Şimdi Ara

The Crew Ücretsiz Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

yahu bedava oyun vermişler yok bu kötü yok şu kötü birde akk den yedi diyenler var zaten sen akk ni yemişindir kesin 3 bit de indirme yapıyosundur belkide oyunu bile indirmedin yutube videolarını izledin burda ahkam kesiyorsun birde 25gb diyenler oyun 21.32gb 25 gb nerden çıkarıyorsunuz neyse bölümsonu canavarına bu güzel haber için teşekkürler

Her misafir olarak giriş yapan saçma sapan yorum yapma hakkını buluyor nedense.
    Bedavada olsa eleştiririm kimseyi ilgilendirmez bedava verdi diye goty mi seçecektik oyunu.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • alıcaktım iyi oldu indiriyorum hem kütüphanemiz renkleniyor

• quote:

Sırada çok büyük ihtimalle Watch Dogs ve Far cry 4 var

yok a... a...... :)

• kaçırmayın :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Eeltorm

25GB AKK' den yedi, çöpe gitti 25gb akk, sürüş sıkıcı, hikaye boş, grafikler kötü, kamera açısı vasat, fizik desen yok. Koca bir balonmuş Crew.

beleş oyunu bile kötü demekden bıkmadınız nasıl bi trolsunuz

• oyun güzele benzıyor gençler sıngle kısmında arac alıp modifiye yaptım bu kadar berbat diyenleri anlamadım oynanabılırlık var

• quote:

25GB AKK' den yedi, çöpe gitti 25gb akk, sürüş sıkıcı, hikaye boş, grafikler kötü, kamera açısı vasat, fizik desen yok. Koca bir balonmuş Crew.

hikaye,kamera açısı ve grafik harici diğerlerini anladım da bunların neresi kötü sizde neye laf atsam diye uğraşıyorsunuz resmen ubisoft varya işin içinde oyun muazzam da olsa yok şu kötü bu kötü gidin csgo lol oynayın crew division watch dogs oynamayın
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Eeltorm

25GB AKK' den yedi, çöpe gitti 25gb akk, sürüş sıkıcı, hikaye boş, grafikler kötü, kamera açısı vasat, fizik desen yok. Koca bir balonmuş Crew.</blockquote>

hikaye,kamera açısı ve grafik harici diğerlerini anladım da bunların neresi kötü sizde neye laf atsam diye uğraşıyorsunuz resmen ubisoft varya işin içinde oyun muazzam da olsa yok şu kötü bu kötü gidin csgo lol oynayın crew division watch dogs oynamayın

Tamam küçük dostum kızma bu kadar, sıkma canını çok sevdiğin oyun eleştirildi diye, oyun güzel ayrıca The Crew için beklentilerde çokyüksekti o yüzden öyle dedim. Birisi karşıt görüşte olsun hemen cephe alma bu kadar.

• forzawar35 F kullanıcısına yanıt
    Yahu bu nasıl bir Playstation acısıdır, her konuda saldıracak bir bahane bulabiliyorsun. Akıllı durmadığın için yöneticiler yakında ağzına biberi sürecek ama...
  • Süresi mi dolmuş. Bende ücretsiz görünmüyor?
    Edit: "Uplay"i kapatıp açınca düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote3880 -- 15 Eylül 2016; 11:00:16 >
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

yahu bedava oyun vermişler yok bu kötü yok şu kötü birde akk den yedi diyenler var zaten sen akk ni yemişindir kesin 3 bit de indirme yapıyosundur belkide oyunu bile indirmedin yutube videolarını izledin burda ahkam kesiyorsun birde 25gb diyenler oyun 21.32gb 25 gb nerden çıkarıyorsunuz neyse bölümsonu canavarına bu güzel haber için teşekkürler</blockquote>

Her misafir olarak giriş yapan saçma sapan yorum yapma hakkını buluyor nedense.
    Bedavada olsa eleştiririm kimseyi ilgilendirmez bedava verdi diye goty mi seçecektik oyunu.

Her nick alıp saçma sapan yorum yapanlar nerden alıyorsa ordan alıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 001ATB

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Sırada çok büyük ihtimalle Watch Dogs ve Far cry 4 var</blockquote>

yok a... a...... :)

var a... a...
  • Konsolcu tayfa oyun kendilerine ücretsiz verilmedi diye çemkirmiş yine :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sırada çok büyük ihtimalle Watch Dogs ve Far cry 4 var

En son far cry 2 oynayabilmis biri olarak farcry 3 e bile raziyim. Cok guzel bir hareket olurdu far cryi ucretsiz sunmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Konsolcu tayfa oyun kendilerine ücretsiz verilmedi diye çemkirmiş yine :)))

şu haliyle verilen oyun hiçbir işe yaramaz sadece singple player bitirir silersin online yapacak hiçbirşey yok aynı destinyi hiçbir expansion olmadan oynamak gibi bu bedava olan kısmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far Beyond Driven

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Konsolcu tayfa oyun kendilerine ücretsiz verilmedi diye çemkirmiş yine :)))
    </blockquote>
    şu haliyle verilen oyun hiçbir işe yaramaz sadece singple player bitirir silersin online yapacak hiçbirşey yok aynı destinyi hiçbir expansion olmadan oynamak gibi bu bedava olan kısmı

Haklı olabilirsin ama bedava verilmiş bir oyun işte isteyen indirir zaman geçirir biraz. Sanki çok beklenti yaratan 60 dolara satılan bir oyunu eleştirir gibi eleştiriyor arkadaşlar. Sanırım oyunun bedava verildiğinin farkında değiller.
  • Oyun gayet güzel, neyi beğenmiyorlar anlamıyorum. Hemde bedava veriyorlar.

Bu arada ubisoft hayrına böyle bir oyunu bedava vermez, genişleme paketi satmak için yapıyorlar. Boşuna far cry, assasins creed falan beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 16 Eylül 2016; 19:33:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

Oyunu indirdim fakat sorunlu sanırım açılmıyor. Bilgi verebilir misiniz ?
  • Her platformda bedava verıldı bır tek ps4 kaldı yüksek ihtimal gelecek aya plus ile verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 17 Eylül 2016; 19:43:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Complete Edition'u ps4 için 180 tl. İçinde tüm DLC'ler ve season pass var. Wild Run dlc'si ile oyunun grafikleri de iyi olmuş. Ben pc için denedim ama tat vermedi. 25 fps ile oynayamadım :D . Ps4 için Complete Edition alacağım. Videolarını izledim oyun oldukça keyifli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.