Layık Gördüm Açıkçası.

/>

Senaryoda bu sahnede Joker'in Gordon'u alkışlaması gibi bir şey yokmuş. Oyuncu doğaçlama yapmış ve Nolan çekime izin verip yapıma bunu da eklemiş.

Yuh ya helal olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: the_jackall

Batman pasif kalmasa biraz daha aksiyon ve araç sahneleri koyduğumuzda tam olacaktı yani 9 verdiğine göre sana bile 10/10 olacaktı ki başyapıtlara da verdiğin puan 10 olduğuna göre not sistemini bir daha gözden geçir derim
    Neyse yarın gidip bakıcaz bakalım biz joker ne haltlar karıştırmış

Evet, bu dediklerin olsaydı, 10 tam puan verirdim, ama bir aksiyon filmi olarak 10 puan verirdim. Hiçbir zaman türleri eşleşmeyen filmlere aynı kategoride puanlama yapamam. Bu filmin 10 puan alması, bir klasik, başyapıt olduğu anlamına gelmez.

TDK, aksiyon dalında 10 puan alır, Godfather ve Shawshank Redemption dram dalında.. ki bu türlerde başarı sağlamak ve başyapıt olmak çok daha zordur...

Film çok güzel ama eksiklerini göz ardı edemeyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 27 Temmuz 2008; 22:51:37 >

• Bugün bi daha gidecektim. Gitmedim.

Şeytan diyor günübirlik bas git ankaraya. IMAX'te izle gel.
  • joker batmani geride bırakmış resmen filmde 2.5saat nasıl gecti anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bugün bi daha gidecektim. Gitmedim.

Vallahi değer dostum o devasa perde ve ses sistemi olağanüstü hele perdenin full ekran olduğu zamanlar yok mu, off off o sahneler İmax için özel çekilmiş

Ama filmin son 15 dksında, ses-görüntü senkron problemi var, bu tüm Dünya'da aynı şekildeymiş.. Sadece burada değil yani sorun...

• Gidemedim daha
  • quote:

quote:

Vallahi değer dostum o devasa perde ve ses sistemi olağanüstü hele perdenin full ekran olduğu zamanlar yok mu, off off o sahneler İmax için özel çekilmiş

Ama filmin son 15 dksında, ses-görüntü senkron problemi var, bu tüm Dünya'da aynı şekildeymiş.. Sadece burada değil yani sorun...

Ben burda türkçe dublaj izledim. razıyım o ses bozukluğuna.

Ankara IMAX'te kaç hafta gösterimde kalır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 27 Temmuz 2008; 23:03:14 >

• Bu filmde herseyi bir kenara bırakın sadece Ledger'ın oyunculugu için bile bu film defalarca izlenir.
  • quote:

quote:

quote:

Ben burda türkçe dublaj izledim. razıyım o ses bozukluğuna.

Ankara IMAX'te kaç hafta gösterimde kalır acaba?

Hımmm, o gelecek imax filmlerin durumuna bağlı, yakın gelecekte imax film göremedim ben gelecek filmler listesin de de film yok, o yüzden 3-4 hafta kesin kalır gibime geliyor..

Bugünkü salon tamamen doluydu, en önün en köşesinden bile izlediler filmi, nasıl izledilerse artık Ben bir daha gitmeyi düşünüyorum

Bu arada, nee tr dublaj lımı izledin joker'in orjinal sesini duyamadın mı sen şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 27 Temmuz 2008; 23:13:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bu filmde herseyi bir kenara bırakın sadece Ledger'ın oyunculugu için bile bu film defalarca izlenir.

İmzamı atıyorum altına. O rol yeteneği izlendikçe izlenir gerçekten de.

quote:

Hımmm, o gelecek imax filmlerin durumuna bağlı, yakın gelecekte imax film göremedim ben gelecek filmler listesin de de film yok, o yüzden 3-4 hafta kesin kalır gibime geliyor..

Bugünkü salon tamamen doluydu, en önün en köşesinden bile izlediler filmi, nasıl izledilerse artık

4 hafta. 1 ay. Giderim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 27 Temmuz 2008; 23:10:03 >

• quote:

Kıza aşık olur gibi filme aşık olmuşsun be sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Kıza aşık olur gibi filme aşık olmuşsun be sende

Ya filmi bir kez daha sinemada izlemek istiyorum. Onu da iyi bi yerde olsun istiyorum. Yoksa dvd'sini alıp evde izlemek de var. Ama sinema bir başka.
    Hele de IMAX

• Ben normal izlemiştim. Birde IMAX'de izleyelim bakalım. Hele biraz zaman geçsin durulsunda. Sonra köşelerden izlemeyelim.
  • Bale ile yapılan röportajda Ledger için soyledikleri
    Gerçekten müthişti. Kendini tamamen karakterine adadı. İkonlaşacak bir düşman yarattı. Eğer Chris üçüncü bir film yapmaya karar verirse, en büyük problem, yaratılacak düşmanlar konusunda bu filmi nasıl aşacağımız olacak. Heath’in yaptığını bir başkası nasıl aşabilecek, böylesine kusursuz bir iş çıkartmışken? Gerçekten kendini adamıştı. Ayrıca makyajını çıkardıktan sonra da iyi bir arkadaştı.

Joker’i karikatürize edecek herhangi bir şey yapmadı. Biraz punk rock, anarşik, nihilistik, tehlikeli ve çarpık bir karakter. Jack Nicholson'ın bize sunduğu olağanüstü portreden çok daha farklı, bizim yaptığımız Batman filmlerinin tonuna daha uygun olan bir karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 27 Temmuz 2008; 23:22:58 >

• Filmi bügün izledim gerçekten çok iyi olmuş çok güzel sahneler vardı gerçekten en hoşuma gidenlerden biri ise
    Joker 'in paraları yakmadan önce uzerinden sanki kaykaydan kayar gibi kayması
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bale ile yapılan röportajda Ledger için soyledikleri
    Gerçekten müthişti. Kendini tamamen karakterine adadı. İkonlaşacak bir düşman yarattı. Eğer Chris üçüncü bir film yapmaya karar verirse, en büyük problem, yaratılacak düşmanlar konusunda bu filmi nasıl aşacağımız olacak. Heath’in yaptığını bir başkası nasıl aşabilecek, böylesine kusursuz bir iş çıkartmışken? Gerçekten kendini adamıştı. Ayrıca makyajını çıkardıktan sonra da iyi bir arkadaştı.

Joker’i karikatürize edecek herhangi bir şey yapmadı. Biraz punk rock, anarşik, nihilistik, tehlikeli ve çarpık bir karakter. Jack Nicholson'ın bize sunduğu olağanüstü portreden çok daha farklı, bizim yaptığımız Batman filmlerinin tonuna daha uygun olan bir karakter.

Hakikaten. Bundan sonraki Batman filminde yeni düşman'ın çok daha iyi olması lazım joker'i geçebilmesi için.

• bgn 2. kere izledim ve ilki kadar heyecanlı ve ağzımın suyu akarak hemde biri joker'in sadece gülüşü kesip koyabilirmi mesaj sesi yapmayı planlıyorumda
  • Tamam altyazılısına gideyim o zaman uayarılar için saolun
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.