Bildirim
The Crew (2014) [ANA KONU] (85. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Her konuya girip bu resimleri gördüğümde ttnet i saygisizca aniyorum;)) @.:Romeo_Redline:. @bozcaadalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem hikayeyi bitirdin en kisa yoldan nasil zr1 alabiliriz ona bak:(( yeteri kadar zaman kaybettik:)
Birde g27 ile uyumu nasil? Kac derece?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 6 Aralık 2014; 22:45:04 > -
Oynayan var mı şu an? Bi' buluşma yapalım -
oynayanlar ekleyebilir.
RubenMartin24 -
Yeni başladım baya beğendim ara ara oynayacağım.
Piyanist44 ekleyebilirsiniz. -
-
Arkadaşlar Season Pass alanlar okudum forumda araç olarak sadece MCLaren ve Ferrari 458 mi var ve bu araçlar aldığınıza değdi mi? Erken erişimi falan boşverin sadece araçları merak ediyorum?
-
Level 9 da kaldım. G27 ile oynuyorum oyun gayet iyi ama zor. LEVEL atlamak için görevler harici bir yol yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Schayter
Mclaren mp4-12c ile 458 Specialeye sahip olmak için illa dlc yi almamız gerekiyo mu yoksa oyun içi parayı biriktirerekte alabikir miyiz ?
?
-
FIFA15 mi yoksa The Crew mi almalıyım cok kararsız kaldım -
'oquz14' ekleyin beyler.En iyi 5 aracıda satın aldım yardırıyorum ama lowum
-
-
-
yarış oyunundan ne senaryosu bekliyorsunuz anlamadım klişe bir senaryosu var zaten ama herkes vay böyle güzel şöyle güzel sanırım beklentiler çok düşüktü böyle bir şey gelince hoşunuza gitti umarım öyledir yani
bu arada resim koyarken S image kullanırsanız daha güzel olur böyle sayfa bozuluyor -
Sizdeki camaro body kitle mi o hale geldi yoksa oyuna yeni kasa camaroyu da mi koymuslar?
Performance grubunda var o -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X