Şimdi Ara

The Crims

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bu oyunu bilen vardır diye tahmin ediyorum,sonuçta yılların oyunu.Ama bir ihtimal bilmeyenler vardır diye anlatacağım:

The Crims, herhangi bir internet tarayıcısı(en. browser) üzerinden oynanabilen metin tabanlı bir oyundur.

Oyunda yeraltı dünyasında bir rol üstlenilir. Karakter olarak Hırsız, Gangster, İş Adamı, Tetikçi vs. olunabilir. Üyelik işlemi tamamlandığında belki de oyunun en önemli kararı verilmiş olur; karakter seçilir.

Oyun sıralaması saygınlığa göre yapılır. The Crims onlarca dilde oynanabilr. Bunlardan birisi de Türkçe olup, her dil için ayrı bir sohbet meydanı bulunmaktadır. Meydanda diğer oyuncularla tanışıp çete kurulabilmektedir.

Oyunda saygınlık; zeka, güç, karizma gibi özellikleriniz ve paranıza varsa silah, zırh, binanıza göre belirlenir. Fabrika alarak üretim yapabilir, disko veya bar alarak ya da toptan fabrikada üretilen malları satabilirsiniz. Bina sayınızın sınırını zekanız belirler.

Ben oynuyorum.Eğer hala oynayan varsa gelin birlikte oynayalım.Oynamak isteyenler içinse oyunun linkini veriyorum:
    http://www.thecrims.com/

Gelin ve oynayalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    9 yıl önce açıldı
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.