Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gb indikten sonra download yazısı play oldu playe basınca hiç bir şey olmuyor acaba inmesini mi beklemeliyim
  • Beta key gelmiş banada dün deneme fırsatı buldum grid autosport en son çıkan pc yarış oyunu grid de bildiğiniz gibi klasmanlar mevcut europa, asia, muscle and classic muscle endurance falan gider ancak bu oyunda farklı modeller ve gruplardaki araçların sürüş hissiyatı aynı yani kamyona da binsen aynı kontrol var gibi çok fark etmiyor ben şahsen aralarında en iyi mustang ve 370z beğendim ve seçimim 370z oldu. Kendi değerlendirdiklerimi sizin ile paylaşmak istiyorum, önce biraz tedirgindim watch dogs tan sonra ön sipariş ile alıp pişman olduğum bir oyundu ama ben bu oyunun gold edition satın alacağım ubisoft id FreeMaNMeliH çeteme beklerim (yaşım 25) akşamları ve ayın 29 kadar denemeye devam (çalışıyoruz sonuçta :( )

Artıları

- Muazzam bir grafik ve renk paleti kullanmışlar çok beğendim
    - Anlık crew arkadaş ekleme ve gezme görevlere katılma etkileşim beta olmasına rağmen sıkıntısız çalışıyordu
    - Araç testi, parçalara yakından bakma ve özelleştirme özellikleri most wanted havası veriyor insana
    - haritanın büyüklüğü ve dolu dolu olması (%10 baktım :D )
    - Oyuna girince ilk yaptığım iş müzikleri kapatmak oldu ve motor sesi beni tatmin etti :D
    - Ve oyunda supernatural den bildiğimiz 1967 model chevy var :D

Eksiler

- Araç adedi 20 tane nedir yahu , tüm arabaları bu ubisoft dlc ile mi satacak acaba ??? the drive club ta 50 forza 2 de 260 araç var ya bu nasıl bir iş ???
    - Kontroller hepsi aynı ve ilk başlangıçta 3 muscle (camaro, mustang, challenger) 1 asia (370z) verene kadar avrupa araçta koyabilirdi .
    - Bmw 1 tane araba var z4 :DDD tüm modellerde araç sayısı çok az

Ve dün çektiğim ss ler burada :D (Resimleri akşam ve oda karanlık ken seçtim :( idare eder ama bu resimlerden daha iyi duruyor emin olabilirsiniz :D )

Ana sayfaya eklerseniz konu için daha yaralı olur :D

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 27 Ağustos 2014; 9:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

quote:

Orijinalden alıntı: HayaliEjderha

quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

ufak bi patch geldi.

bu arada arkadaşlar ekleyin de bu crew olayı neymiş bi bakalım; RubenMarin_TR

Hocam ekleyecektim bulunamadı dedi HayaliEjderha siz ekleyin isterseniz bi arkadaşla çete kurduk sizde katılın

hocam bende katılayım mı size :D yeni başladım

sizi ekleyeceğim akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

fiyatını hakediyor mu oyun?

Sonuna kadar hemde barış
  • oyunda sizce genel bir aa eksikliği yok mu? bana mı öyle geliyor? 1680*1050 8xaa da oynuyorum.
  • quote:

oyunda sizce genel bir aa eksikliği yok mu? bana mı öyle geliyor? 1680*1050 8xaa da oynuyorum.

Araç iç kamerasında kırılmalar oluyordu ama beta dan dolayıda olabilir
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    yok hocam ya dış kamerada da hissediliyor. asfaltı ileriye doğru bakarak incelerseniz görürsünüz. aynısı watch dogs da da vardı. bence bi taktik bu.

30 fps olayına şaşırdım slowmo gibi olur diyordum ama olmuyor. optimizasyonu güzel. sorularım var;

1. hani haritada diğer online oyuncuları görebiliyorduk? ben şahsen hiç rast gelmedim öyle bi crew vs.?

2. bir de bu gold olayını çok zor yapmışlar. sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 27 Ağustos 2014; 9:39:18 >
  • quote:

yok hocam ya dış kamerada da hissediliyor. asfaltı ileriye doğru bakarak incelerseniz görürsünüz. aynısı watch dogs da da vardı. bence bi taktik bu.

30 fps olayına şaşırdım slowmo gibi olur diyordum ama olmuyor. optimizasyonu güzel. sorularım var;

1. hani haritada diğer online oyuncuları görebiliyorduk? ben şahsen hiç rast gelmedim öyle bi crew vs.?

2. bir de bu gold olayını çok zor yapmışlar. sizce?

Ewet haritada bazı yerlerde grafikler çok iyi duruyor bazı yerlerde kaplama insanı rahatsız ediyor bende GTX 680 ile full ayarlarda 4xaa ile oynadım orj ayarlar ile ben bunu betaya bağlıyorum

Sorularına gelince

1-Dün saat 23:00 girdim gece 02:00 kadar oynadım free mode da gezer iken haritada 10 kişi gördüm hatta alman bir çocuk ile tanıştım arkadaş oldum çete me katıldı aleks ismi sohbet te ettik düşünceler aynı hep :)

2- Crew olarak girdiğim zaman yarışlara 1. olursan gold alıyorsun ama crew deki takım arkadaşını geçmen lazım ama, ayrıca yarışları solo olarak oynar isen daha zor hata payın yok yaparsan gümüş hatta bronz madalya alıyorsun

akşam ekleyelim dostum bi akalım. RubenMartin_TR... karaşimsek den bozma mustang var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 27 Ağustos 2014; 10:01:47 >
  • quote:

akşam ekleyelim dostum bi akalım. RubenMartin_TR... karamşimsek den bozma mustang var bende

Olur olur ismini not aldım akşam ekleyeceğim senide 19:30 oyunda olurum isim FreeMaNMeliH stem / origin / ubisoft Orjinal oyun bağımlısı
  • Akşam chevy almak için para biriktirmeme yardım et supernatural bağımlısı olarak ilk 3 sezon sadece :D o arabayı almam lazım 225 000 oyun parası istiyor 61 000 var geriye kalan 164 000 için yardımlarını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 27 Ağustos 2014; 10:02:23 >
    yalnız senaryo görevlerinde çok fazla ilerleyemedim henüz. sen çok ilerde isen eğer, ben katılamayabilirim, görevi unlock etmedin falan diyor çünkü.
  • quote:

gamepad kullanabilen var mı?

Bende f710 var kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigsby -- 27 Ağustos 2014; 10:07:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yalnız senaryo görevlerinde çok fazla ilerleyemedim henüz. sen çok ilerde isen eğer, ben katılamayabilirim, görevi unlock etmedin falan diyor çünkü.

Sorun değil maksat beraber oynamak Ben sana yardım ederim bende 5 lvl deyim yeniyim bende
  • tamamdır dostum, x360ce ile hallettim bende.

ok anlaştık akşam görüşürüz diyelim o zaman. ben de 6. level olmam lazım.
  • Keşke oyunda konsollar ile aynı online alt yapıyı kullansa çok iyi olurdu benim çok arkadaşım var ps4 beraber takılırdık ben illa pc oyunculuğu dedim ve mahrum kaldım konsollardan bu oyunda alt yapının ortak olması muazzam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 27 Ağustos 2014; 10:21:12 >
  • Daha temin oynadigim oyunu simdi oyanayamiyorum oyundan cikmistim simdi oyuna giriyor ama continue deyince siyah ekranda kaliyor sinir oldum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 860M ile ilk girdiğimde sanırım 4-5 FPS ile oynadım. Sonra çıktım. Sonra fark ettim ki oyun dahili ekran kartı(INTEL) ile açılmış 860M Ultra ayarlar sadece köşe yumuşatma FXAA yaptım gayet akıcı oynanıyor. Grafikler gayet iyi oyunda. Araç sayısı tam sürümde artacaktır diye umuyoruz. Ön sipariş geçsem mi emin olamadım şimdi $60 ya oyun çıktığı zaman artacak mı ? Yani ön sipariş için mi bu fiyata ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Daha temin oynadigim oyunu simdi oyanayamiyorum oyundan cikmistim simdi oyuna giriyor ama continue deyince siyah ekranda kaliyor sinir oldum ya

Ubisoft tan repair de olmadı rest at pc ye bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

D3V4-TJJC-4EJC-ACH3

isteyen kullansın

Teşekkür ettim, kodu kullandım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.